Şimdi Ara

Forza Motorsport 6 (Yeni Nesil, En Kapsamlı Yarış Simülasyonu - ANA KONU) (100. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.295
Cevap
23
Favori
62.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar xbox ve forza 6 yeni aldım.Konsolu yeni yeni tanıyorum.onlien forza oynıyan ekleyebilir. gametagır: SonradanGurme
  • Yeni update gelmis yine. Ne zaman su oyunu aciyim diyorum o zaman da hep update denk geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neye update gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpert86

dijital olarak almayı düşünürseniz aşağıdaki konudan uygun fiyata bulabilirsiniz.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=98908379&p=114#114119147

hocam p1 p2 falan hiç bişey anlamadım..sanırım satın aldıkları oyunun kardeşlik hakkını falan satıyolar gibi bişey anladım...ben biriyle kardeşlik yaptım..şimdi verdiğiniz linkte ki bir oyunu alıp nasıl oynayacağım konusunda bişey anlayamadım:)))

• merking diyor ki,pinky diyorsa doğrudur :)
  • Direksiyon lazım mı bu oyunlara yoksa gamepad ile de oynanıyor mu lezzetli şekilde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çağlar Forza 6'ya zamanında iyi saydirdin ama bakıyorum şuan bağımlısı olmuşsun :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TurkYoney77 kullanıcısına yanıt
    Gerçek zevk direksiyon da hocam ama gamepadle de oynanıyor ;)

• Enpara ile season pack alınca 30 liraya mı geliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrth87 -- 3 Şubat 2016; 21:48:33 >
  • Source kullanıcısına yanıt
    Ne bağımlısı yav 5. oyundan daha ıyı dedim hepsi bu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forza 5'den daha fazla oynadığını itiraf et :)

• Arkadaşlar, Porsche Expansion Pack oyunun Ultimate Edition sürümüne dahil mi, yoksa ayrıca satın almak mı gerekiyor?
  • S3thdrift kullanıcısına yanıt
    Ayrıca satılacak 20$

• İçerisinde FM 6 Ultimate sürümünün de olduğu Xbox hesabımı satıyorum.

PM’den ulaşabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

Siz kullanipta yorum yapacak birini bulamadiniz, ben sizi bekleyeyim

Sim oyunlari bana gore degil, Horizon her seyi ile cok guzel bir oyun. Kafa dagitmak icin birebir, yorumlariniza gore hareket edeyim ben.

Eveeet...

Sonunda Playseat Revolution ve Logitech G920 + Vites setini kurdum ve dün ilk denemeyi yaptım.

Koltuk :http://www.playseatstore.com/revolution.html
    Koltuğu direkt yurtdışından aldım, yanına 2 aksesuar aldım (koltuğu ileri-geri ayarlama ve vites için yana bağlanan aparat).
    Fedex ile gümrükleme (KDV) dahil kapıma teslim 437 Euro ödedim (aksesuarlar dahil).

Direksiyon + Vites :http://gaming.logitech.com/tr-tr/product/g920-driving-force
    1 haftalık 2.el olarak denk geldi aldım, sıfırdan farksız ve Vatan garantili.

Henüz Forza 6 ile denemedim, birkaç saat PC'de Dirt Rally ve Xbox One'da Horizon 2 ile kullandım. Daha detaylı ayar yapmadım ve direksiyonu geçtim, araba yarışı oyunlarında bile çok tecrübesizim. Bu nedenle hızlıca ilk görüşlerimi söyleyeceğim, kullandıkça ilave ederim.

Öncelikle direksiyon seti için bir stand şart. Forcefeedback olsun, pedallar olsun, öyle masaya tuttururum oynarım pek uygun değil. Ancak böyle simülasyona yakın bir his ile sert oynayabiliyorsunuz. Hele G920'nin fren pedalı çok çok sert (çözüm bulacağım), bu nedenle koltuk cuk oturdu. Başka birşeyi düşünmeden oyuna odaklanabiiyorsunuz.

