Şimdi Ara

Fotoğrafçılık Bölümü? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
6.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence, olabiliyorsa mühendislik oku. Mühendislik okumanın kazandırdığı analitik zekayı bir çok alanda değerlendirebilirsin. Tam uyuşmayacak bu örnek ama benzer olarak düşünürsek Nuri Bilge Ceylan da bir mühendis ve sinema alanında gayet usta bir kişi. Fakat çok daha profesyonelce düşünüyorsan, profesyonelleşmek için istediğin alana ilişkin akademik temelinin olmasında fayda var. Bunun için gerekli bölümü okuyup kendine hem mutlu hem de başaralı olduğun bir alanda iş ve aş imkanı sağlayabilirsin.
  • merak ettim nereyi kazandın
  • Bence radyo televizyon vb oku yada grafik tasarım ok güzel bölüm....fotoğraf çekmeyi öğrenme süresiyle photoshop vb programları öğrenmek kesinlikle bir değil biliyorum diyenelre bakma sen iyi derecede bilenler fotoğraf sitelerinde görürsün ki mükemmelinde ötesinde işler yapabiliyorlar fotoğraf çekmeyede merakları bunula birleşince aşıyorlar resmen...

ha bunun dışında Gazetecilik gibi bir bölümde ilgini çekebilir...

Ancak bu devirde en garanti meslekler Avukatlık doktorluk vesaire....mühendislik genel olarak hepsi bir gibi çerçeve çiziliyor ancak bir sürü bölümü var çok düşük puanlı mühendislikte var ama bitirsen açlıktan ölürsün ama iyi getirisi olabilecek bölümlerde var...Birde işletme iktisat var ancak iyi bir okulda okudun mu en garanti ve yükselme olanağı olan bölümlerdir...

amacın para değilse aşkla sevgiyle fotoğrafa bağlıysan bir abi mesela 4 yıllık fotoğraf bitirdi yurtdışında master yaptı dünyada gezmediği yer kalmadı mükemmel br hayat yaşadı ve hala genç gibi entellektüel yaşıyor ve bu sayfada herkesi topla onun kadar hem kazanamaz kazansa bile onun gibi yaayamaz ben daha iyi yaşadım diyen adama gülmekten ölürüm...ha bu adam aşkla bağlıydı ve sevdiği işi yaptı çevresi harika yani fotoğrafçılıkta gerçekten bir yere gelirsen eğer her meslekten güzel ama bu devirde zor..

• Amaç fotoğrafçı olmak ise, Görsel iletişim tasarım veya halkla ilişkiler ve tanıtım, hatta işletme, en faydalı bölüm olacaktır bana göre, Sebebine gelince, işin teknik boyutu için eğitim almak zaten gereksiz, kendin geliştirebileceğin birşey, Ama iletişim kuramlarını ve bir işletmeyi yönetmeyi bilmek, En üst düzey fotoğrafçılığın en kritik unsurlarından.
  • Ben bu sene mimar sinan ve marmara da fotoğraf bölümü sınavlarına girdim.

Çok az kişi alıyorlar. Zaten sınava girmeye son 15 gün kala karar verdiğim için kazanamadım.

Şu anda boştayım. 3. sefer üniversite sınavlarına gireceğim. Ayrıca yine fotoğraf bölümünü zorlayacağım.

İlk isteğim fotoğraf bölümü fakat olmazsa normal sınavlar ile radyo tv sinema, reklamcılık vs iletişim fakültesinden bir bölüm yazmayı düşünüyorum. Tabii kazanırsam.
  • Teknolojinin ilerlemesi ile birçok firma fotoğraf ve video ihtiyaçlarını kendi bünyelerinde çözümlemeye başladı. Bu noktada işler eskisi gibi çok kolay değil. Fakat farklı bir bakış açısı ve disipline sahip olursan her zaman iş fırsatları yakalayabilirsin.

www.zorluphotoagency.com
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.