dijitalfotoğraf makinaları hakkında bilgim yok ama uzun yıllar kullanmalık güzel bişey almak istiyorum gece gündüz çekimleri önemli, hd kalitesi sunması önemli,video çekimi önemli... piyasada performans/fiyat oranı en yüksek olan canon lar olduğunu öğrendim şöyle 1-2 makina buldum;
bunlar nasıl acaba? seçimim bu ikisi arasından mı olsun yoksa benzer fiyata çok daha iyileri var diyor musunuz? nitel yorumları bekliyorum şimdiden teşekkürler
Kardeşim Canon İxus 100 IS kullandım ve gerçekten süper makine.Görüntüsü,videosu,kalitesi ile mükemmel.Tavsiye ederim.Uzun yıllar kullanabilirsin.Kullanımı basit ve çok hafif.İstediğin yere götürebilirsin...
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetozturk154
Kardeşim Canon İxus 100 IS kullandım ve gerçekten süper makine.Görüntüsü,videosu,kalitesi ile mükemmel.Tavsiye ederim.Uzun yıllar kullanabilirsin.Kullanımı basit ve çok hafif.İstediğin yere götürebilirsin...
abi ama şöyle bi durum var dikkat ettiysen o ürün kılıfsız ve hafıza kartsız satılıyo onlarıda ekleyince fiyat uçuk bi rakam çıkmasın?
nikon s60 mı sony dsc w230 mu canon sd780 mi? üçü arasından hangisini önerirsiniz? sıfırlanmış alıcağım için başka seçeneğim yok bu üç model arasında karar vermek durumundayım.
bu arada evil_puppet,sıfırlanmış almayı düşünürsen çok çok uygun fiyata gittigidiyorda bulabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: xXxburcuxXx
nikon s60 mı sony dsc w230 mu canon sd780 mi? üçü arasından hangisini önerirsiniz? sıfırlanmış alıcağım için başka seçeneğim yok bu üç model arasında karar vermek durumundayım.
bu arada evil_puppet,sıfırlanmış almayı düşünürsen çok çok uygun fiyata gittigidiyorda bulabilirsin
daha önce kullandın mı sıfırlanmış ürün? sorun çıkma olasılığı nedir sence ? bilgin var mı ?