Şimdi Ara

fotograf makinasından bilgisayar resim atamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • casio exilim z110 fotograf makinası aldım.makina genel itibarı ile güzel.sormak istediğim iki soru var

1.makinadan bilgisayara bir türlü resim atamadım.makina bir süre bekliyor ve şu uyarıyı veriyor "check connections" yani bağlantıları kontrol et.bilgisayarın usb sinde bir sorun görmedim.ayrıca makinanın da usb ayarlarını yaptım ama olmadı.acaba ekstradan başka bir şey yapmam gerekiyor mu?

2.bu makina ile beraber şarj aleti veriliyor mu.?çünkü mertkan bey forumda verildiğini söylemiş.ama bana verilmedi.ayrıca kullanım kılavuzunda da cihazla verilenler listesinde şarj aleti yok.

3.bu makinayı deiğim gibi yeni aldım değiştirme şansım var bana başka bir makina öneriniz varsa değerlendirebilirim.?

teşekkürler şimdien

• almayı düşündüğün makine z110 6.0 mp 330$, bunun bir üst modeli p600 de 6.0 mp ama 600$, fiyat farkı neredeyse yarı yarıya, aralarındaki en büyük fark ise p600de canon lens kullanılmış, bilmem anlatabildimmi...
    eğer değiştireceksen Canon, Nikon, Olumpys, Kodak gibi firmalardan şaşmamak lazım diye düşünüyorum
  • CASİO EX.110 HEPSİ BURDAN ALDIM ŞARZ CİHAZI YOK .
    MAKİNA SÜPER HERKES TUTTURMUŞ CANON.CANON Bİ ALSIN BİRKAÇ GÜN KULLANSIN.OZAMAN KONUŞSUN.
    MAKİNA SOFTVARE YÜKLEMEDEN BİLE XP. DE GÖRÜYOR.
    SERVİS PACK2 DEN DOLAYI
    USB. DEN KAYNAKLANIYOR
    HADİ HAYIRLI İŞLER
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Bir fotoğraf makinesi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.