Şimdi Ara

Forza Motorsport 6 (Yeni Nesil, En Kapsamlı Yarış Simülasyonu - ANA KONU) (101. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.295
Cevap
23
Favori
62.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunda yaklaşık 60-70 yarış yaptım..hepsini 1.bitirdim..kolayda oynuyorum şu an alışayım diye..fakat şunu anlamadım..yarışlarda mesela 3 serilik 5 serilik yarışlarda bir puanlama yok..birini 2.bitirirsem mesela ne olur? ya da yarışlardan diğerine geçmek için ilk 3 de bitireceksin falan tarzında bir kaide mi var,nedir mantığı yarışların?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesemre

oyunda yaklaşık 60-70 yarış yaptım..hepsini 1.bitirdim..kolayda oynuyorum şu an alışayım diye..fakat şunu anlamadım..yarışlarda mesela 3 serilik 5 serilik yarışlarda bir puanlama yok..birini 2.bitirirsem mesela ne olur? ya da yarışlardan diğerine geçmek için ilk 3 de bitireceksin falan tarzında bir kaide mi var,nedir mantığı yarışların?

Her yaris icin belli bir Goal'iniz var, genelde ilk 3'te bitirmek oluyor bu. Siralamaniz CR kazaniminizi etkiler, tipki asistlerin ve zorlugun etkiledigi gibi. Horizon 2'de bunun aksine puanlama vardi, her yarisin sonunda puan kazaniyordunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu dün aldım. Bonus çevirmeden bugatti veyron çıktı.. Bunu herkese bol keseden dağıtıyomu yoksa benim balımamı geldi arkadaşlar, merak ettim doğrusu..:)
    Ayrıca veyronu satıp parasını kullanabilirmiyim?
  • jprg oyunlar oynuyorum bitiriyorum ama bi yarış oyununa hakim olamıyorum var bende bi mallık...oyunda career moduna girdiğimde hangi yarış eksik hangisini tamamladım anlamıyorum...new yazanları oynuyorum ben..ama serileri bitirdiğim kategoride yüzde 56 yazıyor mesela...career mantığını anlayamadım arkadaşlar ben bi türlü...ya da continue career kutusuna tıklayıp önüme geleni oynayayım mı?
  • beyler kokpit kamerasinda kafayi saga sola cevirme ayari nasil sola cekince direk sol u gosteriyor driveclub gibi nasi yapicaz

• enesemre kullanıcısına yanıt
    Kariyer modunda yaptığın yarışları kazanırsan hepsi bittiğinde yarışın kutucuğunun üzerinde klik işareti çıkıyor. Sonra diğerlerini bitirmeye çalışırsın

• orkattack1 O kullanıcısına yanıt
    Sağ analogu kullan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bn gran turismo 1 den itibaren 6 ya kadar oynamış biri olarak artık gt7 için beklemekten sıkıldım

xbox alıp forza 6 ya geçiş yapmak istiyorum

bir kaç sorum var ilk olarak bu oyunda türkçe dil desteği varmı

birde oyun içinde araçları satın almak için yine paramı harcatıyor oyun

oyunda biriktirilen kredilerle araçları alabiliyormuyuz zaman içinde

• quote:

Orijinalden alıntı: seker1adam

arkadaşlar bn gran turismo 1 den itibaren 6 ya kadar oynamış biri olarak artık gt7 için beklemekten sıkıldım

Ben de GT beklemekten sıkılıp Xbox alanlardanım. Pist sayısının azlığı dışında GT den eksiği yok, fazlası var. GT gibi kredi kazanıp bu kredileri araba almak veya modifiye için kullanabilirsiniz. Bu yönden GT den daha kolay geldi bana, her level atladığınızda çark çevirerek kredi, araba veya mod kazanıyorsunuz. Türkçe desteği yok ama yarış oyunu Türkçe olsa ne olur, olmasa ne olur.

• seker1adam kullanıcısına yanıt
    Oyunu oynamadim ama bildiim kadariyla cevap vereyim

Tr dil desteği yok
    Parali dlc ler disinda oyunda gercek para ile arac alma durumu yok galiba. (Umarim yoktur)
    Evet ayni Gran Turismo serilerinde olduğu gibi oyundaki krediler ile araç alabiliyorsunuz.

Ufak bi hatirlatma. Oyun büyük ihtimal ilkbaharda pc için de duyurusu yapılacak. Sadece bu oyun için Xbox almayi düşünüyorsanız bence biraz daha bekleyin. Hem bu bekleme surecinde Gran Turismo Sport ile de tanışmış olabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Giannizzero

quote:

Orijinalden alıntı: seker1adam

arkadaşlar bn gran turismo 1 den itibaren 6 ya kadar oynamış biri olarak artık gt7 için beklemekten sıkıldım

Ben de GT beklemekten sıkılıp Xbox alanlardanım. Pist sayısının azlığı dışında GT den eksiği yok, fazlası var. GT gibi kredi kazanıp bu kredileri araba almak veya modifiye için kullanabilirsiniz. Bu yönden GT den daha kolay geldi bana, her level atladığınızda çark çevirerek kredi, araba veya mod kazanıyorsunuz. Türkçe desteği yok ama yarış oyunu Türkçe olsa ne olur, olmasa ne olur.

öyle deme hocam gran turismo türkçe desteği olması oyuna ayrı bir keyif katıyor malum herkes ingilizce bilmiyor evet pist sayısı banada az geldi ama forzadaki araç çeşitliliği gran turismo serilerinde yoktu 1000 tane araç deyip yarısı japon otomobilleri ve hep aynıları birbirinin

bir koenigsegg bir hennesey yok mesela

• Hocam bence bir sim oyununda dil desteği konusuna o kadar basit bakmayin. Oyunun hakkini vererek oynamak istiyorsanız araclara her türlü Modifikasyon yapmak ve bu modifokasyonlarin araca etkisini bilmek istersiniz. Oyunda her parçanın her türlü ayarlamanin araca nasil etki edeceği yazılıyor. Parçanın tanımı, ne işe yaradığı ve hangi parçalarla daha uyumlu çalıştığı uzun metinler halinde yazılıyor. Haliyle bu teknik bir detay oldugu için dil de teknik bir dil oluyor ve gerçek anlamda intermediate seviyesinde ingilizceniz olsa dahi zorlanirsiniz. Inanin Gran Turismo da araclarin ve parcalarin bilgilerini okumak cok eğlenceli ve etkileyici oluyordu benim için ve modifiyeden daha çok zaman harcadigimi bilirim metinlerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gran Turismo 7

Oyunu oynamadim ama bildiim kadariyla cevap vereyim

Tr dil desteği yok
    Parali dlc ler disinda oyunda gercek para ile arac alma durumu yok galiba. (Umarim yoktur)
    Evet ayni Gran Turismo serilerinde olduğu gibi oyundaki krediler ile araç alabiliyorsunuz.

Ufak bi hatirlatma. Oyun büyük ihtimal ilkbaharda pc için de duyurusu yapılacak. Sadece bu oyun için Xbox almayi düşünüyorsanız bence biraz daha bekleyin. Hem bu bekleme surecinde Gran Turismo Sport ile de tanışmış olabiliriz.

hocam gt7 çıkmıyor diye ps4 almadım

bekle bekle gına geldi artık ... ne bir haber var nede dogru düzgün duyuru var ilk çeyrek dediler hala bir haber yok

forza ya geçebilirim her an

• quote:

Orijinalden alıntı: Gran Turismo 7

Hocam bence bir sim oyununda dil desteği konusuna o kadar basit bakmayin. Oyunun hakkini vererek oynamak istiyorsanız araclara her türlü Modifikasyon yapmak ve bu modifokasyonlarin araca etkisini bilmek istersiniz. Oyunda her parçanın her türlü ayarlamanin araca nasil etki edeceği yazılıyor. Parçanın tanımı, ne işe yaradığı ve hangi parçalarla daha uyumlu çalıştığı uzun metinler halinde yazılıyor. Haliyle bu teknik bir detay oldugu için dil de teknik bir dil oluyor ve gerçek anlamda intermediate seviyesinde ingilizceniz olsa dahi zorlanirsiniz. Inanin Gran Turismo da araclarin ve parcalarin bilgilerini okumak cok eğlenceli ve etkileyici oluyordu benim için ve modifiyeden daha çok zaman harcadigimi bilirim metinlerde.

Konuya yabancı olanlar için haklısınız ama elimizin altında internet denilen bir nimet olduğu için çok da problem olduğunu düşünmüyorum, öğrenmek isteyen çok daha fazla bilgiye ve daha anlaşılır anlatımlara ulaşabilir.

• Tabii ki öyle burda meseleyi kisisellestirmiyorum. Sadece dil desteği ne olursa olsun her zaman bir artıdır

• DICE Ödülleri

Yılın Oyunu: Fallout 4
    Yılın aksiyon oyunu : Star Wars Battlefront
    Yılın dövüş oyunu: Mortal Kombat
    Yılın aile oyunu: Super Mario Maker
    Yılın mobil oyunu: Fallout Shelter
    Yılın karakteri: Rise of the Tomb Raider - Lara Croft
    Yılın en iyi müzil albümü: Ori and the Blind Forest
    Yılın en iyises dizaynı: Star Wars Battlefront
    En iyi senaryo: The Witcher 3: Wild Hunt
    Teknik anlamda en iyi oyun: The Witcher 3: Wild Hunt
    En iyi animasyon: Ori and the Blind Forest
    En iyi sanat yönetimi: Ori and the Blind Forest
    Yılın en iyi RPG oyunu: Fallout 4
    Yılın Strateji/Simülasyon oyunu: Heroes of the Storm
    Yılın Spor Oyunu: Rocket League

Yılın yarış oyunu: FORZA Motorsport 6
    Yılın online oyunu: Rocket League
    Yılın en iyi taşınabilir konsol oyunu: Helldivers
    Yılın Macera oyunu: Metal Gear Solid 5
    Yılın En İyi Tasarımı: The Witcher 3: Wild Hunt
    En iyi oyun yönetimi: Fallout 4

• showcase yarışlarının hepsinde kukalar var mı? inanılmaz sıkıcı..beceremiyorum..hepsi öyleyse yandık:)))
  • enesemre kullanıcısına yanıt
    O kukalar banada illallah dedirtti... Ben normalde driving assistleri kapalı oalrak oynuyorum.. Ama kukalarda, heleki güçlü makinayla oynuyosan sinir krizi geçirtir... Asistleri aç hocam.. Öyle dene...
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesemre

showcase yarışlarının hepsinde kukalar var mı? inanılmaz sıkıcı..beceremiyorum..hepsi öyleyse yandık:)))

bütün showcase yarışlarında yok kukalar.
  • eyvallah...dediğin gibi tüm asistler açık falan deneyeyim..kokpit kamerasından oynadığımdan kukalar harbi saç baş yoldurtuyor..
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.