Şimdi Ara

Fotoğrafçılık - Nereden Başlamalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar Canon EOS 600D fotoğraf makinem var. Fotoğrafçılık ve video çekim konularında kendimi geliştirmek istiyorum. Ama nereden başlamalıyım? Hangi kaynak? Site olur, Kanal olur, kitap olur. Önerilerinizi bekliyorum.

• youtube. orada her şey var zaten istediğin konuyu yaz hemen çıkıyor. portre fotoğrafçılığı,düğün fotoğrafçılığı v.s gerekli ekipmanlar,çekim teknikleri hepsi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

youtube. orada her şey var zaten istediğin konuyu yaz hemen çıkıyor. portre fotoğrafçılığı,düğün fotoğrafçılığı v.s gerekli ekipmanlar,çekim teknikleri hepsi var.

Ya mesela youtubeda bir video izliyorum. Sonra o video da bir terimden bahsediyor. Hiçbirşey anlamıyorum o terimleri bilmediğim için. Bana sıfırdan başlayacak birşeyler lazım.
  • Öncelikle fotoğrafçılık terimlerini iyi anlaman gerekiyor. Mesela iso, enstantane ve diyafram nedir nasıl kullanılır vs.
    Youtube'da fazlasıyla fotoğrafçılık eğitimleri mevcut. Onları iyi araştır.
    Canon 600d güzel bir makinedir. Tahmin ediyorumki lensin 18 55mm kit lens olması lazım.

Fotoğrafçılık terimlerini iyi anladıktan sonra makineni manuel modlarda kullanmaya çalış ki kendini fotoğrafçılık alanında geliştiresin.

Hem belki benim gibi fotoğrafçılığı meslek haline getirebilirsin.
  • bol bol resim çek ve resimde hoşuna gitmeyen şeyleri burada sor. Neden olmamış kısımlarını cevap veririz. Oradan yürür gidersin zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.