Şimdi Ara

Fotoğraf Makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Annem fotoğraf çekmeyi seven bir insan ve doğum günü yaklaşıyor 1000₺ civarında bir bütçem var güzel ikinci el/sıfır makine önerirseniz sevinirim. up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ben olsam instax alırdım, fotoğrafı çektikten sonra anında eline çıkmasını çok sevecektir anneniz, güzel bir anı yaratma makinesi olabilir. filmleri pahalı yalnız, sürekli fotoğraf çekemeyebilirsiniz
  • Hocam instax var, üstüne biraz daha ekleyebilirim güzel bir dijital makine lazım

• berke000 B kullanıcısına yanıt
    belki rx100 gibi bir kompakt olabilir, biraz sınırlı bir bütçe çünkü
  • Pek anlamıyorumda bulamadım. Link atar mısınız?

pardon, hediye alacağınızı kaçırmışım. rx100m1'in sıfırı yok şuanda, ikinci el fiyatıydı söylediğim
  • Yakınlarımda rx100m2 var ve bütçemin yeticeğini pek düşünmüyorum başka bir öneriniz var mı?

• Max 500-600 fazla koyabilirim

maalesef yok, sıfır piyasaya hiç hakim değilim. belki youtube videoları vb vardır ne tarz hediyeler alınabilir diye.
  • hocam 1500-1600 TL'ye bile almaya degecek cok bir makine yok ne yazik ki. yurt disinda bile ucuz makinalar $300'den falan basliyor. 2. el bir DSLR almayi dusunebilirsiniz hem anneniz manuel makine kullanmayi da ogrenir. D3200 veya D3100 tarzi.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-nikon-d3200-plus-af-s-18-55-vr-ll-lens-cok-temiz-kacmaz-firsat-874276169/detay

mesela soyle bir ilan var AF-S 18-55 VR ll lens ile beraber 1400 TL'ye veriyor hic fena degil.

Edit Ekleme : DSLR makine alirken shuttercount'unu mutlaka kontrol edin. 100 bini gecmis veya yakin ise almayin.

Shutter count'a bakmak icin ise --------------------------:>>>>>>> https://www.camerashuttercount.com/ bu siteye o makineden cektiginiz fotografi yukleyin ve size o makine ile kac fotograf cekildigini soyleyecektir. bu yuzden yaninizda bir laptop ve SD card olmasini tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelise -- 6 Kasım 2020; 22:17:29 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.