Şimdi Ara

Forza Motorsport 6 (Yeni Nesil, En Kapsamlı Yarış Simülasyonu - ANA KONU) (98. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.295
Cevap
23
Favori
62.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alyy

Hayırlı olsun hocam inşallah memnun kalırsınız, Thrustmaster TX in en büyük sıkıntısı malzeme kalitesiydi direksiyon simidi ve pedalları o kalibrede bir sete yakışmıyor dediğiniz gibi yeni modelle bunu çözmüşler ise harika kullanılan motor o fiyat seviyesi için xbox one da rakipsizdi logitech i hiç denemedim araştırmadım da yorumlarınızı merak ediyorum.

Bu arada ses yalıtımından bahsetmişsiniz özel bi malzeme kullanıp yalıtım yaptıysanız benimde ses sorunum var yalıtım konusunu araştırıyorum fikir almak isterim.

Teşekkür ederim.

Thrustmaster TX için evet, özellikle ilk partide ciddi kalite sorunları yaşanmış ve eğer ülkenizde servisi yoksa almayın diyorlar. Ama hem sonraki partilerde sorun çözülmüş, hem de yeni Leather (VG) versiyon ile pedal ve direksiyon simidi daha iyi.

Logitech'in hem sağlam olduğu söyleniyor, hem de Türkiye garantili aldığım için hiç endişe etmeden, içim rahat olarak katır kütür kullanabilirim.

Ses yalıtımı ile ilgili olarak şu konuda bazı görüşler yazmıştım :http://forum.donanimhaber.com/m_45923157/tm.htm
    Ama öz önce bakarken sizin de o konuyu okuduğunuzu gördüm :)
    Siz yine okuyun konuyu, sorularınız olursa özel mesaj ile veya o konuda sorabilirsiniz.
    Hiç kolay değil ses yalıtımı işi. Hele hele günlük kullanılan oda içinde yapmak çok zor, çok iyi sonuç elde etmek daha da zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 27 Ocak 2016; 15:57:20 >

• Benim G920 hayalleri suya düştü. GG'den sipariş vermiştim, satıcı siparişimi iptal edip fiyatı 200 TL yükseltmiş

Bu durumda fiyatı yüksek kalıyor ve almayacağım... Satıcı da turşusunu kurar artık... Bakalım yurtdışından kendim getiririm belki sonra.
  • signore kullanıcısına yanıt
    Forumdan bir arkadaş satıyor tx 1100 liraya hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murad35

Forumdan bir arkadaş satıyor tx 1100 liraya hocam

teşekkürler ama thrustmaster alırsam standart tx modelini değil, direksiyonu ve pedalı üst versiyon olan VG (TX Leather) olanı alırım.
    O da Türkiye'de yok (varsa bile komik pahalıdır), yurtdışından kendim getirmem lazım.

hevesim kursağımda kaldı ama yapacak birşey yok, çakal GG satıcısına para kaptırmam.
  • Horizon 2 nasil olur ki acaba direksiyon ile? Zaten ilgimi cekiyordu, bir de yzdiklarinizi okuyunca gozumu karartip alasim geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wNchstR -- 27 Ocak 2016; 20:09:05 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

Harizon 2 nasil olur ki acaba direksiyon ile? Zaten ilgimi cekiyordu, bir de yzdiklarinizi okuyunca gozumu karartip alasim geldi

Araba yarışlarını direksiyon ile oynamak apayrı birşey. Bugünkü grafikler ile daha da keyifli olacaktır.

Ne zaman hatırlamıyorum ama uzuuuun zaman önce ilk force feedback direksiyonumun tadı hala parmaklarımın ucunda.
    Tabi alışmak gerekiyor. Ben artık multi oyunlara zaman ayıramıyorum. Kafa dağıtmak stres atmak için kafaya koydum alacağım.

Yalnız okuduğum yorumlar, Forza 6 ile daha iyi çalıştığını söylüyorlar. Belki simülasyon yönü ağır olduğu içindir.

