Şimdi Ara

FOTOĞRAF MAKİNESİ SATIN ALMA REHBERİ VE ÖN İNCELEMELER (228. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.731
Cevap
21
Favori
1.197.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bl@Ck[Dr@GoN]

Merhabalar benim de fotoğraf makinesi için tavsiyeye ihtiyacım var. Çalıştığım iş yerinde bazı şeylerin yakından fotoğrafını çekmem gerekiyor. Ortam da çok ışıklı değil maalesef. Bu yüzden makrosu iyi ve az ışıklı ortamda nispeten iyi fotoğraf çekebilen makine arıyorum. Bütçe ortalama 250, duruma göre biraz yükseltebilirim.
    Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

255 TL'ye Canon Powershot A3350 IS var Gold bilgisayarda, güzel bir makina bence, özellikle IS yani sarsıntı giderici özelliği loş ortamlarda yapacağınız çekimlerde işinize yarayacaktır. Macro modunda da 3cm uzaklıktan netleyebiliyor. Yani oldukça yakından fotoğraf çekebilirsiniz. Ve yüksek ISO larda da oldukça başarılı büyük boyutlu baskı almayacaksanız veya webde kullanacaksanız ISO 1600 ile çektiği fotoğraflar bile kullanılabilinir. Bu fiyata kaçırmayın bence. Başka sitelerde 300 TL civarında satılıyor.

http://www.gold.com.tr/U200150/Canon-Powershot-A3350-IS-16-MP-5x-Optik-Zoom-3-0-LCD-Dijital-Fotograf-Makinesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mseskir -- 30 Nisan 2012; 11:30:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mseskir

quote:

Orijinalden alıntı: Bl@Ck[Dr@GoN]

Merhabalar benim de fotoğraf makinesi için tavsiyeye ihtiyacım var. Çalıştığım iş yerinde bazı şeylerin yakından fotoğrafını çekmem gerekiyor. Ortam da çok ışıklı değil maalesef. Bu yüzden makrosu iyi ve az ışıklı ortamda nispeten iyi fotoğraf çekebilen makine arıyorum. Bütçe ortalama 250, duruma göre biraz yükseltebilirim.
    Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

255 TL'ye Canon Powershot A3350 IS var Gold bilgisayarda, güzel bir makina bence, özellikle IS yani sarsıntı giderici özelliği loş ortamlarda yapacağınız çekimlerde işinize yarayacaktır. Macro modunda da 3cm uzaklıktan netleyebiliyor. Yani oldukça yakından fotoğraf çekebilirsiniz. Ve yüksek ISO larda da oldukça başarılı büyük boyutlu baskı almayacaksanız veya webde kullanacaksanız ISO 1600 ile çektiği fotoğraflar bile kullanılabilinir. Bu fiyata kaçırmayın bence. Başka sitelerde 300 TL civarında satılıyor.

http://www.gold.com.tr/U200150/Canon-Powershot-A3350-IS-16-MP-5x-Optik-Zoom-3-0-LCD-Dijital-Fotograf-Makinesi

Üstad forumda 10 mp üzeri makinelerden uzak durun yazmışlar acaba bu özelliklerde 10 mp bir makine var mıdır ki piyasada?

• Selam Arkadaşlar Acil Yardımlarınızı bekliyorum

Bi Kamera almak istiyorum büyük olmasın küçük olsun ve en iyilerinden olsun yani prof olmasın küçük olsun ama küçüklerin profu olsun ;) yani kibar küçük kaliteli birşey arıyorum ne önerirsiniz yurtdışından getirecem fiyat sıkıntı degil sizce en iyisi hangisi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnzoStyle61

Selam Arkadaşlar Acil Yardımlarınızı bekliyorum

Bi Kamera almak istiyorum büyük olmasın küçük olsun ve en iyilerinden olsun yani prof olmasın küçük olsun ama küçüklerin profu olsun ;) yani kibar küçük kaliteli birşey arıyorum ne önerirsiniz yurtdışından getirecem fiyat sıkıntı degil sizce en iyisi hangisi ?

Canon s100 ü inceleyebilirsiniz.

http://www.bascek.com/12782/canon-powershot-s100-incelemesi/

• quote:

Orijinalden alıntı: Rohirim

quote:

güzelmiş de 1300 tl olacaıgnı düşünmedim bir nomal makinenin :D almanyadada pahalı bunlar böyle max 800-1000 olsun yada salla sen bitane daha öner :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rohirim

quote:

güzelmiş de 1300 tl olacaıgnı düşünmedim bir nomal makinenin :D almanyadada pahalı bunlar böyle max 800-1000 olsun yada salla sen bitane daha öner :D

:))

http://www.amazon.de/Canon-PowerShot-Digitalkamera-Megapixel-bildstabilisiert/dp/B005N7ZTRY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1335813146&sr=8-1

420€ X 2,33 günlük kur = 978 TL ye denk geliyor.Marketlerde fiyat farkı olacağını zannetmiyorum diyordum ki aşağıdaki linki buldum..

http://www.mediamarkt.de/mcs/product/CANON-Powershot-S100-silber,48353,286653,245157.html

Burada 399 € Daha uygun fiyatı.

