Şimdi Ara

FOTOĞRAF MAKİNESİ SATIN ALMA REHBERİ VE ÖN İNCELEMELER (225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.731
Cevap
21
Favori
1.197.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni bir fotoğraf makinesi alacak olan veya fotoğrafa yeni başlamış olan arkadaşların genel fotoğrafçılık bilgilerini artırmak içinhttp://fotografbilgimerkezi.com/ sitesine sık sık bakmalarını tavsiye ederim.
    Bu noktada tercihlerinizi belirlerken sadece markayı değili asıl amacınızı iyi belirlemeniz daha faydalı olacaktır.
  • shutter sayısının gerçek bir fotoğrafçı için pek bir önemi yok. çünkü 100 000 çekim sonunda shutter sistemi değiştiriliyor. bu göreceli pahalı değişime kadar tüm sistem dayanıyor. normal bir gezide 300 500 foto çekildiğine göre 5 000 bence çok değil.

bir yaklaşım var, "ben şu kocaman ve pahalı lensi şu kadara buldum. kaptım abi" havalarını gereksiz buluyorum. size sıcak geldiyse hevesinizi kaçıracak her şeye karşı sağır olun, satın alın ve shutter ömrünü doya doya harcayın. önemli olan sahip olmak değil kullanmak ve anlamı paylaşmaktır.
  • Arkadaşlar merhaba. Ixus 300 ve NIKON S620 arasında seçim yapmaya çalışıyorum. özellikle gündüz ve manzara çekimleri için hangisi daha iyi olur? bir de makro çekim de yapmak istiyorum. son olarak s620'nin video çekimleri pek iyi değil sanırım. yaklaşık aynı sınıftan olup 720p ve üzeri çekim yapan başka önerileriniz olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eflatoon

@EliNTeR
    ilk adım foto. makinası için x10 optik zoomdan yüksek modelleri seçerseniz hepsinde manuel ayarlar var. video - ses kalitesi ise bütçe ile doğru orantılı...

@goldfisher
    dün yazmayı düşündüm, lakin ikinci ele evet demek riskli, görmediğim için bir şey diyemedim. yalnız 2. el SLR ile foto dünyasına girmek çok mantıklı. geliştirip bir süre sonra lenslerle devam edip en sonunda iyi bir gövde alarak seti mükemmelleştirmek çok doğru bir adım olur. öte yandan İstanbul / Hayyam / Odak fotodan 2. el fiyatı alabilirsiniz.

yada

hayyam foto teknik

Sağolun. Tavsiye edeceğiniz bir model var mıdır peki?

• Arkadaslar,

ben Nikon Coolpix P100
    Samsung DSC H55 ve de en son gene Nikon Coolpix P300 kullaniyorum..

Ancak ben daha iyi bir model aradikca daha kotulere denk geliyorum. Misal Coolpix P100'un netleme sorunu var, el ergonomisi iyi degil diye sattim. DSC H55 aldim. Bu da tum fotograflara allah versin photoshop cekiyor, yuzde renk pigmentleri hic yok gibi..

Nicon Coolpix'i aratti bana neyse..

Bana Nikon Coolpix gibi olan ancak o kadar genis aci, digital zoomu abartmayan, renkleri, kontrasti ve doygunlugu iyi veren ve mumkunse tipsiz olmayan bir cihaz onerin ne olur, arkadasima ismarlamak icin az gunum kaldi.

yazan ellerinize, tesekkur ettim simdiden!
  • bende bı tane yarı profesyonel bı makıne almak ıstıyorum.Cok pahalı bısey ıstemıyorum en fazla 500 tl olursa cok ıyı olur 1 aydır arastırıyorum olympus pinefix s2950 buldum, sızce ıyı bı makıne mıdır?
  • Dslr benzeri fotoğraf makinesi almak istiyorum. Fiyat aralığı 400-800 Tl. Ne önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CANGO17

slm arkadaşlar bende Canon A 520 var bu son günlerde her açtığımda tarihi ve saati ayarlamamı istiyor çok sıkıcı bir durum bu nasıl düzelir. Yoksa benim bilmediğim bir yerinde ayrıca bir hafıza pili mi var. Cevap veren arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

enteresan, aynı şey benim A520 de de oluyor. acaba belli bir tarihe mi kurmuşlar makineleri çalışmaması için
  • To je dobrá voľba, multifunkčný výklopný blesk zoom digitálny fotoaparát:http://711.la/gkbbq
  • Arkadaşlar selam.

Bi hayli araştırma yaptım. Ancak işin içinden çıkamadım. Buradaki tecrübeli arkadaşlardan acil yardım bekliyorum.

Sizden isteğim şudur; bir digital fotoğraf makinası alacağım. Şu özellikte; 1-) Öncelikle çok kalın olmayıp cebe sığabilecek kadar olacak. 2-) Tarih baskılı olacak, yani jpegler üzerinde tarih olacak. 3-) Panaromik çekim yapacak 4-) HD video olacak 5-) Çok pahalı olmayacak...:))

Bu özelliklerde marka model önerilerinizi bekliyorum.

Kolay gelsin.
  • Samsung PL 121(Çift Ekran) kullanan var mı ? Tavsiye eder misiniz ?
  • iyi günler,samsung es65 arıyorum dükkanları gezdim ellerindekini satmak için bir üst modeli var es80 verelim 199 liraya. es 65 in ki 300 lira dediler,es 80 alıcam artık ,direk model sorunca fiyat 2 kat artar mı
    düzeltme: Samsung Es80 alındı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HÜSAMCIK -- 10 Ocak 2012; 12:50:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: toros90

Arkadaşlar selam.

Bi hayli araştırma yaptım. Ancak işin içinden çıkamadım. Buradaki tecrübeli arkadaşlardan acil yardım bekliyorum.

Sizden isteğim şudur; bir digital fotoğraf makinası alacağım. Şu özellikte; 1-) Öncelikle çok kalın olmayıp cebe sığabilecek kadar olacak. 2-) Tarih baskılı olacak, yani jpegler üzerinde tarih olacak. 3-) Panaromik çekim yapacak 4-) HD video olacak 5-) Çok pahalı olmayacak...:))

Kolay gelsin.

böyle bi tasiye iyi olur gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker burak

quote:

Orijinalden alıntı: toros90

Arkadaşlar selam.

Kolay gelsin.

böyle bi tasiye iyi olur gerçekten

canon sx 130
    panasonic lumix dmc-s3

• Sony DSC-W530 iyimidir arkadaşlar ?
  • Canon DSC Powershot A3300 16MP 3" LCD Dijital Fotoğraf Makinesi tavsiye ederim fiyatı 350 TL
    720p hd kalitede video çekimi
    149 gr
    5x optik zoom
  • 1 kaç yıldır analog makine kullanıyorum ilerde dslra geçme ihtimalim var canon nikon bunlardan azetmiyorum geriye çok seçeneğim kalmıyor zaten pentax sanırım sadece body düşünüyorum kendi lenslerim var ne önerirsininz ?
  • amerika best buydan alınmış Nikon D5100ün garantisi Türkiyede geçerlimidir?????
  • Merhaba arkadaşlar ben dijital fotograf makinası alacağım ama kararsız kaldım açıkcası yardımlarınızı bekliyorum.
    Ebatları önemli değil,gece çekimi ve manzarada başarılı,hareketleri resimleri yakalayabilen bir makine istiyorum 10 ve 12 mp benim için yeterli. Şimdiden teşekkür ediyorum. :)
  • panasonic var elektroworldun insertinde 299 tl gayet başarılı
  • 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.