Şimdi Ara

Forza Motorsport | Xbox Ana Konu | 10 Ekim 2023 (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
437
Cevap
14
Favori
17.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Online olayı FM'de hep üst lobiler için güzel ama alt lobiler için sıkıntılıydı. En azından 24 kişiden 3-4 tanesi çarpışan araba modunda kullanıyordu araçlarını. Bu oyunda onu tamamen çözmüşler safety rating ile. Oynadığım en zevkli online araba yarışı bu oyun olabilir. Sıralama turları sonra gerçek yarışlar ve yarışlarda herkesin çarpmamak için dikkat etmesi oyunu başka seviyeye taşımış. Kulaklığı olanlara kulaklıkla oynamayı tavsiye ediyorum sesler de çok iyi.

• Beyler merak ettigim icin bodoslama carptim 4,5 sn, hafif carpip pist disina cikarttim 2,5 sn ceza yidim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • marju kullanıcısına yanıt

Bu yorum beni çok mutlu etti hocam. Forza 3 ve 4 u Xbox 360da uzun zaman oynamıştım. Fakat 5-6 yi bitirip kapattım. Umarım yeni Forza da uzun zaman oynayacagim bir oyun olur. Xbox in en sevdiğim oyunu  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba şu an gamepassta gelen standart paket kullanıma açıldı mı

• ibrahimrt27 kullanıcısına yanıt

Bu gece 00:01 de açılacak tr için  

• MARCO kullanıcısına yanıt
    Bölgeyi yeni zelenda yapsak olurmu acaba evde değilim denemedim ama

• ibrahimrt27 kullanıcısına yanıt

Oluyor evet :)

G923 le gece deneyeyim o zaman 😊

• Beyler daha önce direksiyon kiti kullanmadım. Bu oyun için almayı düşünüyorum. PC'de kullanacağım ama evde PS5'te var. Şöyle kaliteli bir hepsi içinde kit tavsiyesi alabilir miyim her iki platforma da uyumlu olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkbozkus -- 9 Ekim 2023; 17:38:48 >
  • berkbozkus kullanıcısına yanıt

Hocam 3 modelden birine bakabilirsin bütçeye göre, thrustmaster t300rs, logitech g923 veya g29. En iyisi t300 dür ama fiyat olarak biraz yüksek.

• PearBear kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam çok teşekkür ederim

Yurtdışından getirme imkanınız olursa kesinlikle fanatec tavsiye ederim.

Thurstmaster t150-t300 veya Logitec g29 bunlarıda alabilirsiniz. 

çok teşekkürler değerlendireceğim. G29 ile G923 arasında hangisi daha iyi?

g923 en son çıkan model hocam

g29 al, daha ucuz olur, g29 ile 923 arasında süreyya hanım farkı var.

• İlk yarışımı yaptım oyun her anlamda üst düzey bir yapım olmuş. Kontrolcüde aracın tüm ağırlığını hissedebiliyorum, görseller şahane. Eleştirilerin altı kısmen boş geliyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Practice sevmeyen arkadaşlar, kariyer modunda skip edilebiliyor o kadar isyan edilmiş ama boşuna  

Aradaki fark çok değil, fiyatına göre bakarsınız.

Kayışlı sistem öneririm, thrustmaster. Konsol desteğine dikkat edin oralar karışık.

Bütçe sorun değil ise direct drive. Başlangıç ise önermem, alır kullanmaz iseniz büyük yatırım oluyor. Direksiyonu hevesle alıp kullanmayan çok oluyor.

• Spartan 117 kullanıcısına yanıt
    Hocam oradaki sıkıntı bence şu antrenman bende yapmıyorum ama yüklemesini bekleyip sonra skip ediyorsun ama boşuna yüklüyor sonra ordan çıkma için yükleme yapıyor vakit kaybı keşke komple kaldırma seçeneği olsa.

• Antrenman modu araca level kasmak, araç ile pisti tanımak açısından güzel. Ayrıca burada yaptığınız dereceye göre yapay zeka oyun zorluğunu belirliyor. Eğer çok iyi derece yaparsanız size zorluğu arttırma önerisi yapıyor.

(Bu arada aracınızı 11 lvl yapınca direk yarış lastiği takın. Yarış esnasında da yumuşak lastik yapın. Çok fark ediyor.)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.