Şimdi Ara

FORZATURK - FORZA 6 ve HORİZON 2 Oynayan Türk Oyuncular Topluluğu (XB1) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
8
Favori
11.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Genel olarak Fm6 oynuyoruz bu sıralar yeni ve pistleri özlediğimiz için ancak yine Horizon 2 için etkinlikleri yaparız
  • Aramıza Hoşgeldiniz

FORZATURK - FORZA 6 ve HORİZON 2 Oynayan Türk Oyuncular Topluluğu (XB1) FORZATURK - FORZA 6 ve HORİZON 2 Oynayan Türk Oyuncular Topluluğu (XB1) FORZATURK - FORZA 6 ve HORİZON 2 Oynayan Türk Oyuncular Topluluğu (XB1)

• Ana konuya yazmıştım buraya da yazıyım.

S classta yarışan varsa lobbylere birlikte girebiliriz.Sayımız 3-4 olursa private yarışlar yapabiliriz.İlgilenen varsa mesaj atabilirler.

Public lobbylerdeki trollerden,fren yerine öndekinin tamponunu kullananlardan bıktım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fren mi? Öyle bir şeyin varlığından haberleri olduğunu sanmam 400 metre 6 metre genişliğinde düzlükte bile takla atanları gördü bü gözler FlatOut oynuyolar resmen

Genelde A ve B class yarışıyoruz Hot Hatch hastalığı var özellikle ama S class deneyebiliriz yavaş yavaş ekleyelim birbirimizi

Dün 6 kişi falan olduk keyifli oluyor baya çarpan olursa da sohbet ettiğin adam çarpıyor özür dileyip gönlünü alıyor yabancıya gitmiyosun en azından
  • quote:

Orijinalden alıntı: murad35

Fren mi? Öyle bir şeyin varlığından haberleri olduğunu sanmam 400 metre 6 metre genişliğinde düzlükte bile takla atanları gördü bü gözler FlatOut oynuyolar resmen

Genelde A ve B class yarışıyoruz Hot Hatch hastalığı var özellikle ama S class deneyebiliriz yavaş yavaş ekleyelim birbirimizi

Dün 6 kişi falan olduk keyifli oluyor baya çarpan olursa da sohbet ettiğin adam çarpıyor özür dileyip gönlünü alıyor yabancıya gitmiyosun en azından

Ekliyorum birazdan.

Beni rahatsız eden kazalar değil zaten.Adamlar geçemeyince vurup atıyor yoldan.Veya yarışa sadece millete vurmak için girenler oluyor onlara deli oluyorum.Yoksa yanlışlıkla,hatayla olan kazalar hiç sorun değil.Zaten birlikte oynuyorsak amaç kazanmak değil,eğlenmektir benim için her zaman.

• beni de eklerseniz sevinirim
    FORZA HORİZON 2
  • Forza'da kaliteli yaris yapmak isterseniz sizewww.theultimateracingnetwork.com 'u onerebilirim. Cok kaliteli ve eglenceli yarislar yapiliyor. Daha yeni V8 Supercar serisini ve 28 Kasimda yapilacak olan 12 saatlik Nurburgring endurance yarisini anons ettiler. Dileyenler siteyi inceleyebilir.
  • Chocolate

FORZATURK - FORZA 6 ve HORİZON 2 Oynayan Türk Oyuncular Topluluğu (XB1) FORZATURK - FORZA 6 ve HORİZON 2 Oynayan Türk Oyuncular Topluluğu (XB1) FORZATURK - FORZA 6 ve HORİZON 2 Oynayan Türk Oyuncular Topluluğu (XB1) FORZATURK - FORZA 6 ve HORİZON 2 Oynayan Türk Oyuncular Topluluğu (XB1)

• ForzaTurk kullanıcısına yanıt
    3.resime hasta oldum öf be totoya bak rengi jantları vs çok başarılı hocam

• Beyler merhabalar bende aranıza katıldım horizan 2 ile. Alınması gereken en mantıklı araç paketi hangisidir?
  • Napa Chassis Car Pack işine yarayabilir
  • oyunu cok elestiren olmus iste kenarlari tirtikli falan diye daha önceki versionu daha iyiidi falan yazmislar , neyse ,,,bu gün demosunu oynadim abartmislar zevkli ve oynalilabilir , cok süper bir oyun olmamis daha iyisi olabilirdi
  • Herkese iyi akşamlar. Az önce iki tur kovaladığım drivatarı geçme hırsıyla son virajda üzücü bir kaza yaptım burada da paylaşmak istedim

Video:http://xboxdvr.com/gamer/dnzprmksz/video/11856841

FORZATURK - FORZA 6 ve HORİZON 2 Oynayan Türk Oyuncular Topluluğu (XB1)

• dnzprmksz kullanıcısına yanıt
    Kimse M4 un 300 kmh ile viraj donebilcegini soylemedi :)

Bizimde gecen pazar minik toplantıdan rastgele tuaf hareketlerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murad35 -- 13 Ekim 2015; 1:38:49 >
  • dnzprmksz kullanıcısına yanıt
    Xboxdvr diye bir sitenin varlığından bile haberim yoktu.Bende diyodum capturecard olmadan videoları nasıl pc ye aktarılıyor diye merak ediyordum.

Ben de Nürburgringte tur zamanı denerkenki turlardan birini paylaşıyım.

http://xboxdvr.com/gamer/Fraude%20Deity/video/11902939
  • Grup aktif mi?

• Pek aktif sayilmaz ama yine giriyoruz en azindan kendi adima konusayim ben iki uc tur atiyorum hergun elden geldigince.FM6 icin soyluyorum bunlari

• Konu ölmüş ağlayanı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kankkunen -- 23 Kasım 2015; 19:55:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar da benden olsun o zaman
     FORZATURK - FORZA 6 ve HORİZON 2 Oynayan Türk Oyuncular Topluluğu (XB1) FORZATURK - FORZA 6 ve HORİZON 2 Oynayan Türk Oyuncular Topluluğu (XB1) FORZATURK - FORZA 6 ve HORİZON 2 Oynayan Türk Oyuncular Topluluğu (XB1)

• Kanalı Takipte Kalın

BMW M4 - Nürburgring

https://www.youtube.com/watch?v=AgScLZof9kw

FORZATURK - FORZA 6 ve HORİZON 2 Oynayan Türk Oyuncular Topluluğu (XB1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForzaTurk -- 24 Kasım 2015; 11:50:21 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.