Bildirim
Fotoğraf Makinası Tavsiyeniz Nedir ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
beklemedeyim.. -
Aynasiz modellerede bakin bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: alien_turk
Aynasız SLR mi oluyor hocam ? -
Bak kardeş özel. belki uymayacak ama 1800 tl civarı bi makina al ve 600 tl bir lens al böyle daha iyi olur bence lens daha önemli saygılarımla -Miraç Photography -
quote:
Orijinalden alıntı: proffoto01
Bak kardeş özel. belki uymayacak ama 1800 tl civarı bi makina al ve 600 tl bir lens al böyle daha iyi olur bence lens daha önemli saygılarımla -Miraç Photography
EN SON CANON 650D yi gözüme kestirdim. Lens 55 mm. Söylediğiniz gibi 135 mm vs lensler mevcut ileride değiştirebilirim. Peki lensin işlevi ne optik zum mu ? -
zoom- renk- kontrast gibi şeyler değişir :) Bu arada canon değil nikon öneririm. Canon alırsan doğa fotosu çekemessin ama güzel efekt yaparsın. Nikonda doğa fotosuda çekersin iyi efektide bence picasa 3 le shopla yapabilrsin -
quote:
Orijinalden alıntı: morphellium
quote:
Orijinalden alıntı: alien_turk
Aynasız SLR mi oluyor hocam ?
Dsrl gibi, dslm diyorlar. Dsrl fiziksel farkı ayna olmamasi ve dolayısı ile daha kücük boyutlarda olmasi. Sensorleri m4/3, aps-c, ff vb olabiliyor, dsrller gibi
quote:
zoom- renk- kontrast gibi şeyler değişir :) Bu arada canon değil nikon öneririm. Canon alırsan doğa fotosu çekemessin ama güzel efekt yaparsın. Nikonda doğa fotosuda çekersin iyi efektide bence picasa 3 le shopla yapabilrsin
canon doğa fotosu çekemiyor mu? fena güldüm.... -
Forum shark gittiğinden beri duşuşteydi şimdi ayaklar altında. Yakında ilkokullular gelecek diye korkuyorum.
çeker ama nikon kadar iyi değil -
Ben de sesli güldüm bence acilen fotoğraf bölümünü kapatmalı o işi de fotoğraf forumları halletsin bari
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
zoom- renk- kontrast gibi şeyler değişir :) Bu arada canon değil nikon öneririm. Canon alırsan doğa fotosu çekemessin ama güzel efekt yaparsın. Nikonda doğa fotosuda çekersin iyi efektide bence picasa 3 le shopla yapabilrsin
Adam bitirmiş, dağılabiliriz..
NX30 aldık oldukça iyi. Teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X