Şimdi Ara

fotoğraf makinesi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ailem için bir makine alıcam ancak babam garantiyi sorun ettiğinden yurtiçi piyasada olan modellerden biri olmalı önemli özellik iyi fotoğraf çekmesinin yanında hd kamera kaydıda yapması geçen teknosada fuji AV150 modelini baktım 350 TL yeni bir model galiba, araştırırkense 12 mp olan AV100 modeliyle arasında mp den başka fark olmadığını gördüm. merak ettiğim gerçekten böylemi aradaki 150 TL lik farka değecek farklılık nedir?yoksa hepsini bir kenara bırakıp sony w350 filan mi almalı ki baya fiyat farkı var aralarında

birde AV100 de bazı yerlerde kırmızı göz gidericinin olmadığı yazıyor bazı yerlerdese var deniliyor doğrusu nedir ve bu makinelerde video çekim süreleri nekadar 15dk ile mi sınırlı yoksa kart hafızasıylamı?

şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: dr_anatolia

ailem için bir makine alıcam ancak babam garantiyi sorun ettiğinden yurtiçi piyasada olan modellerden biri olmalı önemli özellik iyi fotoğraf çekmesinin yanında hd kamera kaydıda yapması geçen teknosada fuji AV150 modelini baktım 350 TL yeni bir model galiba, araştırırkense 12 mp olan AV100 modeliyle arasında mp den başka fark olmadığını gördüm. merak ettiğim gerçekten böylemi aradaki 150 TL lik farka değecek farklılık nedir?yoksa hepsini bir kenara bırakıp sony w350 filan mi almalı ki baya fiyat farkı var aralarında

birde AV100 de bazı yerlerde kırmızı göz gidericinin olmadığı yazıyor bazı yerlerdese var deniliyor doğrusu nedir ve bu makinelerde video çekim süreleri nekadar 15dk ile mi sınırlı yoksa kart hafızasıylamı?

şimdiden teşekkürler

http://forum.donanimhaber.com/m_39499486/tm.htm

• sağol netün tekrar sormuş gibi olmuşum k. bakma. sadece kafamı karıştıran iki model arasında bukadar fiyat farkı olması av150 almanın mp dışında bir avantajı yoksa av100 alıcam boşuna para vermemek için. siz ne dersiniz? bunun dışında ikisi arasında bir fark biliyormusunuz?

birde son olarak verilen linkte video süresi hakkında birşey göremedim bu konuda bir bilgi var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.