Şimdi Ara

Fotoğraftaki LoL Mouse Pad'i Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar aşağıdaki fotoğraftaki mouse pad'i arıyorum.Elinde bulunan arkadaşlar özel mesaj ile benimle iletişime geçebilirmi?.Ayrıca bugün tbf gidipte bu mouse pad den alabilen varsa lütfen özel mesaj ile benimle iletişime geçin.

Teşekkürler.

Fotoğraftaki LoL Mouse Pad'i Arıyorum

• http://www.gameekstra.com/Razer-Sphex-Ultra-Ince-Gaming-Mouse-Pad-League-of-Legends-Edition,PR-2366.html

Resimdeki mousepad pek kaliteli birşeye benzemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 27 Temmuz 2013; 22:12:30 >
  • kaç lira vereceğn
  • Bende bardak altlığı arıyorum.
  • renkli mousepad kullanmak iyi değil en iyisi siyah ama süs olsun diye alınır
  • Mousepad, bardak altligi, teemo sapkasi, lol cantasi falan hepsi var bende. Pmle ulasabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Refusal

Mousepad, bardak altligi, teemo sapkasi, lol cantasi falan hepsi var bende. Pmle ulasabilirsiniz

Dh satış yerine ss lerle açsan konuyu da isteyen olursa linki versen daha pratik olmaz mı
  • alt tarafı altlık 50 lira yazmışlar ya
  • bende bardak altlıgı ve resimdekinin aynısı var ama forumda çekilişle kazandım hediye olduğu için satamam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Snow

quote:

Orijinalden alıntı: Refusal

Mousepad, bardak altligi, teemo sapkasi, lol cantasi falan hepsi var bende. Pmle ulasabilirsiniz

Dh satış yerine ss lerle açsan konuyu da isteyen olursa linki versen daha pratik olmaz mı

Haklisin dostum mobilim suan, eve gecince halledip buraya link koyarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buyrun arkadaşlar, ürünler resimleri ile beraber linkte bulunuyor. Fiyat konusunda net fikrim yok, pmden halledebiliriz.

http://forum.donanimhaber.com/m_77225164/f_//tm.htm#78621275
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.