Bildirim
fotoğrafçılar hangi model foto kamerası kullanırlar?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Marka önemli değil ama slr olması şart.Şimdi kimse çıkıp demesin slr olmayan dijital makinayla da çok güzel fotoğraf çekilir.Fotoğrafçılıkta ön şart slr.Nerden biliyom gazetecelik öğrencisiyim. -
analog kullanmıyolar yani artık?... vesikalık çektirdim 10dakikada hazır oldu neredeyse. demekki dijitaldi bizim buradakı fotoğrafçının makinesi. SLR evette gerçekten fotoğrafçı dukkanı olan arkadaşlardan öğrenmek iyi olurdu. merak iştequote:
Orijinalden alıntı: arbuzik
Marka önemli değil ama slr olması şart.Şimdi kimse çıkıp demesin slr olmayan dijital makinayla da çok güzel fotoğraf çekilir.Fotoğrafçılıkta ön şart slr.Nerden biliyom gazetecelik öğrencisiyim. -
SLR DLSR kullanırlar genelde Nikonquote:
Orijinalden alıntı: starkreality
analog kullanmıyolar yani artık?... vesikalık çektirdim 10dakikada hazır oldu neredeyse. demekki dijitaldi bizim buradakı fotoğrafçının makinesi. SLR evette gerçekten fotoğrafçı dukkanı olan arkadaşlardan öğrenmek iyi olurdu. merak işte
Alıntıları Göster
Nikon D70 çok kullanılır D90'da
-
Elbette nikon canon neymişquote:
analog kullanmıyolar yani artık?... vesikalık çektirdim 10dakikada hazır oldu neredeyse. demekki dijitaldi bizim buradakı fotoğrafçının makinesi. SLR evette gerçekten fotoğrafçı dukkanı olan arkadaşlardan öğrenmek iyi olurdu. merak işte
Alıntıları Göster -
makina olarak canon ama mercek farklıquote:
Alıntıları Göster -
Ben nikon görüyorum hep, pekde anlamam bu işlerden ama slr nedir ?quote:
Orijinalden alıntı: stifflers
makina olarak canon ama mercek farklı
Alıntıları Göster -
nikon elbette .. dıgerlerı yanına bıle yaklasamazquote:
Orijinalden alıntı: __MeHMeT__2
Ben nikon görüyorum hep, pekde anlamam bu işlerden ama slr nedir ?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: __MeHMeT__2
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: __MeHMeT__2
slr tek mercekli yani değiştirilemeyen mercekli makineler. bide dslr var. dslr de değişebiliyo mercek. istediğini takabiliyon
yani nikon d70 d80 d90 kullanıyosa fotoğrafçılar tam-pro mu oluyo bu makıneler.. ileri-amatör deniliyo bazı sitelerde d80 dengi makineler için. 1500ytl lik makine nasıl amatör olsun kafam karıştı
-
SLR olmadıktan sonra canon olmuş nikon olmuş ne yazar Ama Canon DSLR tadından yenmez vallahaquote:
Orijinalden alıntı: starkrealityquote:
slr tek mercekli yani değiştirilemeyen mercekli makineler. bide dslr var. dslr de değişebiliyo mercek. istediğini takabiliyon
yani nikon d70 d80 d90 kullanıyosa fotoğrafçılar tam-pro mu oluyo bu makıneler.. ileri-amatör deniliyo bazı sitelerde d80 dengi makineler için. 1500ytl lik makine nasıl amatör olsun kafam karıştı
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: starkrealityquote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: starkreality
quote:
ya hocam pardon ama YUH(yanlış anlama şakasına) ama demişsinki slr tek mercekli yani değişmeyen merceklı makınalar demişsin, yaw olurmu öle şey hiç slr nin merceği deşiğir istediğini takarsın(analog makınadır sadece.dslr de (digital slr) dir. slr nin dijitalidir.
