Şimdi Ara

Forza Motorsport 6 (Yeni Nesil, En Kapsamlı Yarış Simülasyonu - ANA KONU) (102. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.295
Cevap
23
Favori
62.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bende aranıza bugün Xbox One + Forza 6 alarak katıldım. Normalde senelerdir sim oyunlarında Porsche sadece Forza 4'te olduğu için Xbox 360 ile takılıyordum, buradan Porsce Pack'in FM6'ya çıktığını görünce hemen gittim aldım. Xbox Live : Borhan61

Ek olarak elimde kutudan çıkan Fifa 16 var, ambalajını bile açmadım. Anadolu yakasında Halo:Guardians ile Fifa 16 takas etmeyi düşünen olursa kafa kafaya takas ederim.
  • BorhanFr B kullanıcısına yanıt
    Forza 6 Porsche DLC si henüz çıkmadı 1 Mart'ta çıkacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Forza 6 Porsche DLC si henüz çıkmadı 1 Mart'ta çıkacak.

Hocam farkındayım, çıkacak haberi bile yetti. Şuan Xbox Live'da sorun mu var ? FM6 kodumu onaylamıyor. Ayrıca beni eklerseniz sevinirim :)
  • BorhanFr B kullanıcısına yanıt
    Evt sorun var daha sonra dene.

https://support.xbox.com/en-US/xbox-live-status

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • simülasyon araba yarışlarına ilk ps 2 de gran turismo serisi ile başladım...forza motorsport serisinde de 5 hariç hepsini oynadım...xb1 alınca geçen hafta ilk forza 6 satın aldım..oyunu sevdim sevmesine ama farkettim ki gturismoyu özlüyorum...gt oynamayalı sanırım 7-8 sene olmuştur...ama tüm pistleri ezberimde..mesela forza 6 da Laguna scea var..her virajı ezberimde olduğu için rahat oynadım..gturismo da pistlerin böyle özelliği vardı..tüm pistler ezberlenebiliyordu...şu ana kadar oynadığım hiç bir forza serisinde tek bir pisti dahi ezberleyemedim..sebebi snaırım bir pisti dğişik varyasyonlarla karşımıza çıkarıyor..emin değilim tam sebebini hala anlayamıyorum..bu oyunda kaç pist var yemin ederim anlamadım...ama tek bir pistine alışamadım..bu yüzden de asist olarak break line çizgilerini açıyorum...e bu da görsel olarak oyunun gerçekçiliğini düşürüyor..
  • Umarim yarin ki microsoft etkinliğinde oyunun pc cikisi da duyurulur. Pc ye gelecegine dair ciddi haberler vardi.

• Arkadaşlar oyuna yeni başladım şöyle birşey dikkatimi çekti. Kokpit kamerasında direksiyon konsolu aşırı karanlık çoğu zaman. Bazen ışık vurunca aydınlanıyor. Bana çok garip geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gran Turismo 7

Umarim yarin ki microsoft etkinliğinde oyunun pc cikisi da duyurulur. Pc ye gelecegine dair ciddi haberler vardi.

Hocam sizi olayin disinda tutarak yaziyorum yazacagimi, sahsen oyle bir yorumda bulundugunuzu gormedim simdiye kadar. Lutfen alinmayin.

Bazi arkadaslar gelip "bu oyun cop, bu ne boyle para verseler oynamam bunu" tarzinda yorumlarda bulunuyordu oyun ilk ciktiginda. Kim olduklari belli oldugu icin bu sahislarin isim vermiyorum . Simdi hepsi "ciksa da mis gibi PC'de oynasak" tarzinda yorumlar atmaya basladilar, nereden nereye.

Piyasadaki en iyi yaris oyunlarindan birisi Forza, herkes oynasin tabii. Ama boyle komik durumlara duseceklerse soylesinler bastan gulelim.

• Forza 6 PC'ye çıkıyormuş hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

Forza 6 PC'ye çıkıyormuş hayırlı olsun.

Sınırlandırılmış bir versiyon çıkacakmış, muhtemelen online yarışlara odaklanacaklar. O yüzden F2P geliyor tahminim.
  • Porsche Genişleme paketi içeriği açıklandı. Pakette 21 adet Porsche ve Virginia International Pisti (ayrıca oyuna toplam 250 G değerinde Achievement eklendi) bulunuyor. Fiyat 49 TL.

PC için Forza 6 Apex çıkıyor, oyun kısıtlı sürüm ve bedava.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kankkunen -- 1 Mart 2016; 22:35:54 >
  • Çıkış tarihi?

• Porsche paketi çıktı dün, ben aldım ama henüz denemeye fırsatım olmadı. Boyutu 2,55 GB.

• Ben de aldım ama çok inceleyemedim, Horizon2 deki Porsche paketi gibi oyun menusunde ayrı bir sekme olarak görünüyor, Porsche'ye özel etkinlikler, Porsche tarihi vs var. Yeni gelen pist Virginia International'de ise gündüz, gece ve yağış seçenekleri bulunuyor.

• S3thdrift kullanıcısına yanıt
    Dün baktım markette yoktu saat farkından olsa gerek. Az önce dlc yı alıp 4-5 yarış yaptım en sevdiğim modellerin hepsi var harıka olmuş.

• Ben de gün boyu baktım yoktu, akşam 21.00 gibi eklendi. Aynen modeller çok güzel, ilave pist de olması iyi oldu.
  • Yeni oyunun kapak aracı Lamborghini Centenario olacakmış

• Forza 6 için Porsche eklentisi duyurulmuş..

• quote:

Orijinalden alıntı: hunter007

Forza 6 için Porsche eklentisi duyurulmuş..

1 Mart'da çıktı hocam.
  • S3thdrift kullanıcısına yanıt
    ben videoya yeni denk gelince yeni çıkacak sandım hocam tarihe dikkat etmemişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter007 -- 9 Mart 2016; 10:17:26 >
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.