Şimdi Ara

FOSSIL FS4933 Erkek Kol Saati 199 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
7.771
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bunca yillik saatciyim fossile kotu diyenleride ilk defa gordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lost.shoot

Bunca yillik saatciyim fossile kotu diyenleride ilk defa gordum

bende fossile giyim markası diyeni ilk defa görüyorum. Fossil amerikanın en yaygın ağına sahip saatçisi. sürekli lüks ve önemli noktalarda mağazaya sahiptir ve ağırlık olarak saat satarken aynı zamanda deri ürünler de satar. wikide falan bakarsanız da görürsünüz zaten öncelikli olarak ne sattığını.
  • Zevk ve kalite arasındaki farkı anlamamış insanlar çok sayıda... (Beğenmediği ürüne kalitesiz demek gibi.)

Maalesef konu başındaki fiyatı düzenlemişler. Güzel saat, hızlıal' daki fiyatını dikkate alacağım. Saat arayışındayım ben de. Casio Edifice'nin bir modelini kullanıyorum ama Casio'lar pek bana hitap etmiyor.

Şu saati alacağım, uygun bir yer kovalıyorum. Nedendir bilmem çok hoşuma gitti.

Düzeltme sebebi: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 14 Nisan 2015; 14:23:07 >
  • Bu sıcak fırsattan yararlanmış bir kişi olarak, saate laf atanlar kedi kafası yaşıyor :)

Saat kolumda duruyor, gayet şık. Gören arkadaşlar soruyor, fiyatını 500TL olarak tahmin ediyorlar.

Daha ne diyeyim...

Allah kimseyi hasetlikle sınamasın.
  • Şurada o kadar saat başlığı gördüm, daha yerin dibine batırılmayan " o da saat markası mı peh" denilmeyen bir marka henüz görmedim,artık garipsemiyorum.
    Çıkıp 1000- 2000 TL üzeri saatlere iyi diyorsunuz da herkesin bunu almaya durumu müsait mi?

Bence saat çok hoş, iyi bir indirim getirilirse alınabilir.

Saat konusunda yorumlara çok dalarsanız saatsiz kalırsınız, ben bu durumu burada yaşadım. Tarzınızı belirleyin buna göre alın.

Benim gibi saate çok para vermeme taraftarıysanız da Aliexpress'e bakın derim. Henüz denemedim, ancak deneyen arkadaşlarım gayet memnun. Ben de en kısa zamanda sipariş geçeceğim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.