-
Fotoğrafçılar illa SLR kullanmazlar. SLR dışında bir sürü makina çeşidi var. Bunlar örneğin medium format, teknik kamera ve bazen de rangefinder. Bunlar SLR den çok farklı makinalardır. Bir de Nikon un D90 diye modeli yok.quote:
Orijinalden alıntı: street_copsquote:
Orjinalden alıntı: starkreality
quote:
ya hocam pardon ama YUH(yanlış anlama şakasına) ama demişsinki slr tek mercekli yani değişmeyen merceklı makınalar demişsin, yaw olurmu öle şey hiç slr nin merceği deşiğir istediğini takarsın(analog makınadır sadece.dslr de (digital slr) dir. slr nin dijitalidir.
Alıntıları Göster
-
Ne yaptınız ya Canon'u bir kalemde sildiniz.Ayrıca Sony SLR işine çok pis el attı Sony ileride Nikonu rahat geçebilir neden diyeceksiniz.Çünkü Nikon objektifleri Sony'den alıyor.quote:
Orijinalden alıntı: street_cops
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
CANON EOS 400D işte makina budurquote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Örnek dersen
-
Carl Zeiss lensler ile sony yakında hepsini geçer.quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: __ToLPoW__
Carl Zeiss lensler ile sony yakında hepsini geçer.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: tolpowtolpow
Carl Zeiss lensler ile sony yakında hepsini geçer.
Ama Carl Zeiss lenslerin fiyatları buna en büyük engel, kalite olarak geçer, ama asla canon veya nikon kadar yaygınlaşamaz bence.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Resident
Fotoğrafçılar illa SLR kullanmazlar. SLR dışında bir sürü makina çeşidi var. Bunlar örneğin medium format, teknik kamera ve bazen de rangefinder. Bunlar SLR den çok farklı makinalardır. Bir de Nikon un D90 diye modeli yok.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Resident
Fotoğrafçılar illa SLR kullanmazlar. SLR dışında bir sürü makina çeşidi var. Bunlar örneğin medium format, teknik kamera ve bazen de rangefinder. Bunlar SLR den çok farklı makinalardır. Bir de Nikon un D90 diye modeli yok.
-
parası bol olanlar 5d gibi full frame makine kullanırlar, gerçek anlamda geniş açı deneyimi verir...küçük dükkanlar eos350d veya d70 kullanıyor genelde.birde moda sektöründe hasselblad kullananlar var,fashion tv'de gösteriyorlar bazenquote:
Orijinalden alıntı: Guestquote:
Orjinalden alıntı: Resident
Alıntıları Göster
-
hasselblad ve mamiya nın üzerine marka tanımam foto konusunda..quote:
Orijinalden alıntı: VicariouS
parası bol olanlar 5d gibi full frame makine kullanırlar, gerçek anlamda geniş açı deneyimi verir...küçük dükkanlar eos350d veya d70 kullanıyor genelde.birde moda sektöründe hasselblad kullananlar var,fashion tv'de gösteriyorlar bazen
Alıntıları Göster
bu 2 marka fotoğraf makinası değil, fotoğraf fabrikası adeta, yakında gözle dahi görünmeyen objeleri ( ruh, hayalet , tırt ) fotoğraflayacak bu 2 si göreceksiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: VicariouS
parası bol olanlar 5d gibi full frame makine kullanırlar, gerçek anlamda geniş açı deneyimi verir...küçük dükkanlar eos350d veya d70 kullanıyor genelde.birde moda sektöründe hasselblad kullananlar var,fashion tv'de gösteriyorlar bazen
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: DiMarzio
5d gibi bi alet yok...
o nasıl bi canavardır
Benzer içerikler
- concerta kafa yapar mı
- deri altında yabancı cisim
- banka saha satış temsilcisi yorumları
- votka tadı nasıl
- turizm rehberliği 2 yıllık ve 4 yıllık arasındaki fark
- prompt mühendisliği
- elektrikli bebek arabası
- exxen filmleri
- telegram indirim kanalları
- yeşil nasim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X