Şimdi Ara

Forza Motorsport 6 (Yeni Nesil, En Kapsamlı Yarış Simülasyonu - ANA KONU) (99. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.295
Cevap
23
Favori
62.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: clabnick

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Driveclub saçma? Yoruma gel...

evet saçma .. sen her iki oyunu da oynuyor musun ?

Her iki oyunun da türü farklı ve her iki oyunu da severek oynuyorum. Multiplayer oynarken sinir krizi geçirmek istiyorsanız FM6 oynayın, yarış esnasında size başka bir aracın yaptığı en ufak temasta yolun dışına çıkıyorsunuz. Driveclub'ta ise bir şekilde aracı toparlayabiliyorsunuz ve tekrardan yarışa dahil oluyorsunuz. Tabii bu demek değil ki FM6 kötü DC iyi, aksine FM6'nın kariyer modunu yüksek zorluk seviyesinde büyük keyif alarak oynuyorum. Grafik, araç çeşitliliği ve 60FPS olayına da diyecek bir şey yok ancak kokpit kamerasında oynarken dikiz ynaları da keşke 60FPS olsaymış. Multiplayer'dan keyif alarak oynamak için kesinlikle DC daha önde çünkü siz virajlara yavaşlayarak girseniz bile arkanızdan birisi gelip size çarpıyor ve FM6'da o an yarış sizin için bitiyor. FM6'nın multiplayer'ından keyif alabilmek için oynayan herkesin aracı düzgün kullanan kişiler olması gerekiyor, diğer türlü stres atmak için girdiğiniz oyundan daha fazla sinir stres sahibi olarak çıkıyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: clabnick

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Driveclub saçma? Yoruma gel...

evet saçma .. sen her iki oyunu da oynuyor musun ?

pinky hem driveclubda hemde forzada en iyilerden biridir :) ayrica driveclub sacma degil alanindaki en iyi yaris oyunudur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyuna yeni başladım Yarış başlayınca millet bam güm vurup yarış dışına atıyor beni Bunu nasıl çözüyorsunuz?
  • simetrik kullanıcısına yanıt
    Çözümü arkadaş çevrenle oynamak.

• quote:

Orijinalden alıntı: simetrik

Bu oyuna yeni başladım Yarış başlayınca millet bam güm vurup yarış dışına atıyor beni Bunu nasıl çözüyorsunuz?

Çözümü yok maalesef. Multiplayer acemi ve trollerle dolu.

@AFSNKS Tur içinde yoldan çıktığınızda veya kısayol kullandığınızda da turunuz geçersiz sayılır. Turun son kısımlarında bunlardan birini yaparsanız da sonraki turunuz geçersiz olarak başlar.

Nürburgring pistinde de tur zamanı yapmak için ilk tura durarak başlamak zorunda değilsiniz. Aracın kontrolünü aldığınızda finish çizgisini geçmeden geri gidip hızlanarak tura başlayabilirsiniz. Bu işlem turunuzu geçersiz saymaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Argonath LXI -- 1 Şubat 2016; 1:34:05 >
  • Sonunda..

Forza Motorsport 6 (Yeni Nesil, En Kapsamlı Yarış Simülasyonu - ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrth87 -- 1 Şubat 2016; 11:53:28 >
  • Sakallıya helal, EA ile anlaşmayı sağlamış 20 dolar olacakmış 1 Mart'ta çıkıyormuş.
  • Porsche 918 Spyder sürecez off

• Argonath LXI kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam açıklamanız için, biraz araştırınca öğrenmiştim.Son denemelerimde ilk 100 e girmeyi başardım Geriden hızlanarak gelmek aklkma gelmemişti boşuna bi tur atıyodum ben

• İşte buna çok sevindim bekle beni 911

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFSNKS -- 1 Şubat 2016; 18:26:54 >
  • Oyunda sesler çok kötü, yeni nesle yakışmıyor.Xbox 360`a çıkan Forza Motorsport oyunları gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emresed

Oyunda sesler çok kötü, yeni nesle yakışmıyor.Xbox 360`a çıkan Forza Motorsport oyunları gibi.

Tüplü TV oynarsan normal.

• Televizyondan mı kaynaklanıyor benden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama Horizon 2`de ses gayet güzel geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sierra 117 -- 1 Şubat 2016; 20:15:35 >
  • Fh 2 nin sesleri Fm 6 nın yanında sinema çekimi korsan film gibi kalıyo ilk defa duydum bunu bir ayarlara bakmak lazım Fm6 nın sesleri ciddi anlamda iyi hatta Fh 2 de online sessionda yanında ki arabanın sesi 1.4T ya da 6.2 V8 iki ses %85 aynı çıkıyo çoğu zamanda çıkmıyo bile

• murad35 kullanıcısına yanıt
    Aslında çarpışma sesleri ve fren sesleri rahatsız ediyor onun dışında gayet güzel.Benim hatam yazmamışım.

• Source kullanıcısına yanıt
    Bende Ultimate Edition var, buna yine de ayrıca para mı vereceğiz :(
  • Xbox one yeni aldım..forza 6 çok pahalı...forza 5 alsam çok şey kaybeder miyim?
  • enesemre kullanıcısına yanıt
    dijital olarak almayı düşünürseniz aşağıdaki konudan uygun fiyata bulabilirsiniz.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=98908379&p=114#114119147

• quote:

Orijinalden alıntı: enesemre

Xbox one yeni aldım..forza 6 çok pahalı...forza 5 alsam çok şey kaybeder miyim?

Abi hayırlı olsun, çok şey kaybetmezsin 5'te güzel oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesemre

Xbox one yeni aldım..forza 6 çok pahalı...forza 5 alsam çok şey kaybeder miyim?

Forza 5 serinin en vasat oyunu ya 6. oyunu al ya hiç alma.

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.