Şimdi Ara

fotoğraf makinesi alıcam ama?....hiçbişey bilmiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu işlerden anlamam o yüzden buraya sormaya karar verdim bende hp m327 foto makinası vardı fakat arızalandı garantisi bittiği içinde bende biyere götürmek istemedim çünkü makinenin fiyatından pahalıya çıkar kanısıyla.arızası ise objektif dışarda kaldı içeri girmiyor.makinayı açınca bir iki milim hareket ediyo sonra öle kalıyo ve makineyi açmıyo(belki basit bi çözümü vardır başına gelen varmı böyle bişi.bunun sebebide ne biliyormusunuz makina açıkken pilleri bitti objektif dışarda kaldı biz pil alıp takana kadar yani 3 gün filan öyle kaldı sonra pil takınca da düzelmedi).bu yüzden yeni bi makine almaya karar verdim fakat bizim bide 18 aylık bebemiz var baya hareketli onun m327 ile fotoğraflarını çekerken baya bi zor oluyordu çünkü bebe yerinde durmuyordu yerinde durmayınca fotolar bulanık çıkıyordu.şimdi fazla para vermek istemiyorum çünkü şuan durumlar baya bi kötü ileride çok iyi bi makine alıcam.şu an 200 ytlye filan bi görüntü saabitleme özelliği olan ve sesli video kaydı yapan bi makine istiyorum.tavsiyelerinizi bekliyorum. hıııı m327 yide tamir edebilirsek basit veya uygun olarak o daha makbule geçer valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civax -- 20 Eylül 2007; 10:08:46 >

• peki benim eski makineyi tamir etme olasılığımız nedir bu işten anlayan arkadaşlar yokmu?yani ne bileyim bana basit bişeymiş gibi geliyor mesela biyerleri sıkışmış onu kurtarınca çalışacak gibi ama işte anlamayınca böyle yorumlar yürütüyoruz.
  • ben bir ara mp3 player ımda bir sorun vardı. servis sorunu duyunca yapmadı. Serviste çalışanlardan biri bana doğubank ta acil elektronik diye bir yer var ona bi söyle dediler. Gittim adam elektronik herşey yapıyor. kamera da görmüştüm tamir ettiği. benim mp3 player ıda yapmıştı. İstersen orayı bi yokla.
  • bana tam adres ve telefon nosu verebilirmisin rica etsem
    ayrıca tavsye ettiğin s630 çok kullanışlı bi makineymiş tşk ederim
    quote:

Orjinalden alıntı: AKINLASINN

ben bir ara mp3 player ımda bir sorun vardı. servis sorunu duyunca yapmadı. Serviste çalışanlardan biri bana doğubank ta acil elektronik diye bir yer var ona bi söyle dediler. Gittim adam elektronik herşey yapıyor. kamera da görmüştüm tamir ettiği. benim mp3 player ıda yapmıştı. İstersen orayı bi yokla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civax -- 20 Eylül 2007; 12:58:23 >
  • telefon numarası ben bilmem ama sirkeci'ye gittikten sonra, doğubank nerde diye kime sorsan gösterir
  • eee kimse başka bişey demiyecekmi.başka tavsiyesi olan arkadaşlar yokmu?
  • CASIO EX-Z75
    7.2 MİLYON PİKSEL1/2,5 –inç CCD 3x Optik, 4x Dijital Zoom, 2.6’’ TFT Ekran, Sürekli Sesli Video Kaydı, Ses Kaydı, TV Bağlantısı, yumuşak flash, hızlı flash özelliği, BEST SHOT Örnek Çekim Kılavuzu, Bulanıklık ve titreşim Önleyici ANTI SHAKE DSP , 2 GB SD KART ve Orijinal Çanta dahil 389-YTL KDV DAHİL
    BU FİYATA ÇEŞİTLİ KARTLARA TAKSİT İMKANI
    www.genmak.com.tr
  • numarası ne yazıkki yok. ama doğubankta 3. yada 4. katta hemen merdiven başında bir dükkandı.
    bana bazı yollanan resimler var s630 ile, ve çok güzeller. ben kullanmadım ama gördüğüm resimler çok hoştu. o nedenle tavsiye ettim o makineyi.

quote:

Orjinalden alıntı: civax

bana tam adres ve telefon nosu verebilirmisin rica etsem
    ayrıca tavsye ettiğin s630 çok kullanışlı bi makineymiş tşk ederim
    quote:

Orjinalden alıntı: AKINLASINN

ben bir ara mp3 player ımda bir sorun vardı. servis sorunu duyunca yapmadı. Serviste çalışanlardan biri bana doğubank ta acil elektronik diye bir yer var ona bi söyle dediler. Gittim adam elektronik herşey yapıyor. kamera da görmüştüm tamir ettiği. benim mp3 player ıda yapmıştı. İstersen orayı bi yokla.

• makinayı ne için kullanacağına bağlı.eğer kendi halinde çekimler yapıyosan çok da abartma derim. MP konusuna sakın takılma.12MP de var 4 MP de.12 lik daha mı iyi.değil.işine yaramıcaksa değil.şöyle ki MP çözünürlük senin işine büyük baskılarda yarıcaktır.ancak gidipte sadece bilgisayara atıyosan,yada 10*15 bastırıyosan 12MP alıp paranı sokağa atma.herkesde bi MP tutkusu.kimin daha yüksekse onun makinesi daha iyi gibi.kesinlikle eğer işine yaramıcaksa 4-5 MP yeterli.baskılarda zaten sorun yaşamassın.ayrıca A4e kaliteli baskılar alabilirsin...fiyatlar çok düşük şuan...fuji tavsiye ederim.fine pix serisinden memnun kalırsn.hareketli fotoraflarda çok başarılı.100 km hızda bana mısın demiyo.hadi kolay gelsin....
  • Hocam makinenin optik zoomu öyle bir durumda bozulmasa gerek.

Normalde pil biterken zoomu içeri alır kapanır. Dışarıda kaldığı durumlarda ise yeni pil taktığınızda düzelir..

Yeni pil taktığınızda da içeri giremiyorsa aldığınız pilden kaynaklanıyor olabilir..

Fotoğraf maikneleri sıradan kalem pillerle performans vermezler. Şarjlı pil kullanmanızı tavsiye ederim..

Bir de Güçlü pil taktıktan sonra objektife çok accık dokununun... Yalnız aşırı bastırmayın objektifi hareket ettiren teli koparabilirsiniz (Eğer kopmamışsa)

Kopmuşsa zaten servis gerektirir...

Tavsiye amaçlıdır sorumluluk kabul edemem (!)
  • doğubanktaki acil elektroniğe gittim adamın elinde başka bi hp fotoğraf makinesi varmış onun objektifini benimkine takacaktı ama kaç para istedi dersiniz tam 100 ytl .o fiyata 30 lira daha koy sıfır hp m447 makine alıyorsun dedim .o zmn elli olur dedi.adam beni ayak üstü keklicek iyimi.bende dedim 30 ytl param var yapıyorsan yap yapmıyorsan sen bilirsin dedim oda yapmadı tabi.bende aldım makineyi çıktım.cumartesi günü ordan çıkınca samsung s630 sipariş verdim bugün gelecek.o makinayıda artık içini açar bakarım belki biyerleri takılmışıtr filan tecrübe etmek için bize kaldı yani dağıt dağıtabildiğin kadar.hepinize ilginiz için tşk ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.