Şimdi Ara

Forza Motorsport | Xbox Ana Konu | 10 Ekim 2023 (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
437
Cevap
14
Favori
17.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forza Motorsport | Xbox Ana Konu | 10 Ekim 2023

Forza Motorsport | Xbox Ana Konu | 10 Ekim 2023

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Yağmurlu yarışlara hasta oldum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bu da gt3 arabası ile sarthe pistinde bir tur. Vr da devamli bu pisti oynadığım için ezberledim artık her yerini. :)
    zubzangoyoutube
    Forza Motorsport - Acura GT3 - Sarthe
    https://www.youtube.com/watch?si=fc3V1NIybnurq82d&v=kptv1PvJvUw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 6 Ekim 2023; 3:55:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 9 yıl önce çıkan Driveclub ın bile yağmur efektleri bu oyundan daha iyi. Oyunu 2 günde 9 saat oynadım pek bir artsını göremedim. 2017 de oynadığım Forza 7 neyse aynısı ne fiziklerde ne grafiklerde gelişme yok seri resmen yerinde sayıyor.

Güncel puanım 6/10

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

Zaten bu 9 yil boyunca, hiçbir yarış oyununda , öyle bir yağmur efekti görülmedi. Driveclubda sadece yol değil, tüm çevre, ağaç yapraklarına kadar ıslanıyordu. Şu oyuna 4k 60 fps yamasi gelse , tekrar oynardım. :)

• GT_55 kullanıcısına yanıt

Driveclub ın stüdyosunun kapatılmasında Sony den kimin kararı ya da imzası varsa yatacak yerleri yok gerçekten. Zamanının ötesinde bir kalitesi vardı, ağzım açık oynardım. Donanımların gelişmesine rağmen hala o kalitede bir yarış oyunu göremedik.

• Kör ölünce badem gözlü olmuş

Driveclub çıktığında çöp oğlu çöptü.

Son hali gibi gelseydi çok güzel puanlar alırdı. Bende beğendim ama çıkış halini kabul etmek mümkün değil.

• Oyunu performans modunda oynuyorum ve flu bir instagram efekti varmış gibi soluk renklere sahip. Ekran parlaklığını 100 yapmış gibi. Kalite moduna alınca düzeliyor, performansa alınca tekrar aynısı oluyor. Oyunda bug var çünkü ana menü renk kalitesi ve keskinliği değişiyor. Oyun içine etki eden bir durum ana menüyü de etkiliyor. Series Süs ile oynuyorum bu arada. Bunun haricinde oynanış olarak bildiğimiz Forza ama upgrade konusunda çok ilkel bir yol tercih edilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 8 Ekim 2023; 8:45:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 gündür oynuyorum, son gran turismo serileri ve forza serilerinde olmayan bir şey var ve bu benim hoşuma gitti: Derli toplu kariyer geliştirme hissi. Yarışlara erişim kolay, belli bir sıraya doğru gidiyor. Arabaların upgradeleri için arabaları iyi kullanman gerekiyor (çünkü arabalar üzerinden aldığın puanla modifiye yapabiliyorsun). Görüntü kalitesinde iyileşme yok, hatta yağmur efekti ve gölge güneş geçişlerinde ekranda ciddi kırılmalar oluyor. Sanıyorum düzelecektir fakat görüntü kalitesinde marjinal bir iyileşme updatelerle beklemiyorum. Şuan için xboxta oynadım ama bilgisayarda da bakacağım. Ben kariyeri sonuna kadar oynarım, ve bu güzel bir şey :)

• Outlaw-E kullanıcısına yanıt

Bir çok DC oyuncusu oyunu yere göğe sığdıramaz ama çıkışında oyun berbattı. Hatta zamanında bile çıkmamıştı sanırım. Bir dünya ücretli ücretsiz dlc ve yama ile nihai versiyona ulaştı. Buda sanırım 6-7 ayı bulmuştu.

• Drive clubin grafikleri yani nasıl desem sanki canlı yarış izliyorsun gibi gerçekç,i evet dc gördüğüm en iyi gtafiklere sahip araba yarışı oyunudur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunda splitscreen var mı ?

• alphi3458 kullanıcısına yanıt

Hayır yok.

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

Kötü oldu bu 😔

• alphi3458 kullanıcısına yanıt
    Güncellemeyle eklenecek.

• 👍👍

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt

Sadece yağmurlu havada öyle normal hava koşullarında dümdüz gözüken bir oyun.

• Burada öve öve bitirememiş oyunu, grafikler akıyor filan diyor , ben bu işten bişey anlamadım.

