Fotoğraf Makinesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben olsam instax alırdım, fotoğrafı çektikten sonra anında eline çıkmasını çok sevecektir anneniz, güzel bir anı yaratma makinesi olabilir. filmleri pahalı yalnız, sürekli fotoğraf çekemeyebilirsiniz -
Hocam instax var, üstüne biraz daha ekleyebilirim güzel bir dijital makine lazım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
belki rx100 gibi bir kompakt olabilir, biraz sınırlı bir bütçe çünkü -
Pek anlamıyorumda bulamadım. Link atar mısınız?
pardon, hediye alacağınızı kaçırmışım. rx100m1'in sıfırı yok şuanda, ikinci el fiyatıydı söylediğim -
Yakınlarımda rx100m2 var ve bütçemin yeticeğini pek düşünmüyorum başka bir öneriniz var mı?
Max 500-600 fazla koyabilirim
maalesef yok, sıfır piyasaya hiç hakim değilim. belki youtube videoları vb vardır ne tarz hediyeler alınabilir diye. -
hocam 1500-1600 TL'ye bile almaya degecek cok bir makine yok ne yazik ki. yurt disinda bile ucuz makinalar $300'den falan basliyor. 2. el bir DSLR almayi dusunebilirsiniz hem anneniz manuel makine kullanmayi da ogrenir. D3200 veya D3100 tarzi.
mesela soyle bir ilan var AF-S 18-55 VR ll lens ile beraber 1400 TL'ye veriyor hic fena degil.
Edit Ekleme : DSLR makine alirken shuttercount'unu mutlaka kontrol edin. 100 bini gecmis veya yakin ise almayin.
Shutter count'a bakmak icin ise --------------------------:>>>>>>> https://www.camerashuttercount.com/ bu siteye o makineden cektiginiz fotografi yukleyin ve size o makine ile kac fotograf cekildigini soyleyecektir. bu yuzden yaninizda bir laptop ve SD card olmasini tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelise -- 6 Kasım 2020; 22:17:29 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X