Şimdi Ara

Fotoğrafçılıkla İlgili....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben fotoğrafçılık yapmak istiyorum..... yani nasıl olunuyor, bi dal mı öğrenmek lazım falan hiç bişey bilmiorm.
    Aşağıdakileri Satın Aldım

Orta Format Fotoğraf Makinesi (80 mm)
    Fotoğraf Filmi (80 mm)

Ama sadece satın aldım :D hiç bişey bilmiorm..

bu konuyla ilgili bildiğiniz yararlı, yararsız herşeyi paylaşırsanız sevinirim...

Hiç bişey bilmiosan fotoğrafçılığın varlığını nerden biliosun diosanız... internette fotoğraflar görüodm, milletin günlüğünde yazıyor: ...... ..... adlı kişinin çıplak fotosunu çektim iyi para edicek yada gazeteler havada kapışacak vs vs gibi şeyler....

benim istediğim (eğer böle bişey varsa) fotoğrafçılıkla ilgili bi meslek deil.. sadece paparazzilik mi denior neyse ondan olmak (yani mesleğim dışında fazladan para)

Yardımcı olursanız sevinirim.......

• quote:

Orijinalden alıntı: DyCer
    Arkadaşlar ben fotoğrafçılık yapmak istiyorum..... yani nasıl olunuyor, bi dal mı öğrenmek lazım falan hiç bişey bilmiorm.
    Aşağıdakileri Satın Aldım

Orta Format Fotoğraf Makinesi (80 mm)
    Fotoğraf Filmi (80 mm)

Ama sadece satın aldım :D hiç bişey bilmiorm..

bu konuyla ilgili bildiğiniz yararlı, yararsız herşeyi paylaşırsanız sevinirim...

Hiç bişey bilmiosan fotoğrafçılığın varlığını nerden biliosun diosanız... internette fotoğraflar görüodm, milletin günlüğünde yazıyor: ...... ..... adlı kişinin çıplak fotosunu çektim iyi para edicek yada gazeteler havada kapışacak vs vs gibi şeyler....

benim istediğim (eğer böle bişey varsa) fotoğrafçılıkla ilgili bi meslek deil.. sadece paparazzilik mi denior neyse ondan olmak (yani mesleğim dışında fazladan para)

Yardımcı olursanız sevinirim.......

bi an gercek yasam icin yaziosun sandim ...

• Çıplak fotoğraf her zaman yayınlanır yetenek seviyesi gerekmez en iyisi o olur (1 kişi çekerse tabi çıplak olarak) Normal olarak ise yetenek gerekir ve birazda şans. 10* Temel fotoğrafçılık olması gerek en az ki zaten listeye girenler genelde tanıdıklarına ya da parayla çıplak poz verdikleri için zor bir iştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoSF3RatU
    Çıplak fotoğraf her zaman yayınlanır yetenek seviyesi gerekmez en iyisi o olur (1 kişi çekerse tabi çıplak olarak) Normal olarak ise yetenek gerekir ve birazda şans. 10* Temel fotoğrafçılık olması gerek en az ki zaten listeye girenler genelde tanıdıklarına ya da parayla çıplak poz verdikleri için zor bir iştir.

bisey sorucam sence afrika muziklerimi yosa modern rock mi ??? Yardinci olursan sevinirim...
  • Öncelikle neyi amaçladığın ile değişir durum ve yeteneklerininde etkisi var tabi. Hangisine daha uyumlusun. Afrika müziği oldukça sakin bir genre ama başarı elde etmesi kolay. Modern Rock biraz daha zor ama eğlencelidir.
  • quote:

Çıplak fotoğraf her zaman yayınlanır yetenek seviyesi gerekmez en iyisi o olur (1 kişi çekerse tabi çıplak olarak) Normal olarak ise yetenek gerekir ve birazda şans. 10* Temel fotoğrafçılık olması gerek en az ki zaten listeye girenler genelde tanıdıklarına ya da parayla çıplak poz verdikleri için zor bir iştir.

saol :) açtığım başka mesajlara cevap vermen dileğiyle :D
  • bu fotoğraflar ortalama olarak ne kadar eder?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ehliyet ile ilgili !
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • en fazla edeceği bir fotoğrafın 16k
  • quote:

en fazla edeceği bir fotoğrafın 16k

iyimiş :)
  • NoSF3RatU Sen Şu anda Popmundo oynuyosun dimi?

oynuyosan, rica etsem karakterinin adını soyadını verirmisin?
  • evet oynamaktayım Alptekin Dolgun: 443555
  • Bu fotoğraflar nasıl satılıyo veya nasıl yayınlanıyo?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.