bütçem 500-1000 arası fotoğraf hobisine yeni başlayacağım üzerinde çok bi bilgim yok sadece beni kendine çeken bi güzelliği var daha önce hiç yapmasamda sevebileceğim bir aktivite gibi düşünüyorum sizden sadece 500 1000 arası makro çekimlerde portre çalışmalarında muhteşem olmasada beni tatmin edebilecek bi makine önermenizi istiyorum şimdiden çok teşekkür ederim
2. ellere bakmanı öneririm. O fiyatlara 0 dslr kampanya vs olmadıktan sonra zor. Ama slr like da işini görebilir.
İsmen önerebileceğiniz bikaç makina varmı zahmet olmazsa ikinci ellerin temizini bulmak gerek yoksa bazı makinaları mahvediyorlar binlerce fotoğraf çektikten sonra satışa çıkartıyorlar o yüzden ondanda şüpheliyim kampanya kovalıcaz ama önce bi makina seçmeliyim kendime
Dslr almanıza gerek yok macro çekime olanak veren bir Dslr-like model bakın yeter size..Zaten Dslr gövde + macro lens 2. elde bile 1000 TL'den fazla yapar ayrıca yeni başlayan biri için hiç gerek yok bence..Macro çekmeye olanak tanıyan bir like model edinin..Öneri olarak like modeller hakkında bilgi verebilecek düzeyde değilim arkadaşlar yardımcı olursa daha iyi olur.