Herkese merhabalar mirilis splash pro diye bir video oynatma programı kullanıyorum görüntüde şöyle bozulmalar oluyor bu olayın adını veya çözümünü bilen var mı?
Artifact deniyor bu probleme. -Kullandığın program GPU kullanıyorsa ekran kartında sorun olduğu için olabilir. Ekran kartı yandığı zamanda bilgisayarda böyle bozuk görüntüler oluşabiliyor. (Ekran kartı değiştirmek lazım) -Programın Decoder yada Encoder codeclerinde sorun olabilir. (Temiz kurulum belki bu problemi çözer) (Bedava başka bir program deneyebilirsin GOM Player gibi mesela.)
quote:
Orijinalden alıntı: sgnr
Artifact deniyor bu probleme. -Kullandığın program GPU kullanıyorsa ekran kartında sorun olduğu için olabilir. Ekran kartı yandığı zamanda bilgisayarda böyle bozuk görüntüler oluşabiliyor. (Ekran kartı değiştirmek lazım) -Programın Decoder yada Encoder codeclerinde sorun olabilir. (Temiz kurulum belki bu problemi çözer) (Bedava başka bir program deneyebilirsin GOM Player gibi mesela.)
Dostum çok teşekkürler cevabın için geçte olsa :) foruma uzun zamandır girmiyordum :) sorun dediğin gibi ekran kartından kaynaklanıyor video donanımsal olarak çözüldüğü zamanlar, sonradan anladım bende, ekran kartım sorunlu zaten kronik olarak :( Ekran kartının görüntü iyileştirme ayarlarını aktifleştirirsen çok daha fazla oluyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme