Şimdi Ara

Fotocek | Sosyal Fotoğraf Platformu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.fotocek.com adresinde fotoğraf severlerin fotoğraflarını yükleyebileceği, yorumlayabileceği ve puanlayabileceği bir site yaptım. Desteklerinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tafun

Merhaba Arkadaşlar,

http://www.fotocek.com adresinde fotoğraf severlerin fotoğraflarını yükleyebileceği, yorumlayabileceği ve puanlayabileceği bir site yaptım. Desteklerinizi bekliyorum.

Hayırlı olsun, başarılar dilerim... ve desteklerim de Türk malı ii bir fotoğraf paylaşım sitesi lazım zaten. Hakkınızda bölümünü göremedim. Ne denli güvenilir insan şüphe duyuyor yeni bir yer hakkında. Böyle de bir bölüm olsaymış. Tanışma gibisinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 28 Şubat 2016; 21:00:35 >

• Güzel site,hayırlı olsun.
  • quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Üye olamadım ! Nasıl oldu ise , sonra e-postama şifremi yenile-hatırlat olayına gireyim dedim, o da gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 3 Mart 2016; 16:56:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Üye olamadım ! Nasıl oldu ise , sonra e-postama şifremi yenile-hatırlat olayına gireyim dedim, o da gelmedi.

Alıntıları Göster
    Merhaba @jiddi,
    Üyelikte herhangi bir problem yok, her gün yeni kişiler üye olabilmekte. Siz nasıl bir problem yaşadınız bilmiyorum. Belkide sizlik bir problem olabilir. Gerçi üyelik ekranı çok basit bir kaç sorudan oluşmakta. Ancak kişiden kişiye göre zorluk elbette değişebilir.

Belki gelen E-Posta Spam a düşmüş olabilir. Kontrol edin.

YENİ ÜYELİK EKRANINDA VEYA SİTENİN TÜMÜNDE HERHANGİ BİR PROBLEM YOKTUR.Her gün üye gelmekte, sizlik bir problem o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tafun -- 3 Mart 2016; 10:25:22 >

• sorunsuzca üye oldum, hayırlı olsun gayet başarılı gözüküyor !
  • quote:

Merhaba @jiddi,
    Üyelikte herhangi bir problem yok, her gün yeni kişiler üye olabilmekte. Siz nasıl bir problem yaşadınız bilmiyorum. Belkide sizlik bir problem olabilir. Gerçi üyelik ekranı çok basit bir kaç sorudan oluşmakta. Ancak kişiden kişiye göre zorluk elbette değişebilir.

Belki gelen E-Posta Spam a düşmüş olabilir. Kontrol edin.

YENİ ÜYELİK EKRANINDA VEYA SİTENİN TÜMÜNDE HERHANGİ BİR PROBLEM YOKTUR.Her gün üye gelmekte, sizlik bir problem o

Şans beni mi buldu. Valla 100'lerce yere üye oldum bugüne kadar 2-3'ünde sorun yaşadığım oldu tabi. Evet basit ama peki şifre anımsatma maili niye gelmedi ?
    Ne ise halledeceğim inşallah sorun benden ise ve destekleyeceğim bu girişiminizi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 3 Mart 2016; 16:03:04 >

• Tamam oldu ! Olay benden kaynaklıymış
    Haydi bakalım, yüklenelim siteye bi gayret
  • Fotoğraf yükledim ama nerede ise hiç görünmüyor. Kendim kendi fotoğrafımı görememekteyim. Acaba ne sebeple böyle oldu ? Ne şanslıymışım , her adımında bir engel önüme çıkıyor
    http://www.fotocek.com/uye/cekicibiri
    Burada 1 fotom var görünüyor da profilimde fotoğraflarım görünmeyecek mi ?
    Hah bir yerden buldum fotoğrafımı !.. Buradan görebildim ama bu sayfada sadecehttp://www.fotocek.com/uye
    Tıkladım fotoğrafa önüme hata kodları ile dolu bir sayfa çıktı !..
     Fotocek | Sosyal Fotoğraf Platformu
    quote:

Merhaba Arkadaşlar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 3 Mart 2016; 17:50:35 >

