Şimdi Ara

Fotoğraf Makinesi Tavsiyesi : Canon 500d ayarında 1080p Video çekim yapabilen SLR Makineler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1-2 aydır fotoğraf makinelerini internetten ve gittiğim bazı elektronik mağazalarından araştırıyorum.

İlk olarak 18-20x gibi yüksek optik zoom'lu makineleri inceliyorumdum. Panasoniz FZ38, Sony HX1, Canon SX1 arasında kalmıştım. Hatta son zamanlarda HX1 almaya tam karar vermiştim ki, bazı arkadaşlarım kafamı çeldi. SLR-lile bir makineye okadar para vereceğine biraz daha para ver ve SLR bir makine al diye.

Bunun üzerine SLR makineleride araştırmaya başladım. Aradığım fotoğraf makinesinin aynı zamanda iyi video çekimi olmasını istiyordum. HX1 ve SX1'in internetteki videolarını görmüştüm gerçekten çok başarılıydılar. SLR makinelerde genelde video çekimi olmuyor son çıkan birkaç model hariç. Bunlardan biride Canon500d modeli. Özellikle internette bazı makro videolarını izledim sanki NG'den alınmış gibiydiler, inanılmaz hoşuma gitti. Tabii bunun için ayrı lens ve masraf gerekiyor.

Soruma gelecek olursam, 500d'yi almamı önerirmisiniz, ne gibi eksileri artıları olabilir? SLR bir makinede fullhd video çekimi artı bir özellik midir yoksa donanımsal olarak fotoğraf çekimini etkilermi?
    Canon500d ayarında ona alternatif başka fotoğraf makineleri varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^Psygnosis^ -- 29 Ekim 2009; 12:15:27 >

• Canon 60d veya 600d'ye bakabilirsiniz.
  • 2009 konusu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.