Şimdi Ara

fotoğraf makinası almak istiyorum profesyonel makinacılar bi el atsanızz :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 400 tl kadar bi bütçem var güzel çekim yapan bir fotoğraf makinası almak istiyorum . aile fotoğrafı kendi fotolarımı felan çekecegim.. benim bulabildiğim makinalar bunlar Fujifilm S2980 ve NIKON COOLPIX L310......
    bana bu bütçe içerisinde en iyi olan fotoğraf makinasını söyleyebilirmisiniz
    şimdiden çok teşekkürlerr...

• Canon PowerShot SX230 önerende var ama en çok Canon Powershot SX150 IS öneriyorlar ben arada kaldım ne alacam ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: saklama421

Canon PowerShot SX230 önerende var ama en çok Canon Powershot SX150 IS öneriyorlar ben arada kaldım ne alacam ??

SX150 bende oneririm.
  • jiddi tamam sende haklısın ama saten hepsi cok cok cok gelısmıs ve parasıda cok olan markalar sen onları degılde bızı dusun bence :) bana yardımcı olmucakmısın yani :) :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SX150 Bak derim.
  • dikkate alacagım

• Biraz önce sx230 siparişi verdim Gold'daki kampanyadan dolayı. Makinayı zaten takip ediyordum, fırsatı değerlendirdim. 369TL'ye aldım.
    Fuji s2980 de 300Tl den satılacakmış, sıcak fırsatlarda görmüşdüm, galiba A101'e gelicekmiş.

Açıkcası profesyonel değilim ama, ilk mesajına bakılırsa daha kompakt bir makina sana uyar.
  • tamam da ıste o dedıgınıde bılmıyorum bana bırazdaha acarak yanı makınanın ısmını soyleyerek desenız sevınırım kardesım :)

• Ailemin ve kendi fotoğraflarımı çekeceğim demişsin, buna istinaden kompakt tavsiye ederim.
    Yani daha taşınabilir, daha mobil bi cihaz iyi olur.
    Senin yazdığın makinalar DSLR kasalarına entegre edilmiş kompakt cihazlar gibi, bu benim görüşüm.

Kısaca SX230 HS, yazdığın makinalara oranla hem özellik açısından aşağı değil, hemde kullanım alanı açısından senin ihtiyaçlarını karşılar.
  • teşekkürler dikkate alacagım
  • Aklın yolu bir, denecekler denmiş. Ben siz (ve biz tabi ki de) tüketicilere fazlası ile yardımcı olmaya çalıştığım için zaten işte susturdular. Arabama bomba koydular, bir sabah kontak anahtarını çevirmem ile araba saatte 1 ışıkyılı hız ile ilerleyip beni başka bir galaxiye götürdü. Şu anda oradan yazıyorum ! Bir ürünün mevcut olmayan bir özelliğini söylemek de suç olmuş memlekette ve forumda, ürünlerini alıp büyülttüğünüz bu şirketler günü gelip de birisi gerçekleri konuşmak istediğinde sizi (ki yani aslında o şirketleri o denli büyük yapan müşterileri) susturmak için sizin ödediğiniz paraları kullanıyorlar. Tüketici birer birer, tek başına, başına gelenle bireysel mücadele ederek yada kader deyip razı olarak yaşadıklarını diğer tüketicilere, üreticiye vb. yansıtmıyor ve paylaşmıyor. Yapılsa da dediğim gibi bireysel bir durum olarak silinip gidiyor. Oysa marka söyleyemiycem ama siz yeni iseniz belki göremediniz, yaklaşık 2-3 senedir bir kaç markanın ürünleri hakkında açılan başlıklara bakarsanız belli bir markaya ait ürünlerin konularında hep kan gövdeyi götürmüştür. Neticede sebebini de bulduk birkaç kişi. Olay o model makinaları kullananlar ile diğerleri arasında gelişen bir anlaşmazlık, yanlışlık veya görüş farklılığı değildi. Olay markanın adamlarının başlıklarda provakasyon, tahrik, tribünlere oynama vb. gibi hareketleri nedeni ile oluyordu. Bu şekilde operasyonlara maruz kalan bazı başlıklar sonra da forum yönetimi tarafından kapatıldı ! Onlar için kapatılma sebebi de gayet haklı görünebilir tabi. Fakat o başlıklar kapatılmasa idi şunu görebilirdiniz... 2005 yılından beri forumda bulunan, hiçbir markaya yakınlık göstermeyen 4000 küsür mesajı olan birisinin mesajlarının yanında 5-8-10 adet mesajı olan bazı kişiler başlıkta bitivermiş. Attıkları tüm mesajlar ya o başlıkta, konu edilen model ve üretici markayı öven mesajlar. En çok mesaj yazanın geçmişine bakın aynen ara ara mesajlar başka konularda olsa da konu edilen model ve markanın diğer modellerine ait mesajları över biçimde. Her kim olsa bu durumdan varacağı sonuç aynıdır, bellidir, açıktır. İşte bu sebeple konuların kapatılmasının esas nedeni söylendiği gibi görünmemektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 3 Nisan 2013; 19:51:27 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.