• Şimdi tekrar bakayım dedim, bu sefer açtı !.. Demin 2 farklı tarayıcıda da aynı hatayı alıyordum ki zaten görünüşe göre server tabanlı bir sorun şu yukarıdaki. O da sorun değilmiş sanırım ki, her yüklenen fotoğraf site yönetiminden onay bekliyormuş. Demek ki bu onay sürecinde fotoğrafımız görüntülenemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 3 Mart 2016; 18:10:01 >
  • Merhaba
    @jiddi üyeliğinizi yapmıssınız üyelik onaylanmadan üye girişi yapamıyorsunuz, fotoğrafınızı yüklemişsiniz aynı şekilde fotoğraf onaylanmadan fotoğraf görüntülenemiyor. Çift taraflı bir onaylama süreci var yani, bunu neden yaptık izah edeyim. Fotokritik sitesinin şuanki halini görüyorsunuzdur. Uygunsuz fotoğraflar, reklam fotoğrafları alakasız fotoğraflar dolu. Biz de onay sistemi koyarak bunun önüne geçmek istedik.

Hata sayfasına gelince Debug mode açık kalmış iyi oldu uyardığınız onu yakın zamanda kapatıcam site yeni olduğu için alınan hataları gözlemlemek için açmıştım. O ekranı görmenizin sebebide fotoğrafınız onaylanmadığı için onaylanmayan fotoğrafa bir şekilde tıklamıssınız sanırım yükleme aşamasındayken yapmıssınız. Neyse eksiklikler hatalar bir şekilde olacaktır gözlemledikçe kapatacağız.

Amaç sizinde daha önce belirttiğiniz gibi nezih bir fotoğraf ortamı yaratabilmek.
    Fotoğraflarınızı yükleyerek, bu fotoğrafları paylaşarak ve sitemizi diğer fotoğraf ile ilgilenen arkadaşlarınıza önererek bizlere destek olabilirsiniz. Herhangi bir maddi kazanç için siteyi açmadık bu böylede devam edecektir.

@DARTH O.Z.
    Üyeliğiniz aktif olmuştur. Sizde fotoğraflarınızı yükleyerek portfolyonuzu oluşturabilirsiniz.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tafun -- 3 Mart 2016; 18:01:50 >

• quote:

Merhaba
    @jiddi üyeliğinizi yapmıssınız üyelik onaylanmadan üye girişi yapamıyorsunuz, fotoğrafınızı yüklemişsiniz aynı şekilde fotoğraf onaylanmadan fotoğraf görüntülenemiyor. Çift taraflı bir onaylama süreci var yani, bunu neden yaptık izah edeyim. Fotokritik sitesinin şuanki halini görüyorsunuzdur. Uygunsuz fotoğraflar, reklam fotoğrafları alakasız fotoğraflar dolu. Biz de onay sistemi koyarak bunun önüne geçmek istedik.

Hata sayfasına gelince Debug mode açık kalmış iyi oldu uyardığınız onu yakın zamanda kapatıcam site yeni olduğu için alınan hataları gözlemlemek için açmıştım. O ekranı görmenizin sebebide fotoğrafınız onaylanmadığı için onaylanmayan fotoğrafa bir şekilde tıklamıssınız sanırım yükleme aşamasındayken yapmıssınız. Neyse eksiklikler hatalar bir şekilde olacaktır gözlemledikçe kapatacağız.

Amaç sizinde daha önce belirttiğiniz gibi nezih bir fotoğraf ortamı yaratabilmek.
    Fotoğraflarınızı yükleyerek, bu fotoğrafları paylaşarak ve sitemizi diğer fotoğraf ile ilgilenen arkadaşlarınıza önererek bizlere destek olabilirsiniz. Herhangi bir maddi kazanç için siteyi açmadık bu böylede devam edecektir.

@DARTH O.Z.
    Üyeliğiniz aktif olmuştur. Sizde fotoğraflarınızı yükleyerek portfolyonuzu oluşturabilirsiniz.

Saygılar.

İyi fikir, tabi haklısınız. Reklamlar falan doluşabilir. İşiniz zor olabilir ama, üye ve fotoğraf yükleme sayısı artınca onaylayacak kişilere epey bir iş yükü binebilir. Tekrar kolay gelsin ve başarılar dileyeyim size. Güzel bir girişim, umarım hızla gelişir.

• Yüklediğim bazı fotoğraflar profilimde görünmüyor. Sorun ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arranger.

Yüklediğim bazı fotoğraflar profilimde görünmüyor. Sorun ne olabilir?

