Şimdi Ara

FOTOĞRAF MAKİNESİ SATIN ALMA REHBERİ VE ÖN İNCELEMELER (232. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.731
Cevap
21
Favori
1.197.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MERVE TÜZ

ARKADAŞLAR ARANIZDA BANA YARDIMCI OLABİLCEK VARMI BİLMİYORUM AMA BEN DAHA DÜN CANON 600D ALDIM VE MAKINE COK IYI ONUN HAKKINI VERMEM LAZIM BANA YARDIMCI OLUN NASIL DAHA İİİ FOTOGRAF CEKEBİLİRİM 18 55 LENSIM VAR ÖZELLİKLERİNİ SONUNA KADAR KULLANMAK İSTİYORUM :/ :/

kullanmış olduğunuz üründen memnunmusunuz diye sorucaktım bende kuzenim için düşünüyorum ama fiyatıda bizim bütçemize uygun olmalı ben sizden kaça aldığınızı öğrenebilirmiyim ?
  • 1500-1600 liralık fotoğraf makinesi almak istiyoruz. Canon 600D veya Nikon D3200 şimdilik aklımızda olanlar ama canondan yanayız. Ne öneririniz? İlk profeyonel makine ve sık sık resim çekeriz yani.
  • mesela sensör ccd cmos olsa daha iyi olur üstündeki manuel ayar çarkı bozulma ihtimali yüksek ve bozulursa ayar yapamazsınız ozaman bir işe yaramaz ve 14 megapixel dicig 4 e göre ağır basıyor full hd çekim yok ve 0 derecenin altında çalışmıyor buda kış çekimlerini zorlaştırırdiyafram değerleri çokda ideal değil ısosu 1600 ekadar iş görmezmi görür ama en fazla ay ışığı karanlığında çekim yaparsınız oda çok karanlık çıkar denedim kampanyaları bekleyin size önereceşim birkaç model var
    1:canon sx210 ıs
    2:canon sx220 ıs ve üst modelleri bulursanız sx160 ıs de olur bu arada 220ıs den üstünde ıs değil hs var bu sizi şaşırtmasın
    3:nikon s6200 ve s6300 (benim makinem) ve üst modelleri
    4:olympus vr340 ve üst modelleri
    5:olympus sh-25mr
    6:olympus d720
    7:nikon L3100
    8:nikon s6150
    9:canon powershot a3300 ıs
    10:fujifilm s2980
    11:fujifilm t200
    12:fujifim jz500
    13:panasonic lumix dmc tz18
    bu söylediklerime bakarsanız en az 8x zoom var ben zoom severim sizede tavsiye ederim mekinelerin hepsi güzel özelliklerde ve daha en az 30 makine daha syabilirim
    bu özelliklerde araştırısanız bulursunuz ben iyiki sx150 yi almadım diyorumdaha ucuza en az 3 kat daha özellikte bir makine akdım sadece 300 tl marka önemli değil ilginizi çekerse sony samsug pentax agfa vb. markalar var hemen karar vermeyin bunlar dünya markası

• Arkadaşlar bu iki ürünü alıyorum bir bakar mısınız? hafıza kartına çok bütçe ayıramıyorum bütçe kısıtlı hemde hafıza kartını dönüştürüceden ayırıp telefona da takarım diye düşünüyorum o yüzden bu hafıza kartını tercih ettim hızlarıda çok kötü değil sizce seçimler doğru mu ?Evde 4 tane 2700 mAh pilim ve sarj aletim yardımcı olur musunuz?
    MAKİNE:CANON SX150http://www.hepsiburada.com/liste/canon-powershot-sx150-is-141mp-30-lcd-12x-optik-hd-cekim-dijital-fotograf-makinesi/productDetails.aspx?productId=ftkomcansx150&categoryId=1100051

