Şimdi Ara

Fotoğraf makinası önerirmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ben bU ara Fotoğraf çekmeye merak saldım bunun için bana önerebileceğiniz fotoğraf makinası var mı.
    ben doğa fotoğrafları çekip 75-100 cm ebatında büyütmek istiyorum bunun için kaç mp bir makina almam gerekir .
    casperin 8 MP makinası Kodak EasyShare C743 7.1 mp - Kodak EasyShare C875 8.0 MP Sony Cyber-shot DSC-S650 7.2 mp makinası
    hakkında bilgisi olan varsa beni aydınlatır mı ? bu makina işimi görürümü ? ben 500-600 ytl arasında bir makina arıyorum
    teşeekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayramkaradag -- 17 Mart 2007; 10:40:36 >

• Öncelikle casper'dan uzak durun. Nerede üretildiği belli olmayan makineler satıyor casper.OEM fotoğraf makinesi kavramını icat etti bu arkadaşlar
    Sony dsc650 makro konusunda ideal bir makine sayılmaz, makro mesefesi büyük,ayrıca manzara için de pek ideal değil.
    Öte yandan 75-100cm ebetlarında kompakt makinelerden kaliteli baskı alamazsınız. DSLr makineler ancak yeterli olur.
    yine de ben size fuji 6500fd' yi önereyim. Geniş açısının 28mm olması onu benzerlerinden manzara konusunda daha elverişli kılıyor. İyi araştırırsanız ya da bu forumda makinenin topiğindeki arkadaşlara sorarsanız 600-700 lira civarına bulabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.