Forza Motorsport | Xbox Ana Konu | 10 Ekim 2023Konsologyoutube
    Razer’ın destekleri ile. Gran Turismo 7'ye rakip olarak gelen Forza Motorsport incelemesi (Forza Motorsport 8 inceleme) sizlerle. Forza Motorsport direksiyon seti Thrustmaster T300RS & Playseat ile Forza Motorsport simülatör deneyimi yaşıyoruz. İyi seyirler. Instagram ► https://www.instagram.com/konsologtv/ Discord ► https://discord.gg/3yDfsAuKXd TikTok ► https://www.tiktok.com/@konsolog?_t=8V2vL8q2woD&_r=1 Forza motorsport, forza motorsport gameplay, forza motorsport vs gran turismo 7, forza motorsport türkçe, forza motorsport 8 gameplay, forza motorsport inceleme, forza motorsport pc, forza motorsport 2023, forza motorsport xbox series x, forza motorsport xbox series s, forza motorsport cockpit, forza motorsport çıkış tarihi, forza motorsport 8 ne zaman çıkacak, forza motorsport ne zaman çıkacak, forza motorsport gameplay pc, forza motorsport logitech g920, forza motorsport oynanış, forza motorsport ön sipariş, forza motorsport pc gameplay, forza motorsport pit stop, forza motorsport ps5, forza motorsport steam, forza motorsport thrustmaster, forza motorsport ultra, forza motorsport vs gt7, forza motorsport vs forza horizon 5, forza motorsport vs gran turismo, forza motorsport 2023 pc, forza motorsport 4k, forza motorsport 8 vs gran turismo 7, forza motorsport 8 2023, forza motorsport 8 türkçe, forza motorsport 8 inceleme, forza motorsport arabalar, forza motorsport kariyer, forza motorsport porsche, forza motorsport game pass, arabalar, araba oyunları, araba oyunu, araba videoları, araba yarışı, araba kazaları, Xbox store, xbox store indirim, xbox store oyunlar, xbox store, xbox store, xbox series s, xbox series x, xbox türkiye, xbox one s, xbox game pass, xbox one, xbox one x, xbox series s forza horizon 5, xbox bedava oyunlar, xbox game pass oyun önerisi, xbox game pass oyunları, xbox game pass en iyi oyunlar, xbox indirimleri, xbox oyunları, xbox özel oyunları, xbox önerileri, xbox ultimate, xbox ücretsiz oyunlar, xbox store 2023, xbox store series s, xbox store series x, xbox store indirimleri, xbox store fırsatlar, xbox store oyunlar, xbox game pass 2023, xbox indirimleri, xbox series x indirimleri, xbox series s indirimleri, xbox one indirimleri, xbox indirimleri, xbox series x indirimleri, gamepass, game pass, game pass oyun önerileri, game pass oyunlar, game pass oyun tavsiyesi, game pass oyun öneri, game pass öneri, game pass ps5, game pass tavsiye, game pass türkçe, game pass ücretsiz, game pass ücretsiz oyunlar, game pass ekim 2023, gamepass, game pass, game pass oyun önerileri, game pass oyunlar, game pass oyun tavsiyesi, game pass oyun öneri, game pass öneri, game pass ps5, game pass tavsiye, game pass türkçe, game pass ücretsiz, game pass ücretsiz oyunlar, game pass ekim 2023, xbox series x inceleme, Ps5 inceleme, ps5 alınır mı, ps5 açılımı, ps5 ayak kurulumu, ps5 aksesuar, ps5 bilinmeyen özellikleri, ps5 fiyat, ps5 kutu açılış, ps5 türkçe, ps5 tanıtım, Ps plus Ekim 2023 oyunları, ps store ekim 2023, psn ekim indirimleri 2023, ps plus ekim 2023, psn ekim indirimleri 2023, ps plus ekim indirimleri, ps plus ekim indirimleri 2022, psn ekim indirimleri, psn ekim indirimleri 2023, psn ekim 2023, ps plus ekim 2023 oyunları, psn ekim oyunları 2023, ps plus ekim, psn ekim 2023, ps store ekim indirimleri, ps plus ekim oyunları 2023, ps plus essential, ps plus essential oyunları, ps plus essentials oyunları, ps plus essential ekim 2023, ps4 oyunları, Ps4 oyunları, psn plus oyunları, ps5 indirim, ps5 indirimleri, ps plus bedava, ps plus ekim, yeni oyun kanalı, yeni oyun kanalları, ps store ekim oyunları, ps store ekim indirimleri, ps plus ekim oyunları, ps store ekim oyunları 2023, ps store ekim indirimleri 2023, ps plus ekim oyunları 2023, ps plus ekim 2023 oyunları, psn ekim oyunları 2023, ps plus ekim, psn ekim 2023, ps store ekim indirimleri, ps store ekim 2023 indirimleri, ps plus ekim oyunları 2023, playstation plus ekim 2023 oyunları, gamepass, game pass, game pass oyun önerileri, game pass oyunlar, game pass oyun tavsiyesi, game pass oyun öneri, game pass öneri, game pass ps5, ps plus extra türkiye, ps plus extra fiyat, ps plus extra türkiye fiyatı, ps plus essential türkiye, ps plus extra kütüphane, ps plus extra fiyat, ps plus extra türkiye fiyatı, ps plus extra türkiye, ps plus extra library, ps plus extra bedava, ps plus deluxe türkiye, ps plus deluxe bedava, ps plus deluxe fiyat, ps plus deluxe ücretsiz, epic games gizemli oyun, epic games ücretsiz oyunlar, epic games bedava oyun, epic games bedava oyunlar, steam sonbahar indirimleri 2023, steam ücretsiz oyunlar, steam oyun önerileri, steam bedava en iyi oyunlar, steam en iyi ücretsiz oyunlar, steam en iyi oyunlar, steam indirimleri, steam indirim, steam sonbahar, steam oyun, steam oyunları, steam önerilen oyunlar, steam yeni oyunlar, epic games sonbahar indirimi, epic games sonbahar indirimleri, steam ekim, epic games ekim, #forzamotorsport #forzamotorsport8 #yarışoyunları
    https://www.youtube.com/watch?v=6c2C4nkS-6A
  • stalker7777 kullanıcısına yanıt
    Oyun temelinde yeni nesil fakat eksikleri var, uzun süreçli bir oyun olacağı için zamanla kapanır.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.