Şimdi Ara

FOTOĞRAF KALİTESİ ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dslr like almayı düşünüyorum ama elimde nikon 8 mp 3x zoomlu dijital kamera var ve bu kamera ile böyle fotoğraf çekebiliyorum
     FOTOĞRAF KALİTESİ ???
    ve almayı düşündüğüm kamera İÇİN YAZIYA TIKLAsizce bunu alsam bu nikon kameramdan çok çok daha iyi fotoğraflar çekebilirmiyim ?

• ikiside çöp
  • paylaştığınız fotoğrafa bakarak bence elinizdeki makinenin gayet yeterli olduğunu söyleyebilirim. linkteki diğer makinenin bundan daha iyi olacağını sanmıyorum. megapiksel ve yüksek zoom oranı sizi yanıltmasın ve tabi makinenin şekli de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne sacma yorumlar.... Neymis zoom a mp bakma. Lens onemlidir tabi ama bu ozellikleri de yabana atamazsin.
    Acaba samsung kullanipta mi bu yorumu yapiyorsunuz. Gidersiniz bir teknomarkete denrsiniz. Bende wb110 var. Fotolari pc basina gecince yuklerim anlarsiniz kaliteyi.
    Adamin verecegi para belli 400-500 civari. Verirse 1000 tl sormadan alacagi modeller var.
    O fiyat araliginda hicbir makinenin digerine bariz ustunlugu yoktur. Ben nikonla karsilastirip aldim. Foto cekiminde Bu daha iyiydi. Ama video icin ayni seyi diyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi titanichay -- 4 Şubat 2014; 10:02:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.