Bildirim
FORZATURK - FORZA 6 ve HORİZON 2 Oynayan Türk Oyuncular Topluluğu (XB1) (12. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: jazzz90
Ay Sonu Maaşımla Xbox One Almayı Düşünüyorum Bu Arada En Uygun Forza Horizon 2 Nerden Alabilirm ?
xbox markette digital larak satılıyor.enpara ile alırsan 65 tl ye geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇöÇan -- 2 Aralık 2015; 2:56:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Bu ss'lerde ilk ss'lerim olsun Bazı sorularım var bu araç üstüne plaka vs çıkarmalarını nasıl yapıyoruz? pc'den biyerlere aktarıp falan öyle birşeyler hatırlıyorum ama yapamadım bir türlü Gamertag'im: MuratCakir58 sömestr zamanı sabahlar olmasın beraberce oynarız Birde iletişimi nasıl sağlıyoruz, sesli olarak? İyi akşamlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratCakir58 -- 3 Aralık 2015; 19:13:08 >
-
Ss ler gozukmuyor haberin olsun dostum.En basit hali ile garajinda boya yaptiyin yerde decals ve vinyl secenekleri var onlari kullaniyosun.Iletisim oyundayken gamechat ile sesli olarak yani ayrica sosyal medya uzerinden instagram hesabi ve forum aracılığı ile toplanti zamanlari duyurulur.
-
2002 Chevrolet Camaro SS 5.7L V8 325 hp
2002 Pontiac Firebird Trans Am 5.7L V8 325 hp
1998 SVT Ford Mustang Cobra 4.6L V8 305 hp
https://youtu.be/vTYH44bqvO8
-
s.a arkadaşlar;
Forza6 var benim cihazda ve yüklü, ForzaTurk ü nasıl eklemem gerekiyor lütfen yardımcı olurmusunuz ?
ForaTurk e, üye olmam veya ekleme yapmak için, illa Forza Horizon 2 mi cihazda yüklü olması gerekiyor lütfen yardımcı olurmusunuz ?
Not: Daha evvel PS4 kullanıyordum sattım ve xbox a transfer oldum.
saygılar. -
-
Hocam Fh 2 ye gerek yok ancak car club olayi horizon 2 de var sadece FM 6 da club adina bir sey yok yani.FM 6 da cluba giris icin birlikte oynamamiz yeterli :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murad35 -- 7 Aralık 2015; 8:46:06 >
Forza 6 toplanmaları için duyuruları İnstagram adresinden yapıyoruz -
Ben Şener Şen ve İlyas salman ile minibüs günü için gelmiştim ama ?
Hemen yapalım Şener Şen olmak istersen -
quote:
Orijinalden alıntı: murad35
Hemen yapalım Şener Şen olmak istersen
Şahin'de sürebilirmiyiz ?
quote:
Orijinalden alıntı: ForzaTurk
Forza 6 toplanmaları için duyuruları İnstagram adresinden yapıyoruz
PM attım size. -
quote:
Orijinalden alıntı: murad35
Hocam Fh 2 ye gerek yok ancak car club olayi horizon 2 de var sadece FM 6 da club adina bir sey yok yani.FM 6 da cluba giris icin birlikte oynamamiz yeterli :)
PM attım size. -
-
Forza 6 hakında kötü yorumlar var FH2den tek artısı splitscreen mi ve online kalabık mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Fatic
Forza 6 hakında kötü yorumlar var FH2den tek artısı splitscreen mi ve online kalabık mı?
İkisi farklı tarzlar olduğundan kıyaslamak doğru değil. Forza 6 nın multisi çok kalabalık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X