Editör onayından geçtikten sonra onaylanıyor. Fotoğrafları takip ediyorum sanırım başlıksız, etiketsiz ve açıklamasız girmişsiniz fotoğrafları editörler bunları düzenledikten sonra tek tek gösterime alıyor.
  • benim aktivasyon mail im gelmedi bi bakabilirmişiz acaba ? mail adresim baso34@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baso34 -- 5 Mart 2016; 8:19:10 >
  • Merhaba @baso34
    Üyeliğinizi aktif ettim. Giriş yapabilir ve fotoğraflarınızı yükleyebilirsiniz.

Sizden ricam ve tabiki fotoğraflarınızı daha çok kişinin görmesi için
    Yüklediğiniz fotoğraflara güzel ve alakalı başlık, açıklama ve etikletler girmeniz arama motorlarından çok daha fazla ziyaretçinin fotoğraflarınızı görmesini sağlıyor.

Saygılar.
  • quote:

Merhaba @baso34
    Üyeliğinizi aktif ettim. Giriş yapabilir ve fotoğraflarınızı yükleyebilirsiniz.

Sizden ricam ve tabiki fotoğraflarınızı daha çok kişinin görmesi için
    Yüklediğiniz fotoğraflara güzel ve alakalı başlık, açıklama ve etikletler girmeniz arama motorlarından çok daha fazla ziyaretçinin fotoğraflarınızı görmesini sağlıyor.

Saygılar.

Teşekürler ilk fotoğraflarımı yükledim inşAllah memnun kalırız gerçekten bir açığı kapatıyorsunuz size iki sorum olacak birincisi fotoraflara yorumu sonradan ekleyebiliyormuyuz ikincisi nekadar alan veriyorsunuz
  • Merhaba @baso34
    Geç dönüşüm için çok özür dilerim. Siteyle ilgili çalışmalar yapıyordum. Fotoğraflarınızı beğeni ile takip ettiğimi belirtmeliyim.

Sorunuza gelince;
    Fotoğraflara yorumu sonradan ekleyebiliyorsunuz, fotoğraf ile ilgili tüm işlemleri sonradan yapıyorsunuz örneğin başlığını, açıklamasını ve etiketlerini sonradan girebiliyorsunuz. Benim nacizane fikrim fotoğraflara ütopik şeyler yazmak yerine gerçekçi şeyler yazmaktır. Yani bir deniz fotoğrafına hayallerim yazmak Fotoğrafı güzel gösterebilirken arama motorlarından ziyaretçilerin gelme şansını azaltır. En azından açıklama kısmına ve etiket kısmına tam olarak doldurmanız fotoğraflarınızın daha çok kişi tarafından izlenmesini sağlar.

Diğer sorunuzda alan sormuşsunuz. Herhangi bir alan sıkıntım yok. Bu işte profesyonel bir bulut sunucu ile anlaştım. Bu yabancı ve bilindik bir marka ve sınırsız alana sahibim. Bu yüzden dilediğiniz kadar fotoğraf yükleyebilirsiniz. Siz yeterki yükleyin ben alan konusuna çözümü buldum.

• Ayrıca tüm fotoğraf ile ilgilenen forum ahalisinden bir isteğim olacak

Lütfen bir Türk girişimi olan projemi destekleyin. Fotoğraf yükleyin ve fotoğraf ile ilgilenen tüm arkadaşları sitemden haberdar edin.

Aklımda siteye fotoğraf yükleyen fotoğrafçıların yükledikleri fotoğraflardan gelir elde edebileceği güzel bir sistem var.
    Ayrıca çok sık zamanlarla örneğin haftada 1 mini fotoğraf yarışmaları, ayda bir orta fotoğraf yarışmaları düzenleyip ödül verebilecek bir planda var aklımda.

Tabi tüm bu planlar sitenin katılımcı sayısı ile alakalı. Sizlerden bu konuda desteklerinizi bekliyorum. Hepimizin en az 20-30 tane fotoğraf ile ilgilenen arkadaşı mevcuttur. Eminim.

Ayrıca yüklediğiniz her fotoğrafın altında sosyal ortamlarda paylaşma için butonlar hazırladım bu butonlar ile fotoğraflarınızı profillierinizde paylaşarak hem görünürlüğünü arttırabilir hem de bana destek olabilirsiniz.

Hepinize saygılarımı sunuyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.