Şimdi Ara

Fotoğraf Stüdyosu Hakkında Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İnternet üzerinden tekstil satışı yapmaktayım. Şuan yurtdışından fotoğraf stüdyosu getirtmek istiyorum. Fiyatı gayet cazip geldi. Size bir kaç sorum olacak.

Bu stüdyo ile istediğim gibi net fotoğraflar elde edebilirmiyim. Makinam Canon 1100D lens alındığında üzerinde çıkan lens ve bu bir etki yaparmı.

Almak istediğim studyo aşağıdaki resimde gözükmektedir.

Şimdiden teşekkür ederim.

NOT : PARAFLASH SETİ 3X300W = 900W GÜCÜNDEDİR.

• Kimsenin bir bilgisi yok mu?
  • Hocam fiyat ne kadar uygun olursa beraber alalım bana da lazım böyle birşey pm bekliyorum. Bende de 1100D var Sigma yada tamron makro lens almayı düşünüyorum.
  • Alacağınız stüdyo ekipmanları, fotoğrafta göründüğü kadar başarılı ise, canon 1100D ile istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz.

almayı düşündüğünüz setteki flaşlar ile uyumlu bir flaş tetikleyici sistemi edinmeniz gerekir. asıl işiniz ile ilgili ürün çekimi benzeri çalışmalar yapacaksanız, bir de tripod edinmenizde fayda var. ki bu kadar yatırım yaparken bir de tripod edinirsiniz sanırım.
  • ne kadar ışık kaynağı fazlaysa foto çeken için o kadar kolaylık vardır. ama sonuçta canon un belirttiği ve genel bilgi sahibi olanların bildiği üzere 1100d ve kit lens bir yere kadardır.

iyi bir lensle biraz daha üst düzeye çıkar sanırım.

ve de nasıl bir sonuç istendiğini görmek için örnek bir fotoğraf koymak daha yardımcı olur yorum yapacaklara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyuıtyuı -- 25 Ekim 2013; 21:27:52 >
  • kenoo K kullanıcısına yanıt
    Gümrük de katılmadan gelirse çok büyük bir iş yapmış olursunuz. Ben de biraz param olunca bir kaç ürün getirtmek istiyorum ama gümrük korkutuyor.
  • Aslında tam olarak çekim yaptıktan sonra istediğim sonuç aşağıdaki fotoğraf gibidir tabi tam aynı bunun gibi olmasada buna yakın bir sonuç istiyorum.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. @Hurby

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Portal Hakkında Bilgi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    bana verir gibi geldi. 50mm lens de çekimde sorun çıkarmazsa mesafe olarak tavsiye ederim.
  • 50mm lens ile daha net ve iyi bir sonuçmu alabilirim demek istediniz? @Hurby
    50mm, kutudan çıkan standart lenslerden daha iyi sonuçlar verebilir. ancak görüş açısı nedeniyle 18mm'de 2 metreden yarım boy portre çekebilirken, 50mm ile 4.5-5 metre'den (metre cinsinden rakamlarım sallamadır, gerçek rakamlar farklı olabilir.) yarım boy portre çekebilirsiniz. sanırım hurby bundan bahsetmek istedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenoo

50mm lens ile daha net ve iyi bir sonuçmu alabilirim demek istediniz? @Hurby

aynen. 50mm fiyatı düşük ama sonuçları o fiyata çok daha iyidir. zaten konu da sabit. o yüzden 1100d + 50mm 1.8f lensle fiyat / performansın bence en üst seviyesine çıkılır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.