HAFIZA KARTI

• Çalısmalarınız İçin Çok tesekkur ederim . Bunun gibi bir çalısma da Dijital Slr makinalar için yaparsanız çok sevinirim ....
  • bunların ortalama fiyatları ne kadar tahminen onuda yazsaydın %100 lük bi sunum olurdu
  • sony w690 kampanyalı fiyatı 299 tl bu fiyat için tavsiye eder misiniz? epson fx830 yazıcı almıştım mevcut fotoğraf makinam eski telefondaki çözünürlükler kötü bu makinayı alsam idare eder mi bu fiyat uygun mu. şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar,
    Ankarada mümkünse Çankaya'da bir Sony servisi önerebilir misiniz?
    DSC-WX1'in objektifini bozmuş çocuklar, muhtemelen komple değişmesi gerekecek.
    Teşekkürler,
  • beyler bayanlar, limitim 1000 tl yakınlarında ve bu parayla muhtemelen hayyam dan spot yada ikinci el almayı düşünüyorum..Alacağım makinaya daha sonra uzatma tüpü de ekleyeceğim.Bulabilirsem eğer , hangi takımı önerirsiniz? teşekkürler...
  • Amatör kullanım için 300 tl civarı fotoğraf makinesi tavsiyeniz nedir.?(farklı markalardan 2-3 model)
    ev -çoluk çocuk-manzara vb kullanım için, gece video çekimi için de kullanılabilir.
    20-30 cm gibi makro çekim önemli değil.
    500 tl ye kadar da çıkılabilir.
    otomatik ayarları iso ve optik zoom u iyi olmalı sanırım.
    teşekkürler.
  • merhabalar arkadaşlar canon 600d eurasia garantili en uygun fiyatla veren firma hangisidir.genelde 1599 lira.sadece body almayıda düşünebilirim.yardımlarınız için teşekkürler.
  • DSLR için olanı var mı acaba forumda?
  • DSLR makinelerle ilgili ince ayrıntıları ele alan bir konu var mıdır forumda?
  • Arkadaşlar ;
    Emlak işi ile uğraşmaktayım. Odaların fotoğraflarını çekerken geniş açılı görüntüler almak istiyorum. Ayrıca genelde karşıdan ışık geldiği için fotoğraflarımın net , renkleri olduğu gibi göstermesi lazım. Bir arkadaşım NİKON S9050SL almış memnunum diyor. 500 - 600 e kadar para verebilirim Önceliğim geniş açı ve netlik önerebileceğiniz iyi bir makina varmı ?
  • Arkadaşlar merhaba ;

Gerçekten şok diyorum başka bir şey demiyorum 400 TL değerindeki Nikon coolpix S2600 geçici bir süre 199 TL evet yanlış görmüyorsunuz 199 TL hemen tıklayın fırsatı kaçırmayın.

http://tinyurl.com/nikonfotografmakinasi

Bir teşekkür yeter ...
  • öncelikle kullanıcılarına ve bilenlere olacak bu sorum: l310 - s2980 - wb100 makinelerinin hd kalitede maximum video uzunluğu nedir?

acil lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

öncelikle kullanıcılarına ve bilenlere olacak bu sorum: l310 - s2980 - wb100 makinelerinin hd kalitede maximum video uzunluğu nedir?

acil lütfen

yukarı
  • quote:

quote:

öncelikle kullanıcılarına ve bilenlere olacak bu sorum: l310 - s2980 - wb100 makinelerinin hd kalitede maximum video uzunluğu nedir?

acil lütfen

yukarı

yardım
  • beyler 150 e ye kadar uygun fiytli iyi diyebilecegimiz hagi foto makineleri var babam istiyorda bir tane alacagim
  • Evet üstadlar bende okudum araştırdım ama yine kararsız kaldım makina almak istiyorum evde aile içi çekim dışarıda manzara ve bazen açık alanlarda kendimi çekmek istiyorum samsung sony markaları başka cihazlarını kullandım çok memnunum 400 tl kadar bütçem var
  • 
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.