Tabi alışmam gerekiyor ve şimdilik vitesi kullanmıyorum, sadece otomatik kullanıyorum. Ama dün oturup 3 saat başından kalkamadım. Koltuğun Tv koltuğu gibi konforlu olduğunu söyleyemem ama kalkmak istemedim.

His olarak direksiyon ve gamepad arasında dağlar kadar fark var, öncelikle onu söyleyeyim. Direksiyon olayı tamamen değiştiriyor. Sonuçta direksiyon çevirip pedallara basmak ile, gamepad'de tetiğe basmak farklı ve beyin bunu algılayıp sizi keyif olarak ödüllendiriyor.

Direksiyon kullanmak tabi ki daha zor, neden ? Mesela gamepad ile analog'u sola ittiniz, sonra bıraktığınız anda tam ortada durur, aracı kontrol etmek kolay olur. Ama direksiyon ile sola manevra yaptınız, orta konuma dönmek analog kadar hızlı olmuyor. Sizin kontrol etmeniz ve hassas olarak ortaya döndürmeniz gerekiyor. Direksiyon kendi başına da merkeze dönüyor ama forcefeedback nedeniyle gerçek araba tepkilerine daha yakın olarak siz tutmazsanız kontrolden çıkabiliyor. Yani gamepad ile sanki oto-pilot varmış gibi oluyor biraz.

Araba yarışı tutkunu olmayan birisi olarak bana ilk izlenim olarak "evet, buna zaman harcanır, keyifliymiş" dedirtti. Alıştıkça, vitesi kullanabildikçe daha keyifli olacağını düşünüyorum. Fakat hem biraz bütçe gerektiriyor hem de yeriniz uygun olmalı. Benim ayrı bir odam var (bayağı bir istisna) ve koltuğu ortaya çekip kenara almam çok kolay. Ama oturma odasında, salonda vs. bu kadar büyük ve ağır birşeyi ortaya getirmek, tekrar kaldırmak çoğu kişiye zor gelir.

Eğer imkanınız varsa, yeriniz uygunsa, mutlaka denenmesi gereken bir tecrübe diye düşünüyorum. Şimdilik bu düzenek işimi görecektir ama bu gidişle ileride hareketli bir simülasyon koltuğu alacağım gibi gözüküyor.

Unutmadan şunu da söyleyeyim : Dirt Rally'yi projeksiyonda 120" perdede 3D olarak oynadım. Dirt tabi inanılmaz zor geldi, çook alışmam lazım ve 5 saniyede bir duvar çarptım ama 3D ve direksiyon ile kullanma deneyimi çok çok iyiydi, vauuuvvvv dedirtti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 12 Şubat 2016; 11:12:07 >

• hayırlı olsun hocam , yazdığın gibi direksiyon setinden keyif akmak için en az stand mümkünse koltuk seti şart, güzel bir set olmuş umarım hevesinizi kaybetmeden uzun süre kullanırsınız iyi günlerde kullanın.
  • Detaylı ve güzel bir anlatım olmuş hocam, aldığınız ürünleri güzel günlerde kullanın hayırlı olsun. Dediğiniz gibi öncelikle müsait bir alan gerektiriyor koltuk buradan çok konforlu gözüküyor oyun ve simülasyon deneyimi için ideal gibi. Vites kutusu deneyimini de ileride eklerseniz takip edebiliriz. Fotoğraf ve videolar da biz hayranları daha çok gazlayabilir :) İyi oyunlar
  • Bu season passdaki arabalar tam bir hayal kırıklığı insan ferrari 488 gtb koyar be kardeşim bune külüstürleri dayıyorlar yok birdaha almam ultimade falan

• Umarim oyunun pc ye de cikacagi iddialari dogrudur. Bir de g27 desteği olursa tadindan yenmez.

• Geçen sene dx12 geliştiricileri arasında ms in first party oyun yapımcılarında turn10un da logosu vardı.ayrıca dx12de çalışan forza5i de gostermişti bu adamlar bir s event'inde.
    Hem satışların düşük olması yuzunden de pcye gelir

• 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.