Gene uymaz ise onun kardeşi var S95

http://www.bascek.com/10236/canon-powershot-s95-incelemesi/

http://www.amazon.de/Canon-PowerShot-Digitalkamera-bildstabilisiert-Lichtst%C3%A4rke/dp/B00402S4YS/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1335813398&sr=8-1

• ya arkadaşlar bana da bi yardımcı olur musunuz nikon coolpix s3100 ve sony cybershot w530 arasında karar veremedim sizce hangisi?
  • Son günlerde ikinci el küçük bir body arayışındayım; ikinci makine olarak benim ağır abinin yanına çırak yapıcam onu.
    Amma velakin ilanlar baştan aşağı rezalet! Makinesini altın kaplama sanan; sıfırına denk paralar isteyenleri geçtim. Onlardan bolca var zaten.
    Sıfırı 1300 olan makineye 1400 isteyenlerden tutun; benim makinemin shutterı düşük (23.000) o yüzden fiyatı pahalı diyenlere kadar envai çeşit "mine is the best!" modeli var..

Ama en dikkat çekici konu, shutter sayısı ölçülemeyen makinelerin genelde 10.000 shutter civarında satışa sunuluyor olması. 6 yıllık makineye 1500 shutter diyende var gerçi ama bütün satıcılar anlaşmış gibi shutter count görülemeyen tüm modeller 10.000 shutter civarı deniyor. Yıllardır ikinci el ekipman aldım, kullandım, sattım.. Ama şu dönemki kadar kalitesiz bir piyasa hiçbir zaman görmedim!

Sizlere tavsiyem spotta olsa (ki zaten spot olsun) sıfır ekipman alın; özellikle body'ler için bu tavsiyeme kulak verin. Çünkü piyasada adam gibi satıcı bulmak binlerce canon ve nikon lensin içinde pentax lens bulmak kadar zor!

• sen mark2 mi aldın 450D arıyordun bir ara?

Bu aradaben tam elimdekini çıkrayım 2. el bir 450D alayım diye düşünüyorum yazdığına bakAma tespitlerin doğru genelde dediğin gibi oluyor
  • Arkadaşlar istanbula gelip işim dolayısıyla 5D Mark II almak istiyorum sizce en uygun spot ve garantili nerden alablirim
  • bana bir makine önerin slr olmayacak...sony,canon ve nikon olsun..fiyat aralığı 450-700 arasında...ben pek anlamıyorum ama makine lazım...evde ve piknikde seyahatte kullanmak için..gece çekimi de iyi olsun. optik zoom da..
  • 1700-2000 TL arası dslr tavsiyesi yapabilir misiniz
  • İyi günler üstadlar ben bi tane fotoğraf makinası almak istiyorum ama bu konuda hem çok acemiyim hemde hiç bi bilgiye sahip değilim. Alacağım fotoğraf makinasını ürün çekiminde kullanmak istiyorum. İş yeri için. Gıda sektöründeyim ve yapılan her ürünü fotograflayıp müşterilere göstermek ilerideki zamanlarda ise katalog yapımı için fotografları kullanmak ıstıyorum
    bana önere bileceğiniz fotograf makinaları nelerdir acaba : Limit : 500 - 750 tl arasıdır. tesekkurler
  • Arkadaşlarım iyi günler.Fotoğraf makinesi alcam ilk defa ama 0 bilgiye sahibim bu konuda bi teknosada felan araştırdım çaışan tanıdığımda var.2 model arasındayım şu anda.nikon 3300 ile nikon 4300 arasında kaldım teknosada 3300 399 tl suanda 4300 429 tl idi aralarındaki fark 4300 dokunmatik ve ekranı daha büyük.Dokunmatiğide ablam felan rahat kullanamaz gibi ve dokunmatiğin bozulma olasılıgıda olabilir tabi.Sizin bana önerileriniz nedir?Bu fiyatlarda başka önerebileceğiniz makine var mı acaba?
  • selamın aleykum arkadaslar ya su model hakkında bılgısı olan var mı acep?

pentax 6x7 ıı

acayip ilgimi çekti ama profesyonel bilen arkadaşlar var sa biraz bilgilendirme yapabilirler mi ya da kullanıcısı var sa
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinger1905

İyi günler üstadlar ben bi tane fotoğraf makinası almak istiyorum ama bu konuda hem çok acemiyim hemde hiç bi bilgiye sahip değilim. Alacağım fotoğraf makinasını ürün çekiminde kullanmak istiyorum. İş yeri için. Gıda sektöründeyim ve yapılan her ürünü fotograflayıp müşterilere göstermek ilerideki zamanlarda ise katalog yapımı için fotografları kullanmak ıstıyorum
    bana önere bileceğiniz fotograf makinaları nelerdir acaba : Limit : 500 - 750 tl arasıdır. tesekkurler

Pm :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar marka olarak sıralarsak foto makinelerini en iyisi yani ilk 3lüde kimler yer alır sizce ?
  • fotoğrafçılığı fotoğraf takımları gibi düşünürseniz sanat olur mu?
    futbolu sadece görsel bir sanat gibi düşünürseniz spor olur mu?
  • 400 tl ye kadar kompakt boyutları fazla büyük olmayan otomatik modda iyi çekim yapan.Gece çekimleri ve manuel ayarlara da izin veren bir fotoğraf makinesi tavsiye eder misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.