Öncelikle herkese merhaba, (Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum Kusura Bakmayın!) Benim Sony Cyber-shot DSC-W310 dijital bir kameram var. Bu yaz kameram ıslandı ve bozuldu. Bende onu teknik servise götürdüm onlarda "biz bir şey yapamayız" dediler bende çok üzerinde durmadım attım bir kenara. Ama ne yazık ki kenara attığım kamera şimdi lazım oldu. Bir açayım dedim ne halde diye. Açtım Ekranı bozuk ama çalıştı. Biraz resim çektim çekiyo mu diye ama resimleri mor çekiyo. Video çekerkende aynı sorun ama ses problemi yok net bir şekilde sesi aktarıyor. Bana yardım edebilecek biri var mı? En azından yol gösterebilecek? Maaliyeti ne kadardır? Yeni kamera almak istemiyorum. Şimdiki kamera fiyatları çok uçuk.
Kameramın resimleri:
İkinci eli 150-200 TL arasında yaptırmak yerine ikinci elini alın daha sağlıklı olur. Elektronikte al kullan bozulunca at olayı var. Tamir edilince pek hayır etmiyor. Muhtemelen yapılsada kısa süre sonra tekrar bozulacaktır.
Sırf anı fotoğrafı çekiyor iseniz. Diyafram, enstantene gibi ayarlar gereksiz ise boşuna kompact makineye para vermeyin. Cep telefonunla devam edin. Hobi olarak alacam diyor iseniz bir tane bulabileceğiniz en ucuz aynasız alın.
Ayrıca photoshop kullanıyor iseniz fotoğrafı photoshopta açın. Sonra Shift+CTRL+A ile Camera Raw programında açın Tilt yazan yerdeki imleci en sağa getirin. Resimdeki gibi olacaktır fotoğraf.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme