Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 FOSSIL Q FTW1118 Hybrid Akıllı Saat (Analog) - Türkiye'de yok. Satın Al 7 Şubat 2022 22:30 1 1 FOSSIL Q FTW1118 Hybrid Akıllı Saat (Analog) - Türkiye'de yok. Sizin için de akıllı saat, normal saatin yerini tutmuyorsa oldukça beğeneceksiniz. Ayni saatten kendime, bir arkadaşıma ve bir tane de ekstra olarak 15 gün önce italya'dan aldım. Hybrid akıllı saat olarak geçiyor, Türkiye'de buna benzer bir modeli yok. Pil olarak en kolay bulunan 2430 tip pil kullaniyor. Zaten fiyat etiketini bile sökmedim üzerinden, ufak bir kar payı ekleyip satıyorum.Saatte dijital bir ekran yok, Bluetooth ile telefon bağlantısı sonrası alarm, telefonla-mesajla titreme, fotoğraf çekme, ses açma-kapama, uyku takip etme, adım sayma gibi birçok özelliği kullanabiliyorsunuz.Aldığım magazadaki sitesi aşağıdadır. www.stroilioro.comSmartwatch Uomo Fossil Q Hybrid quadrante beige FTW1118-RE21https://www.stroilioro.com/it-it-orologio-smartwatch-hybrid-con-cassa-in-acciaio-e-cinturino-in-pelle-marrone-1628746.htmlSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 17 Ağustos 2022 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün FOSSIL Q FTW1118 Hybrid Akıllı Saat (Analog) - Türkiye'de yok. BISU 18TL ALTLİMİTSİZ KOD 2TL - TİNDER PLUS 6 AYLIK KOD 3,5TL N11 KIŞA ÖZEL KUPONLARI Trendyol 300/100 Kupon (BİTTİ)