Şimdi Ara

Fotoğraf Makinesi Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar yakında bir fotoğraf makinesi almayı planlıyorum 1000 TL civarı bir bütçem var bana uygun güzel fotouğraf makineleri önerirmisiniz.Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dojland

Merhabalar arkadaşlar yakında bir fotoğraf makinesi almayı planlıyorum 1000 TL civarı bir bütçem var bana uygun güzel fotouğraf makineleri önerirmisiniz.Teşekkürler.

Pm.attm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel
  • 2.el dusunursen sahibinden.com iyi cihaz dolu.

Birde kistaslarini belirlemelisin.

Dslr mi, dslr gorunumlu yuksek zoomlu makine mu, kucuk yuksek zoom yapan bisey mi ariyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim fotoğraf makineleriyle ilgili pek bi bilgim yok fotoğrafçılıkla uğraşmak istiyorum yeniyim yani oyüzden başlangıç için güzel bir kamera alarak başlıcam dslrlı dslrsız zoomlu zoomsuz artık nasıl daha iyi olur blmiyorum beni yönlendirirseniz sevinirim.Bu arada bi konuda gördüm CANON EOS 100D 18-55 IS STM Lens Kit 18 MP SLR bunu önermişler fiyatı yaklaşık 1300 lira civarı bu fiyatlarda bu makineden daha yüksek özelliklere sahib bi makine varmıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dojland

Benim fotoğraf makineleriyle ilgili pek bi bilgim yok fotoğrafçılıkla uğraşmak istiyorum yeniyim yani oyüzden başlangıç için güzel bir kamera alarak başlıcam dslrlı dslrsız zoomlu zoomsuz artık nasıl daha iyi olur blmiyorum beni yönlendirirseniz sevinirim.Bu arada bi konuda gördüm CANON EOS 100D 18-55 IS STM Lens Kit 18 MP SLR bunu önermişler fiyatı yaklaşık 1300 lira civarı bu fiyatlarda bu makineden daha yüksek özelliklere sahib bi makine varmıdır acaba?

Benim size tavsiyem panasonic tz 10/20 yada canon sx270 gibi bir cihaz almanız yönünde. Çünkü bu makineler hem geniş açı hem de zoom konusunda sizin isteklerinizi fazlasıyla karşılar. Hatta fazla para vermemek adına 2.el bile alabilirsiniz. Çünkü insanlar bir hevesle fot. makinesi alıyor. Bir kaç kullanımdan sonra kenara atıyor. O yüzden fazla para vermek mantıklı değil.

Dslr düşünürseniz, 1300 civarına canon 100d den daha iyi bir cihaz var. Pentax k50d. Fiyatı kit lensiyle beraber 1400 lira.

http://www.fotopazar.com/pentax-k-50-18-55mm-lens-kit-dslr-fotograf-makinesi?gclid=COuYuYL9pMkCFQoCwwodCw4ELw

Fakat dslr ile zoom yapmak için ayrı bir lens almalısınız ki bu da bütçe meselesi. Ve lensler konusu çok detaylı ve ucuz değiller..

• dslr ne peki açıklarmısın biraz
  • Dojland D kullanıcısına yanıt
    bakınız
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Digital_single-lens_reflex
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.