Şimdi Ara

FOTOĞRAF MAKİNESİ SATIN ALMA REHBERİ VE ÖN İNCELEMELER (226. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.731
Cevap
21
Favori
1.197.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, ama yardımınıza ihtiyacım var..

komplike bi durum içerisindeyim.. çok fotoğraf tutkunu biri değilim , isteğim şu normal hayatta yolda yürürken herhangi bi yerde çıkarıp sadece net fotoğraflar çekebilmek..

bunun için dijital fotoğraf makinası 14+ mp alabilirim ancak kafamı kurcalayan birşey var birkaç ay bekleyip galaxy s2 nin fiyatının düşmesini bekleyeceğim onun 8 mp kamerası var ve full hd videolar çekebiliyor , benim isteğimi karşılayabileceğini düşünüyorum en azından 14 mp lik bi fotoğraf makinasıyla 8 mp lik galaxy s2 nin ahım şahım bir farkının olmayacağını düşünüyorum .. hem galaxy s2 beni birkaç ay idare edebilir daha sonra yurtdışından fotoğraf makinasını alabilirim , hem ülkemizdede fotoğraf makinaları pahalı iken..

neyse tavsiyelerinizi bekliyorum galaxy s2 için 5-6 ay daha fiyatının düşmesini beklemek mi , yoksa galaxy ace alıp kamerası 5 mp , üstüne bir de fotoğraf makinası mı almalıyım 14+ mp ?

yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

• teşekkürler canon da hangi modeli önerirsiniz acaba ?
  • Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır güzel bir fotoğraf makinası almak istiyorum. kaliteli doğa fotoğrafı çekmek ve beğendiğim fotoğrafları büyük boyutlar da(tablo olarak) basmak istiyorum. uzun zamandır tanıdıklarımın önerdiği Canon EOS 1100D modeli şuan indirimde 1.199TL fiyatı var. benim isteklerime cevap verebilecek bir makinamı fiyat sizce nasıl alternatif ürünler nelerdir tavsiyelerinizi bekliyorum...

http://www.bimeks.com.tr/urun/118107/canon-eos-1100d-18-55-dc-kit.aspx
  • Nikon D5100 18-55mm VR Kit
    2117,80 TL+KDV * 1694,7 TL+KDV ** 1999,0 TL

Nikon D3100 18-55mm VR Kit
    1677,12 TL+KDV * 1397,50 TL+KDV ** 1649,5 TL

Canon EOS 550D 18-55 IS Kit
    2117,80 TL+KDV * 1694,7 TL+KDV ** 1999,0 TL

Arkadaşlar yeni başlayan biri için hangisini önerirsiniz..
    Not: Fiyatlarhttp://www.bimeks.com.tr ye aittir.
  • canon a2200 webcam olarak kullanılabilir mi? webcam olarak kullanabileceğim makina önerebilir misiniz?
  • eline koluna sağlık kardeşim cok faydalı bir bilgi paylaşımı olmuş
  • buna benzer daha güncel bi. konu var mı?
  • Fujifilm Finepix S2950 14MP 18XOp.Zoom 3 LCD Ek. + Çanta Hediyeli=399 / 10 taksit.
    Canon PowerShot SX130 12.1 MP 12xOp.zoom=345 /10 taksit. Fotograf çekmeyi seven ama teknolojiden hiç bir şey anlamayan bir amatör için hangisini önerirsiniz ve neden?? Teşekkürler şimdiden.
  • eeeee?? kimse yokmu yardımcı olacak?

• Merhaba arkadaşlar,
    Türkiye'de Pentax K-5 DSL fotoğraf makinasının fiyatları çok uçuk. Neredeyse yarı fiyatına Hollanda'da bir firma satıyor.http://www.fotobooms.nl/detail/0/0/0/0/9038/Pentax-K-5-body.html
    Şimdi sorum şu; Bir tanıdık İngiltere'de yaşıyor ve ben makinayı Hollandalı siteden internet üzerinden alıp İngiltere'ye yollarsam İngiliz gümrüğüne takılır mı ürün ? Avrupa birliği ülkeleri arasında böyle birşey var mı ? (Hollandalı siteden alıp direk buraya-Türkiye'ye gönderirsem gümrükte takılacak ve %20 KDV ile pahalıya gelecek)
    Eğer İngilteredeki tanıdığın adresine bir sorun olmadan varırsa sonrası kolay. Çünkü kendisi Mart sonunda Türkiyeye gelcek ve makinayı yanında getirecek.
    Bu soruma cevap verebilecek var mı acaba ? Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: sinanunsal05

