FORZATURK - FORZA 6 ve HORİZON 2 Oynayan Türk Oyuncular Topluluğu (XB1) (17. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
-
Saat farkindan dolayi gece 12.30'u bulur gelmem, bakarim hala online olursaniz katilirin hocam ben de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaklaşık 02.00 ye kadar seasonu full kapattık. Başka sefere aramıza bekleriz -
-
Hic sormayin dun sanssizlik uzerimdeydi gelemedim. Bir dahaki sefere
-
Yakın zamanda toplanma yapıcaz. İnstagram dan iletişime geçebilirsiniz -
Merhaba arkadaşlar Forza 6 için beni ekleyebilirsiniz,ben gördüklerim ekliyorum.
EmircanCNKY TR
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
VIDEOLARI UZUN VE HD ŞEKİLDE İZLEMEK İÇİN YOUTUBE ADRESİMİZİ TAKİP EDİN
LİNK:https://www.youtube.com/channel/UCfTDNtYCK_yOQInZGdnWUXw
-
-
-
Arkadaslar Xbox One alicam da Forza Horizon 2 için Car Pass aldığımızda bütün araba paketlerine sahip oluyormuyuz bir bileniniz yardimci olursa sevinirim
Ps4 var ama arkadaş Horza Horizon 2 ' yi çok methediyor.Kafayı kırıp Xbox One alınır mı bu oyun için? Çok keyifli gibi.Nfs ya da the crew'in çok üstünde bi oyun sanki. -
Arkadaşlar dün clana katıldım. Benide eklerseniz sevinirim GT: FORZADRiFTTR -
The Crew mi ? Emin ol bu oyunun karşısında diz çöküp tövbe eder.. Yarış oyunu seviyorsan forza gerçekten hazine değerindedir. Bende PS4 den geçtim ve alırken sepetime birde FH2 eklemiştim. -
27 eylülde horizon 3 geliyor. 2 gün önce xbox aldım, yanında forza 6 hediye verildi yanında.. horizon 2 almak istiyorum ancak ömrü az kaldı, onun yerine forza 6 ile idare edip , bir seferde horizon 3 almak daha mantıklı olur değil mi ?
not: ilk xbox deneyimim olduğu için hiçbir forza oyunu oynamadım. pist yarışındansa horizon ın tarzı daha çok hoşuma gidiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X