Bildirim
fotoğraf baskısı nerede yaptırabilirim
Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Type-C to Type-C Kablo 100W, 1.2 Metre, Mavi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKF6NLFX
9 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
fotograf.com vb. sitelerden bunu yaptırabilirsiniz ama çok pahalı olur size tavsiyem Beşiktaş'a gidin orada birçok fotografçı ve xerox cuları goreceksiniz orada uygun fiyata bastırabilirsiniz. Sirkeci'ye de bir ugrayabilirsiniz fiyatlar uygundur. -
dışarıdaki fiyatları nelerdir ortalama olarak eğer söylerseniz bayağı bir faydalı olur(en azından kazıklanmam) -
quote:
Orjinalden alıntı: kürsad
dışarıdaki fiyatları nelerdir ortalama olarak eğer söylerseniz bayağı bir faydalı olur(en azından kazıklanmam)
yakın bir zamanda gitmediğim için bire bir bilemiyorum ama buralardan daha uyguna bulabileceğini sanmıyorum. -
fotograf.com çok memnunum fotoporttan daha kaliteli geldi bana fiyatlarda iyi,gerçi yüklemen biraz sürer ama ayrıca paket olarak indirimli fiyatlarda var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u7110 -- 12 Şubat 2007; 8:34:03 > -
fotolarını hangi boyutta bastıracaksın 10*15 mi yoksa daha büyük mü?10*15 i 150 kuruşa basarlar herhalde ama toplu yapacaksan indirimde yaparlar ben sirkecide fotoları taab ettirdiğim yerde bu fiyat -
arkadaşlar size tavsiyem piyasadaki fotoğrafçılarda bastırmayın tanıdık bile olsa resimleri optimize edip çok düşük kalitede basıyorlar çünküciddi anlamda malzeme sarfları var o yüzden düşük kalitede basılıyorwww.fotograf.com bu konuda çok iyi tamamen fuji malzemeleriyle basıyorlar denemenizi tavsiye ederim -
ben 10*15 düşünüyorum ancak elden teslim olsa daha iyi olur diye düşünüyorum en az 500 en fazlada 1000 fotoğraf bastıracağım ona göre bir indirim yaparlar herhalde
neyse cevaplar için teşekkürler arkadaşlar -
geçen gün kadıköy natilius alışveriş merkezinde bir kodak mağazasında 10x15 baskıyı tanesi 50 kuruştan yaptırdım baya pahalı geldi bana, sanırım çağlayan yokuşunda 30 kuruşa fiyat rahatlıkla bulunur.. -
Arkadaşlar fotograf.com kapanmış. Google yorumlarını okuyarak hizlifotobaski.com diye bi siteden sipariş verdim. Çok çok memnun kaldım. Öneririm.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X