Şimdi Ara

fotoğrafçılar hangi model foto kamerası kullanırlar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben hâlâ analog kullanıyorum. Analog kamera ile çekilen fotoğraflar ile sayısal kamera ile çekilmiş fotoğraflar kıyaslanamaz bile, arada açık ara fark var. Sanırım dört-beş sene daha analogdayım.

SLR kameralarda Canon'ı tek geçerim. Nikon'lar da güzel ama Canon bir başka canım. Yukarıda fotoğrafı olan Canın EOS güzel makinadır, tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MUJİM™

quote:

Orjinalden alıntı: Resident

Fotoğrafçılar illa SLR kullanmazlar. SLR dışında bir sürü makina çeşidi var. Bunlar örneğin medium format, teknik kamera ve bazen de rangefinder. Bunlar SLR den çok farklı makinalardır. Bir de Nikon un D90 diye modeli yok.

fotoğrafçılar hangi model foto kamerası kullanırlar?

Böyle bir makina yok. Bu fake Kaç yıllık resim bu.

• İşin erbabı olmadıktan sonra ney kullanırsan kullan, arkadaşımda var tam modelini bilmiyorum sonynin 1.500 ytl lik modeli, çektiği resimler bu kadarmı iğrenç olur. Neyse national geographic'in eğitim seti vardı bende bunu verdim sonra sonra manyak resimler çekmeye başladı. İşi bilen 100 ytl lik makineyle bile orjinal resimler yakalayabilir.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MUJİM™

quote:

Fotoğrafçılar illa SLR kullanmazlar. SLR dışında bir sürü makina çeşidi var. Bunlar örneğin medium format, teknik kamera ve bazen de rangefinder. Bunlar SLR den çok farklı makinalardır. Bir de Nikon un D90 diye modeli yok.

fotoğrafçılar hangi model foto kamerası kullanırlar?

Böyle bir makina yok. Bu fake Kaç yıllık resim bu.

d80s modeli bazı yerlerde d90 olarak geçiyo nedense...

• Nikon d200 yada d80 modelleri en uygun olanlardır.Canon 350d 400d vs bunlar yeni başlayanlar için yarı pro makinelerdir

http://www.uruninceleme.com/incelemedetay.aspx?Id=47
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.