Siz kullanipta yorum yapacak birini bulamadiniz, ben sizi bekleyeyim

Sim oyunlari bana gore degil, Horizon her seyi ile cok guzel bir oyun. Kafa dagitmak icin birebir, yorumlariniza gore hareket edeyim ben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine bomboş bir araç paketi.
  • Pontiac Aztec Breaking Bad DLC de isteriz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sunbeam Tiger'ı epey beğendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giannizzero

Pontiac Aztec Breaking Bad DLC de isteriz

Dünyanın en tipsiz araçları arasında gösterilen bir aracı koyma fikri kimden çıktı çok merak ediyorum.
  • GG'deki çakal satıcı fiyatı arttırdığı için G920'yi Türkiye'den almaktan vazgeçmiştim.

Vesile oldu, playseat.com'dan Revolution Koltuk + Logitech G920 beraber sipariş verdim.
    Yalan değilse vergiler herşey dahil, Fedex ile kapıma kadar teslim edecekler, bakalım...
    Biraz kazık oldu ama bu kadar heves ettim, o da keyfim olsun.

Şimdilik vites ve koltuk için vites tutucu almadım, zaten pek ucuza gelmiyordu. Eğer alışabilirsem onları sonra alacağım.

Koltuk bu :http://www.playseatstore.com/revolution.html

Eğer beğenirsem, ilk fırsatta yurtdışından Thrustmaster TX Leather versiyon da alacağım. O vergi iadesi ile ucuza gelir.

Hayirli olsun gule gule kullanin

• 94.adamdan daha iyi sure yapmama ragmen hala 1500 kusurlerde siralama sebebi ne olabilir ?

Forza Motorsport 6 (Yeni Nesil, En Kapsamlı Yarış Simülasyonu - ANA KONU)

Edit. Tur sırasında geri sarma,mod ve draft kullanıldıgında oyun dirty lap sayıyo ve leaderboarda sokmuyomus.Surenin yanindaki unlem isareti=dirty lap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFSNKS -- 29 Ocak 2016; 4:06:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: signore

GG'deki çakal satıcı fiyatı arttırdığı için G920'yi Türkiye'den almaktan vazgeçmiştim.

Vesile oldu, playseat.com'dan Revolution Koltuk + Logitech G920 beraber sipariş verdim.
    Yalan değilse vergiler herşey dahil, Fedex ile kapıma kadar teslim edecekler, bakalım...
    Biraz kazık oldu ama bu kadar heves ettim, o da keyfim olsun.

Şimdilik vites ve koltuk için vites tutucu almadım, zaten pek ucuza gelmiyordu. Eğer alışabilirsem onları sonra alacağım.

Koltuk bu :http://www.playseatstore.com/revolution.html

Eğer beğenirsem, ilk fırsatta yurtdışından Thrustmaster TX Leather versiyon da alacağım. O vergi iadesi ile ucuza gelir.

Şaka gibi... Birileri direksiyon seti almamı istemiyor herhalde...

Ben Playstore'dan sevkiyat bekliyorum, onlar da şimdi email gönderip siparişi iptal etmişler !
    Adamlar çarşaf çarşaf yazmışlar web sitelerinde "dünyanın her yerine göndeririz, gümrük vergileri dahil" diye.
    130 Usd de vergi ödettiler bana, şimdi Türkiye'ye direksiyon gönderemeyiz diyorlar.

Ben de siparişi iptal ettim...

• daha dün aldım xbox one yi ve içerisinde hediye idi bu oyun. bu zamana kadarki gördüğüm oynadığım en iyi oyun bence. ps4 de driver clubuda oynuyorum ama çok sacma .
    grafikler oynanıs fılan super ya harbiden harika. şeytan diyor ek paketleri satın al :)
  • clabnick kullanıcısına yanıt
    Driveclub saçma? Yoruma gel...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Driveclub saçma? Yoruma gel...

evet saçma .. sen her iki oyunu da oynuyor musun ?
  • FM3'ün kariyer modu hiç zorlayıcıdeğil e ve heyecansızdı. Bu oyunda nasıl?

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.