Şimdi Ara

Fotoğraf Makinası Tavsiyesi - 2015 Bütçe Maksimum 600 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fotoğrafçılık konusunda hiç deneyimim yok. Güzel otomatik max 500 TL bütçe ile fotoğraf makinası tavsiyelerinizi rica ediyorum, burdaki bilgilere güvendiğim için sadece sizin fikirlerinizle fiyat performans açısından uygun bir makina seçeceğim... Teşekkürler

• Canon PowerShot SX700 Bu makina hakkında yardımcı olabilir misiniz?
  •  Fotoğraf Makinası Tavsiyesi  - 2015 Bütçe Maksimum 600 TL
  • @İmportant çok teşekkür ederim hemen bakıyorum. Biraz araştırdım mesaj gelene kadar Canon 600D alsam ne kadar mantıklı olur kullanabilir miyim yoksa zorlanır mıyım? Canon 600D ye vereceğim parayla daha iyi bir bakına alabilir miyim?
  • Perde hızı,ıso ve diyafram değerleri ne olursa olsun düzgün fotoğraflar elde edebilmek için pozometrenin sıfır olması gerektiğini göz ardı etmezseniz zorlanmazsınız. 600D yerine d5200 daha iyi tercih olur. Detay ve dinamik aralık konusunda nikon daha iyidir.
    quote:

Canon 600D alsam ne kadar mantıklı olur kullanabilir miyim yoksa zorlanır mıyım? Canon 600D ye vereceğim parayla daha iyi bir bakına alabilir miyim?
  • Çok teşekkür ederim :) Şuan bakıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Perde hızı,ıso ve diyafram değerleri ne olursa olsun düzgün fotoğraflar elde edebilmek için pozometrenin sıfır olması gerektiğini göz ardı etmezseniz zorlanmazsınız. 600D yerine d5200 daha iyi tercih olur. Detay ve dinamik aralık konusunda nikon daha iyidir.
    quote:

Canon 600D alsam ne kadar mantıklı olur kullanabilir miyim yoksa zorlanır mıyım? Canon 600D ye vereceğim parayla daha iyi bir bakına alabilir miyim?

ama nikonun d5200 vb cihazlarının gövdesinde af motoru yok lensler pahalı olur , ben önermem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecivicivogke

quote:

Perde hızı,ıso ve diyafram değerleri ne olursa olsun düzgün fotoğraflar elde edebilmek için pozometrenin sıfır olması gerektiğini göz ardı etmezseniz zorlanmazsınız. 600D yerine d5200 daha iyi tercih olur. Detay ve dinamik aralık konusunda nikon daha iyidir.
    quote:

ama nikonun d5200 vb cihazlarının gövdesinde af motoru yok lensler pahalı olur , ben önermem

Canon'da da af motoru yok.

• http://www.vatanbilgisayar.com/nikon-d5200-18-55mm-vr-ii-kit-241-mp-3-lcd-ekran-slr-dijital-fotograf-makinesi.html

NIKON D5200 18-55mm VR II KIT 24.1 MP 3" LCD EKRAN SLR DIJITAL FOTOĞRAF MAKİNESİ bu makinayı aldım. İlginiz için çok teşekkür ederim :)
  • canonda af motoru var . canon sahibiyim

• quote:

canonda af motoru var . canon sahibiyim

1987'den beri üretilen hiçbir Canon Eos filmli ve dijital Slrlarda Af motoru yoktur. Canon Eos sisteminde Af motoru daima objektiftedir.
  • quote:

quote:

canonda af motoru var . canon sahibiyim

1987'den beri üretilen hiçbir Canon Eos filmli ve dijital Slrlarda Af motoru yoktur. Canon Eos sisteminde Af motoru daima objektiftedir.

valla nikon 50 mm f1.8g ile canon 50mm f1.8 arasında 500 lira fark var ve d5200 ucuz olan d serisini alamıyor ben ondan önermedim

• exosmaster E kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsunda azıcık aşmışsınız bütçeyi ☺

• quote:

Orijinalden alıntı: Qklavye

Hayırlı olsunda azıcık aşmışsınız bütçeyi ☺

3 katina cikmis azicik

• Dostum DSLR istiyorsan ''Canon 1100D''nin 2.ellerine bakabilirsin.500-550 TL civarıdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.