Şimdi Ara

Fotoğrafları intro halinde göstermek?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba site kurma konusunda acemiyim.Kendime fotoğraflarımı yayınlayabileceğim bir site kurdum sayılır.Wordpress üzerinden site kurdum sayfalar oluşturup fotoğrafları yükledim fakat sitede fotoğraflara bastığımda ekteki resimde gördüğünüz gibi yeni sayfada upload olarak gösteriyor.benim istediğim siteden ayrılmadan site üzerinde yeni bir pencere açarak göstermesi.bunu nasıl yapabilirim? sorunumu anlayıp yardım edebilirseniz sevinirim :) yani html olarak göstermek istiyorum fotoğrafları. Fotoğrafları intro halinde göstermek?

• quote:

Orijinalden alıntı: doruque__

Merhaba site kurma konusunda acemiyim.Kendime fotoğraflarımı yayınlayabileceğim bir site kurdum sayılır.Wordpress üzerinden site kurdum sayfalar oluşturup fotoğrafları yükledim fakat sitede fotoğraflara bastığımda ekteki resimde gördüğünüz gibi yeni sayfada upload olarak gösteriyor.benim istediğim siteden ayrılmadan site üzerinde yeni bir pencere açarak göstermesi.bunu nasıl yapabilirim? sorunumu anlayıp yardım edebilirseniz sevinirim :) yani html olarak göstermek istiyorum fotoğrafları. Fotoğrafları intro halinde göstermek?

resimler, facebooktaki gibi açılsın istiyorsan google'da wordpress lightbox diye ara.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.