Şimdi Ara

FOSFORCULARIN ADAYLARA KORKU SALMASI HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar fosforcu kızımız resmen korku salmaya çalışıyor:https://www.instagram.com/biogrenciblogu/

Açıkçası Geometride Birey A ve Geometri 0 kullandığını görünceye kadar şok olmuştum sonra rahatladım.
    Sizin düşünceleriniz neler?

Olum duvara bak tüm geometriyi duvara yapıştırmış ulan böyle çalışsaydım atomu tekrar tekrar parçalardım hissi var.

Şaka maka kıza bak baya iyi çalışıyor gibi lan.
    Sonucunu merak ediyorum.

• Nazar etme ne olur çalış senin de olur.
  • aralarında çok iyi insanlar var ama çoğu çok para göz. nerden biliyorsun dersen biliyorum işte öyle
  • Eğer bi fosforcu sizi gördüğü zaman durmadan instadan foto atıyorsa bilin ki o acemidir.
    ucunun bitmesini bekleyin, bittiği zaman gidin kafasına sıkın...

Eğer sizi gördüğü zaman ortadan kaybolmuşsa ve etraf sessizse bilinki o dhlidir ders çalışmaya gitmiştir.
    Merak etmeyin o sizi bulur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarıgagalıöküzgagalayıcı

Eğer bi fosforcu sizi gördüğü zaman durmadan instadan foto atıyorsa bilin ki o acemidir.

Eğer sizi gördüğü zaman ortadan kaybolmuşsa ve etraf sessizse bilinki o dhlidir ders çalışmaya gitmiştir.

bir ösym binasında yazan yazı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarıgagalıöküzgagalayıcı

Eğer bi fosforcu sizi gördüğü zaman durmadan instadan foto atıyorsa bilin ki o acemidir.

onlar kurşun kullanmıyor, tek silahları fosfor!
  • Ders çalışmak yerine millet ne yapti ne yapiyor incelemeye devam cocuklar aynen devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kız gayet güzel bir iş çıkarmış.hem kendisini motive ediyor hem başkalarını.burda başlığı açan ve kıza giydirmeye çalışan arkadaşlar kendileri gibi olmayan herkese ''fosforcu, gri koç fan boy,behzatın fan boyu'' dediği için onları takmamak en mantıklısı.çünkü onlar da ders çalışmayıp tek yetenekleri başkalarının çabalarına çamur atmak olan basit insanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gıreykınayt -- 23 Ocak 2018; 13:8:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gıreykınayt

kız gayet güzel bir iş çıkarmış.hem kendisini motive ediyor hem başkalarını.burda başlığı açan ve kıza giydirmeye çalışan arkadaşlar kendileri gibi olmayan herkese ''fosforcu, gri koç fan boy,behzatın fan boyu'' dediği için onları takmamak en mantıklısı.çünkü onlar da ders çalışmayıp tek yetenekleri başkalarının çabalarına çamur atmak olan basit insanlar.

konuda gayet iyi çalıştığını belirtmeme rağmen neden tartışmaya çevirecek bir yorum atıyorsunuz?

Ayrıca şu fosforcu tayfanın kitapların yanında yediği tatlının resmini neden koyduğunu hala anlamadım ve hiçbir zaman anlamayacağım galiba.

• gıreykınayt kullanıcısına yanıt
    Gizli fosforcu detected

Ajan misiniz olm siz

• quote:

Orijinalden alıntı: calisanogrenci

quote:

Orijinalden alıntı: gıreykınayt

kız gayet güzel bir iş çıkarmış.hem kendisini motive ediyor hem başkalarını.burda başlığı açan ve kıza giydirmeye çalışan arkadaşlar kendileri gibi olmayan herkese ''fosforcu, gri koç fan boy,behzatın fan boyu'' dediği için onları takmamak en mantıklısı.çünkü onlar da ders çalışmayıp tek yetenekleri başkalarının çabalarına çamur atmak olan basit insanlar.

konuda gayet iyi çalıştığını belirtmeme rağmen neden tartışmaya çevirecek bir yorum atıyorsunuz?

Ayrıca şu fosforcu tayfanın kitapların yanında yediği tatlının resmini neden koyduğunu hala anlamadım ve hiçbir zaman anlamayacağım galiba.

aslında sizin üzerinizden tüm dh forumuna demek istedim.kişisel bir durum değil. donanım haber koyun sürüsü gibi.biri bir şey dediğinde tüm forum arkasından gidiyor.
    gri koç diyorum anında fosforcu,fan boy
    behzat hoca diyorum git tişörtünü al fan boy
    kitapseç diyorum oo hala ordan alışveriş yapan mallar var mı diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: blacktuxedo

Gizli fosforcu detected

Ajan misiniz olm siz

bak mesela bu ve bunun türevleri gibi.beyinleri var mı var.ama kullanmıyorlar.insanları sadece şucu bucu diye etiketliyorlar
  • Mum değişik olmuş

Fosforcu puanım = 4/10

• YGSden sonra çoğu ya hesabı siliyordu ya da girmiyordu. Malum yeni sistemde hazirana kadar göreceğiz bunları.
  • Bir fosforcunun nasıl BR li fotosu olmaz !!!!!!!!!

1/10

Kendsini haddini bilmeye çağırıyorum....!!!!!!

• elleri çok çirkinmiş yav

• Her şeyi anlarım da o kuş niye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.