Merhaba arkadaşlar,
    Türkiye'de Pentax K-5 DSL fotoğraf makinasının fiyatları çok uçuk. Neredeyse yarı fiyatına Hollanda'da bir firma satıyor.http://www.fotobooms.nl/detail/0/0/0/0/9038/Pentax-K-5-body.html
    Şimdi sorum şu; Bir tanıdık İngiltere'de yaşıyor ve ben makinayı Hollandalı siteden internet üzerinden alıp İngiltere'ye yollarsam İngiliz gümrüğüne takılır mı ürün ? Avrupa birliği ülkeleri arasında böyle birşey var mı ? (Hollandalı siteden alıp direk buraya-Türkiye'ye gönderirsem gümrükte takılacak ve %20 KDV ile pahalıya gelecek)
    Eğer İngilteredeki tanıdığın adresine bir sorun olmadan varırsa sonrası kolay. Çünkü kendisi Mart sonunda Türkiyeye gelcek ve makinayı yanında getirecek.
    Bu soruma cevap verebilecek var mı acaba ? Teşekkürler...

Gumruk isini bilmiyorum kargo takibi vs siteye bagli ama yurt disinda kdv diye bir sey yok :)

• Burada merka ettiğim bir konu var. AB içindeki bir ülkeden alışveriş yaptığınızda eğer türkiye'yi seçerseniz KDV almıyorlar ama Ab ülkesini seçerseniz KDV'yi alıyorlar mı almıyorlar mı? Yani. Hollanda'dan İngiltere gönderidiğinde de KDV alınıyor mu?
  • arkadaşlar 20-25 güne kadar fotoğraf makinası alacağım.bana şöyle iyi ama ucuz hani 150 200 lükler var ya önerebilirmisiniz.hiçbir fikrim yok.yardım lütfen
  • Merhaba,
    öncelikle ben kişilik olarak almışken en iyisi alan ve ilerde üstüne aksesuar vs. almayanlardanım
    konuya gelelim elimde 2500-3000 tl maksimum para var ve sağlam bi dslr makine almak istiyorum.
    yakın çekim ve manzara çekimlerini çok iyi ve net bir şekilde yapıcak kit lens makine tavsiyesi verebilir misiniz?
    aklımda Nikon d90 veya Canon eos 600d var
  • arkadaşlar bugün samsung es80 aldım.
    hafıza kartı almadım.kartsız fotoğraf çekemez mi?
    nasıl kullanmalıyım ne yapmalıyım bilgi verirmisiniz.
  • ne alırsanız alın nikonda şaşmayın olmadı canon alın ama nikon kompaklarda zaten canondan iyi ama slr lerdede canona basmış durumda d90 piyasası olan ve çok satılan güzelde bi model slr düşününenler bunu alabilir bence
  • Arkadaşlar ben Canon 60D 18-135 kit lensiyle (2200TL) almayı düşünüyorum. ancak 600D 18-55 IS2 kit lensli model (1200TL) kafamı çok karıştırıyor. Sizce aradaki fiyat farkına değer mi? Zira bunlar benim için yüksek meblağlar. Bu konuda yardımcı olurmusunuz lütfen.. Kafam çok karışık.

Çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownsteward -- 13 Mart 2012; 21:02:44 >
  • D60 kullanıyorum, ancak 3 netleme noktası yeri geldiğinde gerçekten zorluyor ve ayrıca daha fazla seçenekli lens kullanmak için D200 düşünüyorum, ikinci el bütçem ancak ona yetiyor, hem de ele daha oturaklı makina malum eller biraz büyük . Ayrıca bildiğim kadarıyla su ve toz geçirmez bir yapısı var?

Emin değilim o yüzden sormak istedim. Böyle bir geçiş benim için iyi olur mu?
  • kodak m590 almayı düşünüyorum ama bu makineyi tavsiye eder misiniz_?
  • 
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.