Merhaba arkadaşlar. Yüksek zoomlu fotoğraf makinalarını seviyorum. daha önce 10x zoomlu Canon S1 IS ve Lumix fz30 kullandım. Lumix'i S1'im arızalandığı için almıştım ama boyutunun daha küçük olmasına rağmen S1 is te bulduğum zevki ve çekim kalitesini malesef Lumix'te bulamadım. Şimdi ise aşağı yukarı aynı özelliklerde olan SX20 Is ile FZ35 arasında kaldım. Makinayı sahibinden.com ya da gittigidiyordan almak istiyorum. Fiyatları da birbirine yakın. Canonun antishake özelliği çok güzeldi. 4 yaşındaki oğlum bile fotoğraf çektiği zaman çok net fotoğraflar çekebiliyordu ve zoomu ultrasonic ve çok hızlı idi. Benim kullandığım lumix modelinde de antishake özelliği olmasına rağmen S1 in yanına bile yaklaşamadı. Ama FZ35 yorumlarında bazı makina bir çok kişinin beğenisini kazanmış bir makina olarak gördüm. Canon hayranlığım ile panosonic endişelerim çarpışmaya başladı. Bu iki makinayı yakından tanıyan kullanan, inceleyen tercih eden arkadaşların görüş ve yardımlarını bekliyorum..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme