Şimdi Ara

FOTOĞRAF MAKİNESİNDEN ANLAYANLAR BİR BAKIN LÜTFEN !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce hiç fotoğraf makinem olmamıştı. Fakat abim bir tane almak istedi çeşitli günlerde fln kullanırsın diye.

Abim Kodak slice 14 mp. touchscreen adlı makineyi sipariş etmiş Acaba nasıl sizce özelliklerini yazıyım

Fotoğraf Makinası Kompakt Görüntü Kalitesi 14 Mp Dijital Zoom 5 x Optik Zoom 5 x LCD Ekran 3,5 " Çözünürlük 4352 - 3240 Otomatik Zamanlayıcı Evet/Var Video Çözünürlüğü 848 x 480 Sesli Video Kaydı Evet/Var Renk Siyah Kart Yuvaları microSD, microSDHC Dahili Bellek 2 GB Dahili Flash Evet/Var ISO Hassasiyeti 100, 1000, 1600, 200, 3200, 400, 800 Türkçe Menü Evet/Var Harici Bağlantı Noktaları Usb 2.0 Kutu İçeriği Li-ion batarya, Şarj cihazı, USB bağlantı kablosu, Kullanım kılavuzu Boyutlar (GxDxY) 104 x 60 x 17 mm Ağırlık 158 gr Garanti Süresi: 24 Ay
    • 3.5 inç büyüklüğünde 16:9 geniş format dokunmatik ekran
    • Kodak Slice Search arama ve Yüz Algılama fonksiyonu
    • Share (Paylaş) butonu ile kolay paylaşım
    • HD kalitesinde 5,000 fotoğraf depolayabilen dâhili bellek
    • 14 megapiksel CCD sensör
    • Schneider Kreuznach 5x optik zum objektif
    • Dâhili görüntü sabitleyici
    • 720p / 30 kare/sn HD video kayıt
    • Akıllı Çekim Modu
    • PC ve Apple iLife yazılım uyumu
    • Lityum iyon batarya

Ben videoda çekmek istiyorum yani öyle profesyonel olmasada güzel video çeksin ailemle oturup izlediğimde kargcık burgacık video olmasın fotoğraflar güzel çıksın . nE DİYORSUNUZ MAKİNE GÜZEL Mİ YOKSA BEŞ PARA ETMEZ Mİ ?

Bana fotoğraftan anlayan abiler yardım ederlerdese çok sevinirim

Fujifillm z700 'de videoda yakınlaştırma yok fln diolar onu tercih etmemiş abim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lusians -- 16 Şubat 2011; 17:16:29 >

• Yokmu bir yol gösterecek insan ?
  • Genelde Abiler Kodaktan pek memnun değil ama siz gündelik kullanım için aldığınız için çok ta önemli değil, çektiğiniz görüntüleri yüksek çözünürlüklü bir ekranda izlerseniz görüntü yamalı bohça gibi olacaktır, ama tüplü bir televizyonda izlediğiniz taktirde görüntüler sizi mest eder
  • YAni makine kötü değil demi ? Fujifilm daha mı iyidir ? birde video güzel çekermi size ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.