Şimdi Ara

Fotoğraf baskılı yazıcı tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ay içerisinde dijital fotoğraf makinelerinden kaliteli baskı alabilen ve sadece evde kullanacağım (orta sıklıkta) bir yazıcı almayı düşünüyorum. Kaliteli ve hızlı baskılar çıkartan, sessiz ve sürekli sorunlar çıkartmayan bir şey istiyorum. Kafamda bir sürü soru işareti var... Bunları yanıtlarsanız sevinirim

...Bir arkadaş "<b>HP'ler arızalandığı zaman atman gerekiyor</b>" diye yazmış. Bu ne kadar doğrudur?

Bir de püskürtücü olayı var okuduğum kadarıyla.. Örneğin <b>CANON</b> markalar için püskürtücünün kartuş ile birlikte olmadığını ve püskürtücü bozulduğu taktirde yeni bir püskürtücü almak gerektiğini yazmış bir arkadaş.

Fakat <b>HP</b>'lerde püskürtücü kartuş ile birlikte olduğu için yeni bir kartuş alımıyla bu sorun çözülebiliyor demiş.
    Bu konuda yorumlarınız nelerdir?

Kafama takılan diğer bir şey de kartuş olayı. Hangi marka ve modelde kartuş dolumu en iyi sonuçlar veriyor? Ve garanti kapsamındaki bir yazıcı bozulduğu zaman aldığım yer "Bunun kartuşu dışarıdan doldurulmuş, garanti bitti!" diyebilir mi?
    Hangi marka ve modellerde dışarıdan doldurulan kartuş zaman geçse de çıktı kalitesini kaybetmiyor (ya da çok az kaybediyor)?

Bir de <b>HP</b>'lerin <b>2 kartuş</b>lu olduğunu görüyorum. Diğer markalarda ise <b>4 kartuş </b>oluyor. Hangisi daha avantajlı sizce? veya dezavantajları neler?

Yorumlarınızı veya yazıcı alırken dikkat etmem gereken hususları belirtirseniz sevinirim. Bu arada baktığım fiyat <b>max. 200 milyon</b></font id='Tahoma'>

• sevgili dostum bak tam 1 ay yazıcı peşinde koştum araştırdım.tabi büteçemi de düşünerek.hp canon epson lexmark o paraya alacagın makineler üç aşağı beş yukarı aynı. pek birşey değişmiyor. yalnız neye dikkat edeceksin.1-hp nin iyi bir yazıcısı 3820 mesela 80 dolar ama 2 kartuşu var onlarda 80 dolar yani kartuşlar bitince yeni alacagın kartuşlarla yeni bir yazıcı alırsın. ee ne oldu kafa gidince yeni kartuş almaya yine aynı paraya geldi. lexmark ve epsonların kartuşlarını tam dolup dolmadıgını bilmiyorum amawww.kartusdolum.com diye bi site var oraya sordum epson doldurmuyorlarmış ki bu işi 5 yıldır yapıyorlar. epsonların ve lexmarkların kartuşlarıda 3 aşağı 5 yukarı 40-50 dolar civarında. bir de hp nin yeni yazıcılarının kartuşları chipli bi daha dolmuyormuş ve dolsa bile istenen performansı vermıyormuş bunları en az 3-4 kartuş dolum yapan yerle konuştum hatta bayagı büyük bi yer dolmadıgını bile söyledi. ben ne aldım. i320 canon çok çok yeni bir makine daha yeni geldi türkiye'ye. gayet hızlı renkleri de iyi çok memnunum. hp nin 3820'nin ayarında. 2400x1200 dpi. iyi bi yazıcı. piyasanın en ucuz kartuşu canonda.2 kartuş 24 dolar civarında, doldurma garantiside var.ki daha önce de 4 yıl canon kullandım ve kendim dolduruyordum kartuşları. ama şöylede bi şey var bunlar seni tatmin eder mi sen ne alanda kullanacaksın. bilgisayarcıları bir dolaş kendin gör. dijital fotodan çıkış diyorsun o zaman o tarz makineler biraz daha pahalı herhalde. zaten onlara özel yazıcılarda var ama 200 milyonun üzerinde. kolay gelsin.

• Ben epson C62 kullanıyorum baskısından memnum 4 kafa war rahatlıkla kendin doldurabilirsin
  • Aslında o fıyatlarda epson 60 ux ı tavsıye ederım harıka bır yazıcı ama kartusları chıplı ve sanırım doldurulmuyo :( artık canonlarda kalıtelı yazıcılar uretıyorlar daha dogrusu kalıtelı cıktılar alabılıyorsun bende 6 yıldır canon bjc 2100 kullanıyorum ama memnun dıılım eskı oldugundan o da :) bırde tabıkı orjınal murekkeplerle en ıyı baskıyı alırsın bunu unutma vede kartuslar doldururken bozulursa kı benım ve arkadasımın bozuldu prınterlarımız hıc bı sey yapamıyorsun :) arkadasımın hp 710 c sı mefta oldu benım canonda.Her rengı ayrı kartus olan prınterları sec sana hem daha ekonomı ve kalıte sağlar cunku 3 renklı prınterlarda sıyah uretmek pek ıyı sonuc vermıyor okı.
  • 3820 aldım bugün abime.. umarım memnun kalır:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.