Şimdi Ara

Fotoğraf makinası almak..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fotoğraf makinası alma niyetindeyim ama yawaş yawaş işkenceye dönüşmekte. Sorun şu ki bir türlü karar weremiyorum. Herkes farklı birşeyler sölüyor. İlk başlarda sanırım bir nikoncuyla konuştum ki seçeneklerim tamamı birden nikonlardan oluşuverdi. Daha sonra kendi bazı isteklerimi düşünerek canon S3 mü alsam acaba dedim ( hareketli lcd ekran ) ama daha sonra sony H9 u gördüm we 3 inchlik hareketli ekran we yüksek MP beni S3 den daha çok etkiledi. Ama bazılarıda fujifilm s9600 al diyor. Aklım iyice bulandı. Fiyat ve performans açısından bilgilendirilmeye ihtiyacım war. Lütfen gidip de 2 milyarlık fotoğraf makinalrı yazmayın onların iyi olduğunu anlamak için bilgili olmaya gerek yok. Dediğim gibi gerçekten bilen insanların yorumlarını bekliyorum.

• Gerçekten dediklerin çok doğru. Herkes kullandığı makineyi tavsiye eder genelde. Hatta ben bile. Ben Fuji de karar kıldım. Çoğu şey ortak makinelerde, manuel ayarları, optik zumu v.b. Benim fuji almamdaki neden SuperCCD sensörü oldu. Param azdı ve o nedenle Fuji S5600 aldım. SuperCCD yi bi araştır sana tavsiyem. Ama Fuji al demiyorum, sadece ona da bir bak. Belki de işine yarayacak şeydir.
  • Ewt bende biraz önce telefonu kapattım profesyonel bir fotoğrafçı ile konuşuyordum. Fujifilmin en önemli artısı super CCD sensör kullanması ama sony nin onu bastıran başka özellikleri war. Özelliklerine bakabilmeniz için aşağıda linkleri weriyorum. Genede yorumlarınızı bekliyorum...
    Fujifilm FinePix s9600 ve Sony Cybershot DSC H9

• quote:

Orjinalden alıntı: nazdrowya

Ewt bende biraz önce telefonu kapattım profesyonel bir fotoğrafçı ile konuşuyordum. Fujifilmin en önemli artısı super CCD sensör kullanması ama sony nin onu bastıran başka özellikleri war. Özelliklerine bakabilmeniz için aşağıda linkleri weriyorum. Genede yorumlarınızı bekliyorum...
    Fujifilm FinePix s9600 ve Sony Cybershot DSC H9

Hocam bence fotoğraf makinesi almadan önce aşağıdaki linkte yer alan rehberi sonu kadar oku. Ben okudum ve karar vermem çok kolaylaştı. Ben japonya'dan s3 getirtmeye karar verdim. Eminim senin de işine yarayacaktır bu rehber...(Bu arada japonya'dan makine getirtmek isteyen olursa pm'den ya da sadelik@gmail.com'dan bana ulaşırlarsa yardımcı olabilirim )

http://www.eniyidijital.com/index.php?m=iCube&a=showarticle&cubid=13

• Bu satın alma rehberi işimi göreceğe benziyor paylaşım için sağol.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.