Şimdi Ara

Foton kuşağını vs bana özetleyecek birisi var mı okudum ama cok uzun pek bişey anlamadım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ewet arkadaşlar foton kuşağıyla ilgili birçok konu açıldı önceden de ama tam anlıyamadım.. mesela foton kuşağının girişinden 6 gün sonra normal yaşam devam edicekmiş glba nasıl olucak eskisi gibi normal yaşantı mı yine birbirimizi hatırlıyıcak mıyız vs..

• ups
  • yalan onlar baksen dalganayaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: darklord666

Ewet arkadaşlar foton kuşağıyla ilgili birçok konu açıldı önceden de ama tam anlıyamadım.. mesela foton kuşağının girişinden 6 gün sonra normal yaşam devam edicekmiş glba nasıl olucak eskisi gibi normal yaşantı mı yine birbirimizi hatırlıyıcak mıyız vs..

Hikaye,tiri viri ve safsata.. Al özetledim.. Üçüncü gözümüz ikinci popomuz felan çıkacakmış, Edwird gibi çocuklarımız olacakmış.. Dert yok tasa yok ne var ulan o zaman diye yağmur altında ellerimi iki yana açıp gökyüzüne doğru kral tv kliplerindeki arabeskçiler gibi bağırırım ama foton kuşağında ıslanmakta yokmuş...Herşey insanlık için horozlara ölüm..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ~exampleGM~

yalan onlar baksen dalganayaw

• Bu konuda sürekli okumak lazım ki bilgi sahibi olunsun. İki cümleyle açıklanması pek mümkün değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.