fotokopi ve yazıcı hakkında sorulacak her konuda yardım etmeye calısıcam o yuzden kısa yazılmıs bır yazıdır fotokopı ve yazıcı hakkında aklınıza ne gelırse sorabılırsınız
öncelikle teşekkürler.tam da yazıcımla problemim vardı:)markası HP Deskjet Ink Advantage 2060 All-in-One Yazıcı - K110 SERİES birkaç ay önce aldım.yazıcı kısmını kullanabiliyorum ama tarama kısmını kullanamıyorum.örneğin fotokobi çekmek istiyorum ya da resimleri taramak istiyorum ama olmuyor.bilgisayar ile yazıcı arasında bir bağlantı yok gibi bir yazı çıkıyor.oysa usb kablosu ile bağlı.verilen cd ile de yazıcıyı kurmuştum.nerede hata yapıyorum?
Hp müşteri desteği sayfasından ,tarayıcı ile ilgili destek veriyor,oradan indirip yapabilir
quote:
Orijinalden alıntı: blue_sitem
öncelikle teşekkürler.tam da yazıcımla problemim vardı:)markası HP Deskjet Ink Advantage 2060 All-in-One Yazıcı - K110 SERİES birkaç ay önce aldım.yazıcı kısmını kullanabiliyorum ama tarama kısmını kullanamıyorum.örneğin fotokobi çekmek istiyorum ya da resimleri taramak istiyorum ama olmuyor.bilgisayar ile yazıcı arasında bir bağlantı yok gibi bir yazı çıkıyor.oysa usb kablosu ile bağlı.verilen cd ile de yazıcıyı kurmuştum.nerede hata yapıyorum?
bazı yazıların ayrı olrak tarayıcı kısımalrı nında kurul ması gerekiyor cd scaner diye klasör vardır onu kurun biede
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme