Şimdi Ara

FORZATURK - FORZA 6 ve HORİZON 2 Oynayan Türk Oyuncular Topluluğu (XB1) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
8
Favori
11.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forza horizon 2 de Storm İsland paketini almayi dusunen varsa beklemesin derim, harika bir paket. Arazi ortami yagmur camur harika yarislar oluyor. Ozellikle rally sevenlere tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu aralar horizon 2 için etkinlik olacak mı?

• Arkadaşlar hepinize merhaba bende araniza katılmayı çok istiyorum.forza 2 muazzam bi şey internetten online videolarını izliyorum. Bitirdi beni:) son 1 hafta içinde yarin olabilir belki konsol alabilirim.
    Öncelikle sorum olacak
    Ps3 de yada ps4 de forza 2 uygun mu bu gibi konsollarda destekliyor mu yoksa sadece Xbox mu ?

Xbox alacak olursam Xbox 360 ile Xbox one grafik de bir değişiklik var mi ?

Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar tesekkurler.

• Alidrs A kullanıcısına yanıt
    forza serisini sadece xbox platformunda oynayabilirsiniz ve evet 360 la one arasında donanımsal olarak fark çok, alacaksanız kesinlikle one alın

• 360 alacak olursam xbox one serverlerini gorebilir miyim gorsem bile baglanabilirmiyim ?

• Alidrs A kullanıcısına yanıt
    Dostum 360 ı unut her zaman konsol alınmıyor sonuçta eğer şuan için maddi yönden uygun değilsen biriktirmeyi tercih etmen daha mantıklı

Horizon 2 nin 360 versiyonu çok kötü youtube da izlediğin videoların yanından geçmez hiç bir şekilde one oyuncuları ile oynayamazsın zaten farklı oyun gibiler o derece farklı
  • Anladım hocam sagolasin. 2 ay sürer heralde Xbox one almam en yakın surede yanınızda olmayı çok ama çok isterim youtubede her gün videosunu izler oldum drag yarışlarına bitiyorum. Hastası oldum resmen tesekkurler gorusmek uzere

• Selamlar bende Xboxone yeni aldım yaş olarak geçiktim biraz (31) ne tür grup oyunları oluyor araba yarışında ona göre almak istiyorum atari oyun gibimi yoksa daha çok gerçekçilik mi ön planda cahilliğime verin cevap verenlere teşekkürler.

• Bertuzep kullanıcısına yanıt
    Hangisi tarzına daha uygunsa onu tercih etmen gerek öncelikle hiç biri atari oyunu gibi değil Forza Horizon 2 yarı gerçekçi sürüş dinamiklerine sahip ve açık dünya dediğimiz orta büyüklükte bir alanda geçiyor.Forza Motorsport 6 ise sadece pistlerde gerçekçiliğin çok daha ön planda olduğu dinamiklere ve içeriğe sahip
  • Forma 6 bana daha uygun teşekkür ederim. 1000 tl oyun bütçesi ayırdım forma starwars ve tomb raider var aklımda şuan diğerlerine Zaman geçtikçe bakacağım

• Liberty Walk R8
     FORZATURK - FORZA 6 ve HORİZON 2 Oynayan Türk Oyuncular Topluluğu (XB1)
  • yavuznasuhi Y kullanıcısına yanıt
    Liberty Walk 458

FORZATURK - FORZA 6 ve HORİZON 2 Oynayan Türk Oyuncular Topluluğu (XB1) FORZATURK - FORZA 6 ve HORİZON 2 Oynayan Türk Oyuncular Topluluğu (XB1)

• murad35 kullanıcısına yanıt
    Çok hojdur :)

FORZATURK - FORZA 6 ve HORİZON 2 Oynayan Türk Oyuncular Topluluğu (XB1) FORZATURK - FORZA 6 ve HORİZON 2 Oynayan Türk Oyuncular Topluluğu (XB1) FORZATURK - FORZA 6 ve HORİZON 2 Oynayan Türk Oyuncular Topluluğu (XB1)

• Youtube Kanalını Takipte Kalalım

Video Linki;
    https://www.youtube.com/watch?v=FvLKqP665nI

Subaru WRX STI vs. Mitsubishi Lancer EVO 8
     FORZATURK - FORZA 6 ve HORİZON 2 Oynayan Türk Oyuncular Topluluğu (XB1)

• .

(
    )

• Arkadaslar forza 6 horizon 2 gibi acik dunya mi yani kafamiza gore gezebiliyormuyuz ona gore alacagim da.
    Bir sorum daha var h2 oynarken bazen my cars a girince konsol donup kaliyor ama sadece my cars a girince oluyor baska zaman olmuyor eskiden yoktu yeni basladi bu sorun duzelir mi

• ForzaTurk kullanıcısına yanıt
    Bu kapışmayı online yapmak isterim nurburgring'te var mı sti'yı alıp benle kapışcak? gt:TR MoBy

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Horizon 2 Deluxe Edition ile aranıza katılmış bulunuyorum her türlü etkinliğe gelirim GT:MuratTR72

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xKayle -- 29 Ocak 2016; 18:15:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sodalayn

Arkadaslar forza 6 horizon 2 gibi acik dunya mi yani kafamiza gore gezebiliyormuyuz ona gore alacagim da.
    Bir sorum daha var h2 oynarken bazen my cars a girince konsol donup kaliyor ama sadece my cars a girince oluyor baska zaman olmuyor eskiden yoktu yeni basladi bu sorun duzelir mi

Forza6 pist yarışıdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar yanlislikla my cardaki arabami remove car yaptim nasil geri getiricen acaba

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.