Şimdi Ara

FOTOĞRAF MAKİNAM AÇILMIYOR LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 aylık 650d cihazıma n11 den muadil yedek pil alıp taktım ve cihaz 15 dk sonra sadece orjinal pil ile açıldı. bi aptallık daha yaptım ve muadil pili şarj edip tekrar deneme yaptım ve bu sefer cihazım hiç açılmaz oldu 2 saattir uğraşıyorum hiçbir görüntü yok. ilk seferinde açılan ürün ikinci seferinde neden açılmaz lutfen bir yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: es_umit

1 aylık 650d cihazıma n11 den muadil yedek pil alıp taktım ve cihaz 15 dk sonra sadece orjinal pil ile açıldı. bi aptallık daha yaptım ve muadil pili şarj edip tekrar deneme yaptım ve bu sefer cihazım hiç açılmaz oldu 2 saattir uğraşıyorum hiçbir görüntü yok. ilk seferinde açılan ürün ikinci seferinde neden açılmaz lutfen bir yardım

evet genelde sıkıntı olabiliyor. pil uyum sorunları çok oluyor bu tür durumlarda ve makineye zarar verebiliyor. arkadaşta görmüştüm aynı sıkıntıyı.

• arkadaşlar çözüme yönelik bir fikri olan yok mu hiç :(
  • Aldığınız pilin pinlerindeki kutuplarda hata varsa cihazınıza zarar vermiş olabilir. + , - yönlerinin ters olma ihtimali gibi. Bende benzer şekilde pil kullanmaktayım ancak hiçbir sıkıntı yaşamadım bugüne kadar pilin orjinal olmaması nedeniyle. cihazınızın garantisi varsa garanti üzerinden baktırmayı deneyiniz.
  • ozgurrdunya kullanıcısına yanıt
    Cvp icin tesekkur ederim. Bugun garantiye gondermeye hazirlanirken cihaz yine kendi kendine acildi Allah a sukur... Pili de degisime gonderdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun o zaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.